MajaSocka ma ti si slijedeći ciklus naša
Recite mi iskusne ženice kad se javiti ginekologu? Kad rade prvi pregled? Idem popodne svejedno se naručiti (mislila uvidjeti je li s jajnicima sve ok),ali bebonja stiže pa ću sve vidjeti,ali opet me zanima kako inače ide
Hvala vam!!! U istom trenu sam sretna i zabrinuta i jedva čekam čuti svoje malo srce, ne mogu vjerovati nakon 8 mjeseci!!!!
U roku od sekunde se pojavila i druga linija, još sam uzela 2 testa pa da i ujutro napravim.
MajaSocka ma ti si slijedeći ciklus naša
Recite mi iskusne ženice kad se javiti ginekologu? Kad rade prvi pregled? Idem popodne svejedno se naručiti (mislila uvidjeti je li s jajnicima sve ok),ali bebonja stiže pa ću sve vidjeti,ali opet me zanima kako inače ide
Ja sam ti isla sa 5 tjedana, tu mi je potvrdila trudnocu i naraucila za tjedan dana, i u 6+0 smo vidili srceko i tu mi je otvorila trudnicku..

Naravno Obama....ceka ta sreca nas! :)
Segy tako i treba, pregledi a onda opusteno. Meni je pogotovo temp. Opterecenje, tako da se ne mislim tim zamarat!
Trakica imam podosta pa cu ih potrosit..one su mi laganini! Ali bez aplikacija i slicnoga....zabiljezim na kalendarcic i to je to
Naravno Obama….ceka ta sreca nas! :)
Segy tako i treba, pregledi a onda opusteno. Meni je pogotovo temp. Opterecenje, tako da se ne mislim tim zamarat!
Trakica imam podosta pa cu ih potrosit..one su mi laganini! Ali bez aplikacija i slicnoga….zabiljezim na kalendarcic i to je to
Tako treba..
Jer ja se sjecam dok nisam prvi put ostala trudna, ja sam konstantno bila u tome, slusala svoje tijelo, dok mi ginic nije rekla da sam se previse opteretila. I bas taj mjesec kad nisam nista gledala, ja ostala trudna. I eto sad imam curku od 6 godina koja se trenutno nalazi u minu pubertetu :)))
Tako zelim i sad. Ne zelim se okupirati sa svim tim stvarima.

url=https://lilypie.com]
Segy,ja takoder eo za 10-15dana.kod gin.pa krecemo s pretragama,brisevima.. Nadam se da se to nece odvuci previse,da se neceka 100god.na nalaze,preglede...
Segy,ja takoder eo za 10-15dana.kod gin.pa krecemo s pretragama,brisevima.. Nadam se da se to nece odvuci previse,da se neceka 100god.na nalaze,preglede…
Ja ti imam privatnog ginekologa, pa sve to brze ide. A briseve i hormone cu raditi preko hzzo-a, da ne placam bzvz 500 kn. Sad cu sljedeci tjedan briseve napraviti, a hormone moram kad mi dodje M pa od 2-5-tog dana ciklusa..
Ja cu sada popit antibiotike sto sam dobila pa onda kad dobijem narucit se kod gin. Obavit sve pregleda a onda akcija kad god se moze i urodit ce plodom!
Al sad sam pod dojmom kako je bilo zatisje s plusicima i onda sad navala...preee dobro :)
Ja cu sada popit antibiotike sto sam dobila pa onda kad dobijem narucit se kod gin. Obavit sve pregleda a onda akcija kad god se moze i urodit ce plodom!
Al sad sam pod dojmom kako je bilo zatisje s plusicima i onda sad navala…preee dobro :)
Za sta pijes antibiotik?

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji