Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    07. Siječanj 2016. 08:23

Schinin 
    Draga, volim Kad mi ovakva jutra izmame osmijeh. Sve najbolje ti zelim, Bas si me ugodno iznenadila. Sad odmaranje i pazi na sebe.  
    Kako lijepo! Kazem ja, redaju Se ovi plusici ko ludi 🎅🏻🎁
    Majoooo, nestrpljivo ocekujem i tvoj plüsic sutra. Drzim fige na najjace 👊🏻👊🏻

Chichita
    07. Siječanj 2016. 08:24

Jutro...
    pa drage moje nove trudnice od srca vam čestitam. Jako ste me razveselile...ovo je predivan početak godine...i hvala vam što ste otvorile sezonu plusića. 
    Toliko sam sretna zbog vas. Imam osjećaj da sam sad i ja bliže svom plusiću, ako ne ovaj onda slijedeći ciklus.
    Ja još uvijek nisam dobila, kasni mi 13 dana, ali danas sam počela osjećati da me cice počinju lagano boliti posebno bradavice....strpit ću se još dan dva i ponoviti test. Pa slijedeći tjedan na pregled.

Mallla
    07. Siječanj 2016. 08:53

Chicita ja do kraja vjerujem u tvoj plusic...pa sta bude :) 

Mimice koji je tebi dan ciklusa? Oooo snjegic bas ljepo, ja ga jako volim, valjda zato jer ga rjetko vidim!
    Kupila sam test i sad samo sebi ponavljam cekaj jutro, cekaj jutro....uf! 
    To je super s narucivanjem...iako jutros sam imala srecu prva na redu pa sam brzo bila gotova!

url=https://lilypie.com]

mimica24
    07. Siječanj 2016. 09:10

Drage moje, nisam izdržala i napravila sam test i što sam vidjela???!!!! POZITIVUUUUUU!!!!
    Još sam u šoku i morala sam s vama podijeliti

Mallla
    07. Siječanj 2016. 09:24

Wueeeeeee mimice cestitam :) zelim ti urednu i zdravu trudnocu....pa ljudi preljepo, tri za redom! 

Nisam ni ja mogla izdrzat al u mene je debeli -! Nego nema jadanja....ja nastavljam dalje s osmjehom na licu jer tri plusica su tu.....tako dobar pocetak godine :)

url=https://lilypie.com]

• Maja08
    07. Siječanj 2016. 09:25

Mimica ceestitam!!!!! Jupii :) :) 
    Uzivaj,veseli se... Sve naj naj u trudnici od pocetka do kraja nje 
    Nakon koliko je to mj.uspjelo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.