Curke, iskrene čestitke od srca Rasplakale ste me...iako vas ne poznam, smatram ovo i svojim uspjehom, koliko god glupo zvučalo
Tina0110
hvala Luki nisam se nadala tako brzo, ali eto, bilo je vrijeme
a ja se bila radovala "vjezbanju za dobivanje potomstva" a ono nista - primilo se brze od ocekivanja
jeda cekam dan da se i ti pridruzis trudilicama/trudnicama - to ti zelim od ti si bas primjer kako se nositi s raznim bolescugama s pozitivom skidam kapu! ja nisam sigurna da bih i ja tako mogla....
pisala sam vec, da sam blize, nosila bih Maji testic tako se nadam da ce nas i ona sutra obradovati lijepip vjestima... vec me pekla savjest da je meni vec uspjelo a kod nje nista ....
E pa Schinin ja sam procitala to tvoje da ti i Paula ne budete same i vrtim film s upitnikom...nisam se mogla.sjetit jesi negdi nesto napisala.....kad ono stvarno nisi napisala i stvarno si trudna....woooow pa cestitam Danas samo lipe vjesti! Ti godinu zakljucila pozitivno, Paula zapocela novu godinu pozitivno.....uhhh bas ste ulile nadu na ovu temu
Zelim ti urednu, zdravu i laganu trudnocu!
Tina ne zvuci glupo, ja isto ovo smatram mojim uspjehom....svi tu prolazimo slicno i onda kad netko ima plus dokaze nam da nema odustajanja! :)
Toliko ste pozitivne i prizivate mi plusic da me hvata uzbudenje.....veliko vam hvala na tome . Ali da malo smirim strasti ako ovaj put ne bude bit ce neki drugi put...ali vjerujem da se taj put krije u 2016oj :)
Bas vas sve Volim!
url=https://lilypie.com]
Hvala Majo kao sto rekoh drzim sve fige svjeta, vibram positivno, mantram sta vec I izmislit cu jos koju metodu da I tebi donese
Jutro, jutro cure! Evo ja rano ranim, cekam red u dr. Cudo svjetsko pa sam prva na redu...al tek za uru hahha, neznam kako kod vas, al kod mene u dr. Opce prakse kad ides moras se pripremiti na neka 3h cekanja, nekad i vise! Al eto ja sam uranila pa imam sansu bit gotova za 2h cekanja heheh :)
M me nije docekala za dobro jutro, al dan je dug, vidit cemo sta nosi!
Schinin danas kupujem test al ga necu danas radit vec sutra ujutro ako uspijem izdrzat i ako M ne dodje! Mokraca mi je previse razvodnjena pa mislim da nema smisla s popodnevnom mokracom radit!
Little zelim ti da M ne dođe :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji