Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    07. Siječanj 2016. 09:47

MajaSocka ma ti si slijedeći ciklus naša

Recite mi iskusne ženice kad se javiti ginekologu? Kad rade prvi pregled? Idem popodne svejedno se naručiti (mislila uvidjeti je li s jajnicima sve ok),ali bebonja stiže pa ću sve vidjeti,ali opet me zanima kako inače ide

Segy
    07. Siječanj 2016. 10:14

mimica24

Hvala vam!!! U istom trenu sam sretna i zabrinuta i  jedva čekam čuti svoje malo srce, ne mogu vjerovati nakon 8 mjeseci!!!!

U roku od sekunde se pojavila i druga linija, još sam uzela 2 testa pa da i ujutro napravim.

mimica24

MajaSocka ma ti si slijedeći ciklus naša

Recite mi iskusne ženice kad se javiti ginekologu? Kad rade prvi pregled? Idem popodne svejedno se naručiti (mislila uvidjeti je li s jajnicima sve ok),ali bebonja stiže pa ću sve vidjeti,ali opet me zanima kako inače ide

Ja sam ti isla sa 5 tjedana, tu mi je potvrdila trudnocu i naraucila za tjedan dana, i u 6+0 smo vidili srceko i tu mi je otvorila trudnicku..

Mallla
    07. Siječanj 2016. 09:48

Naravno Obama....ceka ta sreca nas! :)
    Segy tako i treba, pregledi a onda opusteno. Meni je pogotovo temp. Opterecenje, tako da se ne mislim tim zamarat!
    Trakica imam podosta pa cu ih potrosit..one su mi laganini! Ali bez aplikacija i slicnoga....zabiljezim na kalendarcic i to je to

Segy
    07. Siječanj 2016. 10:10

MajaSocka

Naravno Obama….ceka ta sreca nas! :)
    Segy tako i treba, pregledi a onda opusteno. Meni je pogotovo temp. Opterecenje, tako da se ne mislim tim zamarat!
    Trakica imam podosta pa cu ih potrosit..one su mi laganini! Ali bez aplikacija i slicnoga….zabiljezim na kalendarcic i to je to

Tako treba..
    Jer ja se sjecam dok nisam prvi put ostala trudna, ja sam konstantno bila u tome, slusala svoje tijelo, dok mi ginic nije rekla da sam se previse opteretila. I bas taj mjesec kad nisam nista gledala, ja ostala trudna. I eto sad imam curku od 6 godina koja se trenutno nalazi u minu pubertetu :)))

Tako zelim i sad. Ne zelim se okupirati sa svim tim stvarima.

url=https://lilypie.com]

• Maja08
    07. Siječanj 2016. 09:52

Segy,ja takoder eo za 10-15dana.kod gin.pa krecemo s pretragama,brisevima.. Nadam se da se to nece odvuci previse,da se neceka 100god.na nalaze,preglede...

Segy
    07. Siječanj 2016. 10:12

Maja08

Segy,ja takoder eo za 10-15dana.kod gin.pa krecemo s pretragama,brisevima.. Nadam se da se to nece odvuci previse,da se neceka 100god.na nalaze,preglede…

Ja ti imam privatnog ginekologa, pa sve to brze ide. A briseve i hormone cu raditi preko hzzo-a, da ne placam bzvz 500 kn. Sad cu sljedeci tjedan briseve napraviti, a hormone moram kad mi dodje M pa od 2-5-tog dana ciklusa..

Tina0110
    07. Siječanj 2016. 10:06

Mimica24, iskrene čestitke

Tina0110

Mallla
    07. Siječanj 2016. 10:29

Ja cu sada popit antibiotike sto sam dobila pa onda kad dobijem narucit se kod gin. Obavit sve pregleda a onda akcija kad god se moze i urodit ce plodom!

Al sad sam pod dojmom kako je bilo zatisje s plusicima i onda sad navala...preee dobro :)

Segy
    07. Siječanj 2016. 10:30

MajaSocka

Ja cu sada popit antibiotike sto sam dobila pa onda kad dobijem narucit se kod gin. Obavit sve pregleda a onda akcija kad god se moze i urodit ce plodom!

Al sad sam pod dojmom kako je bilo zatisje s plusicima i onda sad navala…preee dobro :)

Za sta pijes antibiotik?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI