Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anamarijo1+
    09. Ožujak 2016. 11:01

Kod mene je glavnu ulogu imao stres.bar ja mislim :)...sretno

A

LuKi5
    09. Ožujak 2016. 11:12

Malano, bas mi je drago da su hormoni svi kako treba. Divim se toj tvojoj stitnoj kako je vec godinu dana idealna, bas kazu kad se uspije istitrat dobra terapija onda moze jako dugo hormone drzati pod kontrolom, naravno ako nema nekih popratnih cimbenika koji bi utjecali na njih. Dobro si rekla ovo, doci ce beba kada ona to odluci, koliko muke treba proci ali na kraju se isplati, sve za male mrvice koje po rodenju nastavljaju taktiku "biti ce kako samja odlucio/la" hehe :)) Zelim ti da uskoro ugledas plus 

Majo, jako si lijepo napisala prijasnji post, da ga sad ne iskopavam ali skuziti ces za koji pisem. Treba slusati prvenstveno sebe I svoje instinkte, nekima je lakse prolaziti kroz mjesece trudenja piskeci stalno testove, a nekima pak obrnuto, svatko bi trebao raditi po svom nahodenju, jer u biti svatko na svoj nacin prolazi kroz to iscekivanje hoce/nece M, nekome je stresnije, nekome nije, u biti, najbolje je raditi I prolaziti kroz trudenje na onaj nacin na koji smatramo da je najbolji za nas I slusati sebe. Evo primjer, mene su zene na jednom clanku toliko ispljucale zbog toga sto niti jedan test za trudnocu nisam radila u te dvije godine trudenja, sad pitaj ti boga koji je njima k* bio u glavi. Meni je jednostavno bilo lakse ne raditi testove, nitu mislit na njih, a I opceniti nisam imala pojma kada bi ih mogla raditi posto bi M dolazila svake prijestupne, a za PMS znam sad prvi put od kad sam na tabletama....Zato draga, piski ti testove, ne opterecuj se uopce sto ti drugi govore jer jedino ti znas kako se stvarno osjecas I kako si mozes olaksati...Sto se tice boli tokom odnosa, ja sam ti osjecala tako bol u zdjelici I na jajnicima u prvim mjesecima trudnoce, kada jos nisam znala za nju, a nisam se toliko obazirala jer sam indenticnu bol imala kao kad su mi bili oni tumori pa sam to povezivala s tim. Sad mi bude otprilike u vrijeme kada bi O trebala biti, iako je nemam. Onako neka tupa bol, imala sam osjecaj kao da ce se rasprsnuti jajnicu, bas cudan osjecaj. 

Pticice, zelim ti sve najbolje I urednu I skolsku trudnocu. Sjecam te se :))

Dobro nam dosle nove trudilice I nadam se uskoro trudnice. Sretno :)

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    09. Ožujak 2016. 11:31

anamarijo, cestitam na trudnoci. Drzim fige da sve bude ok sa stitnom na pregledu, koliko sam skuzila hormoni su ti bez terapije dosli na 4? Stres je glavni krivac za hipotireozu, neka te sad paze, tko zna, mozda ti na kraju I nece trebati terapija kroz cijelu trudnocu. Vidim da su ti dali dosta veliku dozu za pocetak s obzirom na visinu TSH,  da se sto prije spusti na idealne vrijednosti pa ce te I s tim cesce kontrolirati. Sretno :)

14.06.2014. L ♥

• Ptica2
    09. Ožujak 2016. 11:47

LuKi5 hvala ti mnogo, ti si zaista uvjek pozitivna i spremna dati savjet. 
    Čestitam na dobijenim plusicima a tebe bi MajoSocka tako rado povela sa sobom na jesenje bebe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.