Wueeeeeee mimice cestitam :) zelim ti urednu i zdravu trudnocu....pa ljudi preljepo, tri za redom!
Nisam ni ja mogla izdrzat al u mene je debeli -! Nego nema jadanja....ja nastavljam dalje s osmjehom na licu jer tri plusica su tu.....tako dobar pocetak godine :)
Wueeeeeee mimice cestitam :) zelim ti urednu i zdravu trudnocu….pa ljudi preljepo, tri za redom!
Nisam ni ja mogla izdrzat al u mene je debeli -! Nego nema jadanja….ja nastavljam dalje s osmjehom na licu jer tri plusica su tu…..tako dobar pocetak godine :)
Samo glavu gori i osmjeh na lice, opusteno i bude veliki plusic i kod tebe 😘😘😘💋

url=https://lilypie.com]
Mimica ceestitam!!!!! Jupii :) :)
Uzivaj,veseli se... Sve naj naj u trudnici od pocetka do kraja nje
Nakon koliko je to mj.uspjelo?
Hvala vam!!! U istom trenu sam sretna i zabrinuta i jedva čekam čuti svoje malo srce, ne mogu vjerovati nakon 8 mjeseci!!!!
U roku od sekunde se pojavila i druga linija, još sam uzela 2 testa pa da i ujutro napravim.
Hvala vam!!! U istom trenu sam sretna i zabrinuta i jedva čekam čuti svoje malo srce, ne mogu vjerovati nakon 8 mjeseci!!!!
U roku od sekunde se pojavila i druga linija, još sam uzela 2 testa pa da i ujutro napravim.
Mozes ponoviti, al trudna si ti 100000% :)
Cestitam jos jednom ❤️

Skoro truda koliko i trudnoca traje...bas ljepo mimice, uljepsala si nam ovo jutro!
Sad cekamo chicitu :)
Tko je sljedeci?
Hvala segy :) Znam i ja da ce bit, nema zurbe... bude ovako krivo al sta je tu je! Jednom ce se i ta druga crta pojavit :)
Majo, mozemo Mi to. Bude plusek tu brzoooo. Samo jakoooo
Moramo i Mi tu neopisivu srecu dozivit
Nema labavo
Skoro truda koliko i trudnoca traje…bas ljepo mimice, uljepsala si nam ovo jutro!
Sad cekamo chicitu :)
Tko je sljedeci?
Hvala segy :) Znam i ja da ce bit, nema zurbe… bude ovako krivo al sta je tu je! Jednom ce se i ta druga crta pojavit :)
Hoce.. Naravno..
Uvik je teze kad se vidi -, al treba reci samo nema veze, idemo dalje..
Ja cu jos napraviti onu domacu zadacu sta sam dobila od ginica, pretrage i briseve i cekati nalaze.. Ne pada mi napamet trakice ili mjerenje temp, to mi je opterecenje, pogotovo psihicko, a to ne zelim..

url=https://lilypie.com]
Ajmeeee, koja sreca 🎉🎉🎉
Mimice,jejjjjj sretno i cuvaj se. Kako Mi je drago. Bas nas je krenulo, Ali moram priznati da ste neke stvarno bile aktivne pred Bozic. Ja zelim da i na nas orenesete tu pozitivu Sa plusekima.Ajme, zamisljam vec tu neopisivu srecu. Curke drage, ovaj dan je predivan ☺️☺️
Guramooo dalje 👊🏻👊🏻 Bude i nama taj plusic jednom 🙃🙃
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji