Ptica, odmaraj i polako, ovaj put ce bit sve u redu. Ja sam cula da jajnici zicaju kad se maternica siri tako da samo opusteno! :)
Sandra moj savjet ti je da sacekas dva dana i napravis test, ako opet bude negativan onda kod doktora. Al drzim fige da bude +!
Zabice dobrodosla! Razocaranje je normalno jer dok ne radis na bebi to se cini tako jednostavno, nekima i je. Al ima i nas kojima je potrebno truda, strpljenja i puuuunooo vise seksa da bi dosli do bebe. Inace ti praksa je da se 1 god smatra sasvim normalnim i doktori ti ne poduzimaju nista dok ta godina ne prođe! Nastavite se trudit, al mozda se ovaj mjesec ipak uhvatilo :)
Suncica nemoj piti vrkutu u pocetku trudnoce, zabranjena je prva 3 mjeseca jer moze izazvati kontrakcije maternice i pobacaj. A kasnije u trudnoci se preporucuje!
Drzim fige da slijedeci test pokaze jaki debeli plus ili II! Bas lijepo sto su krenili plusici!
Malosunce i ja sam jos na cekanju! Jos nisam procurila iako su simptomi i dalje kao da cu svaki tren procurit! A sise me bole i svrbe i svasta nesto. Vec si mislim ako nisam trudna daj vise procuri!
url=https://lilypie.com]
Jutro! Evo mene, Majo danas cu bas zvati da se narucim na pregled jer se za 3 dana vracam kuci.. Jesi ti dobila? Drzim fige da nisi :)
Svim novim trudnicama cestitam od i zelim sretnu i uspjesnu trudnocu, a onima koje se jos trudne nadam se da ce vec sljedeci mj ugledati plusic!
Jutro! Evo mene, Majo danas cu bas zvati da se narucim na pregled jer se za 3 dana vracam kuci.. Jesi ti dobila? Drzim fige da nisi :)
Svim novim trudnicama cestitam od i zelim sretnu i uspjesnu trudnocu, a onima koje se jos trudne nadam se da ce vec sljedeci mj ugledati plusic!
Majo, mjeris li temp.? Meni u svako doba dana je povisena bila, mislim i sad je :) a sise isto svrbe, boluckaju, areole nekako kao da su se necim napunile, bradavice bole na lagan dodir. Nadam se da je kod tebe ovaj mj plusic!!
Meni je moj ginekolog rekao da mi daje vremena do 6. mj, ako se do tada ništa ne dogodi da onda dođemo pa se bacamo u detaljne pretrage i muž i ja, ali je naglasio da on vjeruje da ću mu doći i prije 6. mj s pozitivnim testom, daj Bože
Rekao je da on inače daje 6.mj pacijenticama i ukoliko se do tada ništa ne dogodi onda kreću detaljni pregledi.
Eto budemo vidjeli...
Ej Ivcy super za pregled :) Ionako ce te vjerovatno narucit tek za tjedan dva!
Nisam jos dobila, ja se nadam da cu do petka. Stvarno ne mislim da sam T, jer test na 11dpo i 13dpo je pokazao -. Temperatura je meni kako kad, ne mjerim je bas cesto al krece se od 36.5 pa do 36.9! Meni je ovaj mj s mojim sisama cudno to sto su narasle tek prije 2 dana a inace odma nakon O, poprilicno bole i svrbe. Al kod mene to svaki mj drugacije, ocito!
Malosunce super sto ti je gin. Tako predan, svaka mu cast. Ja sam njegovog misljenja....ako ne nadje nikakav problem nastavis se trudit i gotovo, a ako nadje pa bolje da se zna prije i da se prije rijesi!
Anamarijo dobrodosla :) to ti je plus...dva testa su ti pokazala, nema veze to sto je jedna crta svijetlija! Ja sam imala lazno pozitivan al to je bilo 5 dana prije ocekivane M, a vec 4 dana prije M je bio minus. Tako da mislim da je kod tebe definitivno trudnoca. Imas podforum jesenske bebe 2016, tamo su ti cure koje su bile na ovoj temi a dobile su plus i imaju termin na jesen!
I da, cestitam i zelim ti urednu i zdravu trudnocu!
Anamarijo dobrodosla :)
Ne vjerujem dati je lazno pozitivan. Ja sam radila test prije nego sam trebala dobit mengu i bio je negativan, zatim dan kad mi je kasnila pozitivan sa blijedom crticom, a jos tri dana nakon tamna crta.
Vjerujem da si trudna!!
Sortiraj odgovore
Najstariji