Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Ožujak 2016. 09:37

Ptica, odmaraj i polako, ovaj put ce bit sve u redu. Ja sam cula da jajnici zicaju kad se maternica siri tako da samo opusteno! :)

Sandra moj savjet ti je da sacekas dva dana i napravis test, ako opet bude negativan onda kod doktora. Al drzim fige da bude +!

Zabice dobrodosla! Razocaranje je normalno jer dok ne radis na bebi to se cini tako jednostavno, nekima i je. Al ima i nas kojima je potrebno truda, strpljenja i puuuunooo vise seksa da bi dosli do bebe. Inace ti praksa je da se 1 god smatra sasvim normalnim i doktori ti ne poduzimaju nista dok ta godina ne prođe! Nastavite se trudit, al mozda se ovaj mjesec ipak uhvatilo :)

Suncica nemoj piti vrkutu u pocetku trudnoce, zabranjena je prva 3 mjeseca jer moze izazvati kontrakcije maternice i pobacaj. A kasnije u trudnoci se preporucuje!
    Drzim fige da slijedeci test pokaze jaki debeli plus ili II! Bas lijepo sto su krenili plusici!

Malosunce i ja sam jos na cekanju! Jos nisam procurila iako su simptomi i dalje kao da cu svaki tren procurit! A sise me bole i svrbe i svasta nesto. Vec si mislim ako nisam trudna daj vise procuri!

url=https://lilypie.com]

Ivcy1306
    09. Ožujak 2016. 09:45

Jutro! Evo mene, Majo danas cu bas zvati da se narucim na pregled jer se za 3 dana vracam kuci.. Jesi ti dobila? Drzim fige da nisi :) 
    Svim novim trudnicama cestitam od  i zelim sretnu i uspjesnu trudnocu, a onima koje se jos trudne nadam se da ce vec sljedeci mj ugledati plusic!

Ivcy1306
    09. Ožujak 2016. 09:45

Jutro! Evo mene, Majo danas cu bas zvati da se narucim na pregled jer se za 3 dana vracam kuci.. Jesi ti dobila? Drzim fige da nisi :) 
    Svim novim trudnicama cestitam od  i zelim sretnu i uspjesnu trudnocu, a onima koje se jos trudne nadam se da ce vec sljedeci mj ugledati plusic!

Ivcy1306
    09. Ožujak 2016. 09:48

Majo, mjeris li temp.? Meni u svako doba dana je povisena bila, mislim i sad je :) a sise isto svrbe, boluckaju, areole nekako kao da su se necim napunile, bradavice bole na lagan dodir. Nadam se da je kod tebe ovaj mj plusic!!

malo-sunce
    09. Ožujak 2016. 09:57

Meni je moj ginekolog rekao da mi daje vremena do 6. mj, ako se do tada ništa ne dogodi da onda dođemo pa se bacamo u detaljne pretrage i muž i ja, ali je naglasio da on vjeruje da ću mu doći i prije 6. mj s pozitivnim testom, daj Bože 
    Rekao je da on inače daje 6.mj pacijenticama i ukoliko se do tada ništa ne dogodi onda kreću detaljni pregledi.
    Eto budemo vidjeli...

Mallla
    09. Ožujak 2016. 10:05

Ej Ivcy super za pregled :) Ionako ce te vjerovatno narucit tek za tjedan dva! 
    Nisam jos dobila, ja se nadam da cu do petka. Stvarno ne mislim da sam T, jer test na 11dpo i 13dpo je pokazao -. Temperatura je meni kako kad, ne mjerim je bas cesto al krece se od 36.5 pa do 36.9! Meni je ovaj mj s mojim sisama cudno to sto su narasle tek prije 2 dana a inace odma nakon O, poprilicno bole i svrbe. Al kod mene to svaki mj drugacije, ocito!

Malosunce super sto ti je gin. Tako predan, svaka mu cast. Ja sam njegovog misljenja....ako ne nadje nikakav problem nastavis se trudit i gotovo, a ako nadje pa bolje da se zna prije i da se prije rijesi!

Mallla
    09. Ožujak 2016. 10:28

Anamarijo dobrodosla :) to ti je plus...dva testa su ti pokazala, nema veze to sto je jedna crta svijetlija! Ja sam imala lazno pozitivan al to je bilo 5 dana prije ocekivane M, a vec 4 dana prije M je bio minus. Tako da mislim da je kod tebe definitivno trudnoca. Imas podforum jesenske bebe 2016, tamo su ti cure koje su bile na ovoj temi a dobile su plus i imaju termin na jesen!
    I da, cestitam i zelim ti urednu i zdravu trudnocu!

Ivcy1306
    09. Ožujak 2016. 10:29

Anamarijo dobrodosla :) 
    Ne vjerujem dati je lazno pozitivan. Ja sam radila test prije nego sam trebala dobit mengu i bio je negativan, zatim dan kad mi je kasnila pozitivan sa blijedom crticom, a jos tri dana nakon tamna crta. 
    Vjerujem da si trudna!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.