Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malagarava13
    07. Ožujak 2016. 21:02

dalmatinka.dusa cestitke 
    svim ostalima želim da ne dođe sljedeća menga.. držim fige.. 
    mi smo u čekanju 1dc i krecemo u Merkur... sad iščekivam da dođe menga što prije, da možemo što prije i kreniti sa postupcima..

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Mallla
    07. Ožujak 2016. 21:43

Malagarava kad ti treba stici?
    Ja drzim fige da budu uspjesni pregledi i danam ubrzo objavis sretne vijesti

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    07. Ožujak 2016. 22:09

MajaSocka a negdje za 10ak dana.. hvala ti draga 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Mallla
    08. Ožujak 2016. 09:37

Proletit ce tih 10 dana, pa ce ti ta roda s profilne doletit u pupu :)

Dalmatinska.dusa divim ti se sto si uspila sacekat 4 dana kasnjenja. Kod mene je to nemoguca misija!

malo-sunce
    08. Ožujak 2016. 11:04

Cestitke trudnicama!  zelim vam sve najbolje i da trudnoca prodje uredno 
    ja sam jutro opet ugledala sukrvicu i mislim da je to ona moja klasicna najava M  
    Majo kako se ti drzis?

Suncica28
    08. Ožujak 2016. 11:09

Joj ja isto ne mogu čekati i najrađe bi već sutra napravila test ali znam da je prerano. Bazalna tem mi je skroz 36,9 pa se nadam ako ne padne do kraja tjedna da je to to. Mene cice ne bole ali su ko dva balona, a iscjedak koji inače imam tjedan prije menge sada ga uopće nemam pa se sve nadam.
    Trudinice uživajte u trudnoćama i nadam se da će sve super proći, a nama trudilicama želim puno sreće da što prije ugledamo plusiće!

"Osjećaj sreće nije posljedica nepostojanja problema, već naša sposobnost da se s njima izborimo. Uvijek se fokusirajte na stvari koje imate, a ne one koje ste izgubili."

Mallla
    08. Ožujak 2016. 11:16

Hej, ja sam sinoc imala rozo dok se brisem a danas nista.
    Ma zbunjuje me sve. Jucer su mi narasle sise i pocele bolit, bole me i leđa, sve je tu za dobit...al ja se nadam da sutra stize!

• Malano2
    08. Ožujak 2016. 11:16

drage moje klokanice,poz za sve vas,trudnicama cestitam od srca i nadam se da cemo i mi trudilice uskoro postati to sto vi vec jeste. Naime,dugo me nije bilo tu,vjerujem da me se niko i ne sjeca,trudilica sam vec evo prelazi polagano u dr godinu. Zapravo,imam konkretno pitanje,ovulaciju pratim LH trakicama (one sto se porucuju netom),21.02 e trakica bila poz,evo danas je 08.03 a ja jos nisam dobila M, u biti otkako pratim ovulaciju lh trakicama,uvijek mi M dodje nakon 14-15 dana od O. Naravno ja sam vec odradila nekoliko testova i svi su negativni. IMA LI neka od vas slicna iskustvo,pricu primjer bilo sta. PoZ i hvala vam unaprijed, bajdvej SRETAN VAM 8.MART

Suncica28
    08. Ožujak 2016. 11:30

Malano a kada ti je bila zadnja menstruacija? Jer je moguće da ti ovulacija bila ranije pa da ti do iduće menge ne treba 14-15 dana nego duže..

Sretan dan žena svima

"Osjećaj sreće nije posljedica nepostojanja problema, već naša sposobnost da se s njima izborimo. Uvijek se fokusirajte na stvari koje imate, a ne one koje ste izgubili."

LuKi5
    08. Ožujak 2016. 11:41

Malano2

drage moje klokanice,poz za sve vas,trudnicama cestitam od srca i nadam se da cemo i mi trudilice uskoro postati to sto vi vec jeste. Naime,dugo me nije bilo tu,vjerujem da me se niko i ne sjeca,trudilica sam vec evo prelazi polagano u dr godinu. Zapravo,imam konkretno pitanje,ovulaciju pratim LH trakicama (one sto se porucuju netom),21.02 e trakica bila poz,evo danas je 08.03 a ja jos nisam dobila M, u biti otkako pratim ovulaciju lh trakicama,uvijek mi M dodje nakon 14-15 dana od O. Naravno ja sam vec odradila nekoliko testova i svi su negativni. IMA LI neka od vas slicna iskustvo,pricu primjer bilo sta. PoZ i hvala vam unaprijed, bajdvej SRETAN VAM 8.MART

Ako si uhvatila pik 21., onda ovulacija nastupa otprilike 24-36 h od uhvacenog pika, postoji sansa da jesi trudna ali da si prerano napravila test ili da se produljila lutealna faza pa bi M trebala stici kroz par dana, sutra, preksutra, jer za datum ovulacije se ne uzima onaj dan kada je uhvacen pik, on je samo najava da ona dolazi.

14.06.2014. L ♥

Zeli drugom sto i sebi :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI