Paula eto tebe onda u ljetnim 😆😆😆😆😆😆😆
MajaSocka zeno sta da ti kazem, od Badnjaka sam narasla pošteno haha. Jos isla kod sveki pa me samo trpala hranom od jutra do sutra 😂😂😂
Cekam i tebe u ljetnim, ako je po ovome da su do 21.09 ljetnice ❤❤
Navale vrucine, sluz, bolne sise sve su to the znakovi 😍😍😍
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
MajaSocka baš smo u sličnim situacijama,i ja sutra kupujem test,poslijepodne jer idem prebaciti karton kod druge ginekologinje i kako je kraj ordinacije ljekarna uzet ću test.Baš sam odlučila potražiti pomoć dr. jer s čajevima očito ne ide.U petak ujutro ćemo sve znati
Pepita, Gabriela je predivno ime, MM ti poručuje da imaš prediva ukus za ime (jer je i njegova želja da naša curka bude Gabi)
Luki, hvala ti...proći će one...
Paula, ČESTITAM OD Sjenica je već znak..meni je 12 dpo pokazao II tako da je to to kao što baby girl kaže..baš sam sretna zbog tebe...samo se ti nama pridruži na ljetnicama :)
Mimica, normalno je da se bojiš + koliko god ga želiš. Svakoj je tako bilo.
Anchy, kako si mi ti? I ja sam ti gledala t snimke poroda...ali su me osnažile. Ako sve žene to mogu, možemo i MI!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cure super ste mi! Po mom termin 17.09. Ja cekam Maju i potvrdu doktora, pa cemo odluciti kuda ...
Buduci sam malca rodila 4 dana nakon termina, mogla bi moja bebica s Pepitom slavit rockas.
Uh previse sam se zanijela, al sta mogu...
Neka si se Paula zanjela imas i zasto :)
Mimice onda nam je Petak dan za metak :)
Joj falila sam 23.9 je prvi dan Jeseni...ja mislila 21 heheh :)
zato sam rekla da su do tad ljetne!
Neka neka babygirl samo ti bujaj....s razlogom je pa je bas ljepo :)
url=https://lilypie.com]
Paula sretna sam zbog tebe kao da je moj plusić u pitanju, znaš ono prvi šok pa velika sreća eeee to too... aaaa zapamtila si kad mi ročkaaas kako coool, hehe op op bilo bi baš suuuperiška , i nisi se zanijela zaslužila siiiii
Zabica hvala, reci tvom mužu također da ima dobar ukus ja od 18.-te godine tupim svima da ću imati Gabicu i nisam se prevarila
Maja, Mimica obradujte nas sve ovdje i naravno ostale curke puno vas je teško sve popamtiti hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ja sam za to da mi ipak otvaramo jesenske, jer iako je pocetak jeseni astronomski 23.9, meni je septembar vec nekako jesen
dakle cure u akciju, necete valjda pustiti Paulu i mene da budemo same na jesenskim??????
Vecer trudilice
Ajmeee, procitah zadnjih 3 stranica i osmijeh od Uha Do uha.
Paula, iskrene cestitke. Radujem se kao malo dijete, vjeruj Mi.
Otvorila si ovu godinu svojim plusicem i zelim da preneses i na nas ostale. Da Se redaju svi nizom.Zelim da ti Sve prode u najboljeeeeeeem redu, cuvaj se.divim ti Se sto uspijevas to presutit Do subote Paula. Ja nebi izdrzala
Meni je M kasnila i Evo vec curim drugi dan. Jucer stigla.
Pa u nove pobjede.
Gdje nam je Chichita? Ima li Novosti?
Majo, ocekujem tvoj plusic sljedeci
Sortiraj odgovore
Najstariji