Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    07. Siječanj 2016. 09:27

Hvala vam!!! U istom trenu sam sretna i zabrinuta i  jedva čekam čuti svoje malo srce, ne mogu vjerovati nakon 8 mjeseci!!!!

U roku od sekunde se pojavila i druga linija, još sam uzela 2 testa pa da i ujutro napravim.

Mallla
    07. Siječanj 2016. 09:36

Skoro truda koliko i trudnoca traje...bas ljepo mimice, uljepsala si nam ovo jutro!
    Sad cekamo chicitu :)
    Tko je sljedeci? 

Hvala segy :) Znam i ja da ce bit, nema zurbe... bude ovako krivo al sta je tu je! Jednom ce se i ta druga crta pojavit :)

url=https://lilypie.com]

Obama2009
    07. Siječanj 2016. 09:37

Ajmeeee, koja sreca 🎉🎉🎉
    Mimice,jejjjjj  sretno i cuvaj se. Kako Mi je drago. Bas nas je krenulo, Ali moram priznati da ste neke stvarno bile aktivne pred Bozic. Ja zelim da i na  nas orenesete tu pozitivu Sa plusekima.Ajme, zamisljam vec tu neopisivu srecu. Curke drage, ovaj dan je predivan ☺️☺️
    Guramooo dalje 👊🏻👊🏻 Bude i nama taj plusic jednom 🙃🙃

mimica24
    07. Siječanj 2016. 09:47

MajaSocka ma ti si slijedeći ciklus naša

Recite mi iskusne ženice kad se javiti ginekologu? Kad rade prvi pregled? Idem popodne svejedno se naručiti (mislila uvidjeti je li s jajnicima sve ok),ali bebonja stiže pa ću sve vidjeti,ali opet me zanima kako inače ide

Mallla
    07. Siječanj 2016. 09:48

Naravno Obama....ceka ta sreca nas! :)
    Segy tako i treba, pregledi a onda opusteno. Meni je pogotovo temp. Opterecenje, tako da se ne mislim tim zamarat!
    Trakica imam podosta pa cu ih potrosit..one su mi laganini! Ali bez aplikacija i slicnoga....zabiljezim na kalendarcic i to je to

url=https://lilypie.com]

• Maja08
    07. Siječanj 2016. 09:52

Segy,ja takoder eo za 10-15dana.kod gin.pa krecemo s pretragama,brisevima.. Nadam se da se to nece odvuci previse,da se neceka 100god.na nalaze,preglede...

Tina0110
    07. Siječanj 2016. 10:06

Mimica24, iskrene čestitke

Tina0110

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.