E pa Schinin ja sam procitala to tvoje da ti i Paula ne budete same i vrtim film s upitnikom...nisam se mogla.sjetit jesi negdi nesto napisala.....kad ono stvarno nisi napisala i stvarno si trudna....woooow pa cestitam Danas samo lipe vjesti! Ti godinu zakljucila pozitivno, Paula zapocela novu godinu pozitivno.....uhhh bas ste ulile nadu na ovu temu
Zelim ti urednu, zdravu i laganu trudnocu!
Tina ne zvuci glupo, ja isto ovo smatram mojim uspjehom....svi tu prolazimo slicno i onda kad netko ima plus dokaze nam da nema odustajanja! :)
Toliko ste pozitivne i prizivate mi plusic da me hvata uzbudenje.....veliko vam hvala na tome . Ali da malo smirim strasti ako ovaj put ne bude bit ce neki drugi put...ali vjerujem da se taj put krije u 2016oj :)
Bas vas sve Volim!

url=https://lilypie.com]
Hvala Majo kao sto rekoh drzim sve fige svjeta, vibram positivno, mantram sta vec I izmislit cu jos koju metodu da I tebi donese
Hvala Majokao sto rekoh drzim sve fige svjeta, vibram positivno, mantram sta vec I izmislit cu jos koju metodu da I tebi donese
Pisem preko moba pa mi posla 😔
Trebalo je biti da i tebi donese plusic!!!!
Drago mi je da i vama te vjesti uljevaju neku nadu - I ja sam se radovala svakom plusicu kao da je moj!
Dakle Majo, sutra cim otvorim oci (a zbog vremenske razlike, to ce biti oko podne kod vas) dolazim na ovu stranicu da procitam o tvom plusicu 😇

Jutro, jutro cure! Evo ja rano ranim, cekam red u dr. Cudo svjetsko pa sam prva na redu...al tek za uru hahha, neznam kako kod vas, al kod mene u dr. Opce prakse kad ides moras se pripremiti na neka 3h cekanja, nekad i vise! Al eto ja sam uranila pa imam sansu bit gotova za 2h cekanja heheh :)
M me nije docekala za dobro jutro, al dan je dug, vidit cemo sta nosi!
Schinin danas kupujem test al ga necu danas radit vec sutra ujutro ako uspijem izdrzat i ako M ne dodje! Mokraca mi je previse razvodnjena pa mislim da nema smisla s popodnevnom mokracom radit!
Little zelim ti da M ne dođe :)
Jutro, jutro cure! Evo ja rano ranim, cekam red u dr. Cudo svjetsko pa sam prva na redu…al tek za uru hahha, neznam kako kod vas, al kod mene u dr. Opce prakse kad ides moras se pripremiti na neka 3h cekanja, nekad i vise! Al eto ja sam uranila pa imam sansu bit gotova za 2h cekanja heheh :)
M me nije docekala za dobro jutro, al dan je dug, vidit cemo sta nosi!
Schinin danas kupujem test al ga necu danas radit vec sutra ujutro ako uspijem izdrzat i ako M ne dodje! Mokraca mi je previse razvodnjena pa mislim da nema smisla s popodnevnom mokracom radit!
Little zelim ti da M ne dođe :)
Jutro draga! kod nas se naručiš kod dr. pa se smanji čekanje iako se stare ljude ne može naviknuti na naručivanje pa kad dođu na blef i sjede cijelo jutro čude se kako ja dođem i za čas prođem pa komentiraju jaooo mlađa žena,a ne bi starije pustila, e pa ko im je kriv hehe
mislila sam skoknit po test,ali je snježina noćas zapala ovdje u Vinkovcima pa ću ipak poslije podne usput uzeti na putu do ginekologinje.
Cure,slabost me pere,u želucu mučnina,blagi grčevi dole-ma sve mi zvuči previše

Schinin
Draga, volim Kad mi ovakva jutra izmame osmijeh. Sve najbolje ti zelim, Bas si me ugodno iznenadila. Sad odmaranje i pazi na sebe.
Kako lijepo! Kazem ja, redaju Se ovi plusici ko ludi 🎅🏻🎁
Majoooo, nestrpljivo ocekujem i tvoj plüsic sutra. Drzim fige na najjace 👊🏻👊🏻
Jutro...
pa drage moje nove trudnice od srca vam čestitam. Jako ste me razveselile...ovo je predivan početak godine...i hvala vam što ste otvorile sezonu plusića.
Toliko sam sretna zbog vas. Imam osjećaj da sam sad i ja bliže svom plusiću, ako ne ovaj onda slijedeći ciklus.
Ja još uvijek nisam dobila, kasni mi 13 dana, ali danas sam počela osjećati da me cice počinju lagano boliti posebno bradavice....strpit ću se još dan dva i ponoviti test. Pa slijedeći tjedan na pregled.
Chicita ja do kraja vjerujem u tvoj plusic...pa sta bude :)
Mimice koji je tebi dan ciklusa? Oooo snjegic bas ljepo, ja ga jako volim, valjda zato jer ga rjetko vidim!
Kupila sam test i sad samo sebi ponavljam cekaj jutro, cekaj jutro....uf!
To je super s narucivanjem...iako jutros sam imala srecu prva na redu pa sam brzo bila gotova!

Drage moje, nisam izdržala i napravila sam test i što sam vidjela???!!!! POZITIVUUUUUU!!!!
Još sam u šoku i morala sam s vama podijeliti
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, čestitam!!!
ajme, sad ja ludilm...mislim da ću otrčati po još jedan test...
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, čestitam!!!
ajme, sad ja ludilm...mislim da ću otrčati po još jedan test...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji