Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Siječanj 2016. 21:38

Opa cure ima vas onda tu dosta rodenih u 9 mj! Onda najbolje da mapravimo baby boom 9og miseca...to su blagdanske bebe!

Onda cure otvorite jesenske bebe pa dao Bog da sve pređemo u njih!

Di su nam sjuskica i vecka? Curee vratite seee....

url=https://lilypie.com]

Schinin
    06. Siječanj 2016. 21:54

Drage moje, nikako da prijavim, stalno sam u nekoj frci, nikako da sjednem s mirom za PC

.prijavljujem debeli plusic!!!! znam vec 29. ali kako rekoh nikako da prijavim 

uglavnom sam se nadala Bozicnom cudu i tako sam napravila 24. testic (3 dana prije ocekivane m) i neg. ja ga ostavila u WC i krenula kasnije da ga bacim i ucini mi se kao "sjena, sjenine sjene" (spada u kategoriju "sto se babi 'tilo, to se babi snilo") i, Paula da te odmah utjesim  odlucim ja to sve ponoviti 25. i taj test bi prvo neg. mm me zovnu ja ga spusti i vec i zaboravila, negdje popodne ja opet u WC, testic jos uvijek tamo i blijedo roza linija..... htjedoh ja ponoviti, ali sam uspjela slijedeca tri dana unistiti brdo testica bez rezultata (nije mi se pojavila kontrolna linija) i 29. konacno potvrda , beta je fino narasla, progesteron u redu i sad za tjedan dana imamo termin za uz.... po mom racunanju je termin sredina septembra...

tako da kao sto rekoh cure, nemojte da Paula i ja budemo same na jesenskim 

Paula5
    06. Siječanj 2016. 21:59

Pa Schininnnnnnnn!!! I sutis nama??? Jeeee draga, cestitke od srcaaaaa!!!! Sutra cu vise pisati, nemam sad vremena! Ajme pa preeeedivno!! 
    Cure ajmo dalje!! Bozicna cuda!! Uh sto sam sretna!! Puseeee!! Kad ti je bila O? ZadnjaM? Meni m 12, O 26.

Schinin
    06. Siječanj 2016. 22:01

Iman, Maja, mimica: da ste mi blize, dosla bi do vas sa testicem 
    nada postoji dok ne procurite a ja se najtoplije nadam da necete! A sto se simptoma tice - da mm ne prica sa stomakom i ne mazi ga svako malo i ne brani moi skoro sve osim sjedenja , ne bih ni znala dasam u "blazenom stanju", mit su mi grudi porasle, nit bradavice potamnile, nit ima vena.... samo mi je stomak prilicno napuhan i imam cesto zgaravicu, tu i tamo  me neka mucnina uhvati, iako je to u momentu prije "cudan": osjecaj u zeludcu, a mene tako nesto svako malo uhvati, tak da nemogu sa sigurnoscu reci da je to od T....

mimica24
    06. Siječanj 2016. 22:16

Schinin ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!

Schinin
    06. Siječanj 2016. 22:16

hvala mimica

Schinin
    06. Siječanj 2016. 22:17

hvala mimica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.