Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    06. Siječanj 2016. 15:43

Dobro Jutro drage moje trudilice (meni je jos jutro )!
    Kao prvo, zelim vam svima od reda sa veeeeelikim zakasnjenjem sretan Bozic i  najsretniju, najzdraviju (pogotovo Tebi Luki) i najuspjesniju Novu godinu i da imamo more plusica!!!!

Leona: sa zakasnjenjem cestitam za kucicu, uzivaj i zelim Ti da uskoro imas jedno malo cuo koje ce svojim smjehom ispuniti tu kucicu  zao mi je zbog m, odboluj pa u nove pobjede!!!

Paula: Cestitke!!!! bit ce to sve dobro, samo se ti opusti!!!

curke zao mi je za sve koje su dobile M, kao sto Paula rece, razocarenje je uvijek isto bilo prvi ili 100. put, doci ce i vama toliko zeljeni plusic! mora, kad svi vibramo pozitivno 

MajaSocka: sve nesto mirisi na T - a da Ti pravis testic prije????

Pepita: cestitke na maloj buhtlici, Gabriela je prelijepo me

zao mi je ako sam kojoj sta zaboravila cestitati ili pruziti rijec utjehe, iako sam podosta prijasnjih postova procitala, pamcenje mi je u momentu kao cjediljka - rupe na sve strane 

Paula5
    06. Siječanj 2016. 16:16

Schinin hvala ti draga, vjerujem da hoce. Jako sam na oprezu, ali polako dolazi do mozga da mi se ispunilo ono sto zelim godinu i pol...

Mimica naravno da ne zamjeram, svaka ti cast na strpljenju i od srca ti zelim da preksutra ugledas plusic.. Sve smo mi razlicite, ja sam eto nestrpljiva i skoro uvijek radim test prije M. Piskim lh trakice 2 tjedna u ciklusu,oko O 2-3. Meni to nije nikakv problem ni muka. Volim sve pratiti i utjecati koliko mogu. A najveci razlog sto sam ovaj mjesec ipak previse uranila jesto se dva tjedna borim sa strasnom zuboboljom i vec sam popila dosta tabeta koje trudnice ne smiju. Svaki drugi dan sam kod zubara i sad sam ga odlucila izvaditi jer mi nanosi puno stete. 
    Nisam ni ocekivala da ce svi reci bravo super! Svjesna sam da moze sve biti savrseno, ali i da se za koji dan mogu jako razocarati. Ali uvijek sam ovdje dijelila srecu i tugu pa tako i sad. Ove cure su uvijek bile moja najveca podrska i sigurna sam da ce tako biti i sad, kako god ova prica zavrica zavrsila...

Schinin
    06. Siječanj 2016. 16:17

Iman i mimica: drzim fige najjace da je T u pitanju 

Mallla
    06. Siječanj 2016. 16:47

Najprije leona zao mi je za M....al kao i Obami kazem za dan dva si ko nova a onda nova akcija!
    Schinin i tebi sve najbolje i najljepse zelim u ovoj godini, a najvise deeebeli +!

Luki ja sam danas trebala dobit to je cca 32 dana od zadnjeg ciklusa, al meni M uvik varira pa kasnjenje od 2 do 5 dana ne mogu uzet za ozbiljno zato kazem tek ako tjedan dana kasni onda se imam cemu veseliti :) Al ugodna iznenadenja su uvijek dobrodosla. Nisam ja strpljive prirode tako da ako do sutra  ne stigne sigurno kupujem test! Igrom slucaja nestalo kineza inace bi ja vec bila piskila heheh :)

Ja vjerujem da ce iz ovih silnih kasnjenja izrodit kakav plusic...dva tri...ocekujem :)

A sad secer na kraju....Pauuuulaaaaaa ja sam se najezila, svaki plus je plus, kineski, francuski, albanski...plus je plus ako se vidi sjena i to je plus! Draga molit cu se da se taj plus udeblja i ucvrsti! Da prođe opasnost potencijalne M. Duboko vjerujem da je to to...jeeeeeeeeeee! Slavim kao da je meni! Kad sam dosla na ovaj forum Paula je bila tu, za svako pitanje, svaku dvojbu i lagano ispracala puuuno cura, bilo je tu i njenih padova i uspona i tako u krug...kad sam dosla vec je bila dosta trudilica...rekla sam ti ja Paula ispratit cu ja tebe odavde.....huhuhu nema nikakav bolji pocetak ove godine nego da nam Paula bude trudnica 

url=https://lilypie.com]

mimica24
    06. Siječanj 2016. 16:58

Paula5 razumijem te,a Bože moj,zato se tu i jadamo jer imamo podršku.Pisala sam samo svoje mišljenje,zaista ništa osobno

MajaSocka mi smo nekako skupa došle ovdje i ispraćale trudnice,ajde nek sad Paula bude na redu,a mi odmah iza nje.Radim u petak test,jel to i ti tada radiš da očekujemo rezultate zajedno?

Schinin hvala ti

mimica24
    06. Siječanj 2016. 17:00

Ženice,koliko god jedva čekam svoj plusić danas me toliki strah pere,je li to normalno? Strah tipa kako ću ja to sve?!!

Paula5
    06. Siječanj 2016. 17:37

Majoooooooo suze mi krenule... za promjenu od srece!!! Hvala ti draga na svim rijecima...  pa ne bi vald tri kineza i famozni clearblu pogrijesili... Sad do nedjelje piskim i cekam da se dobro ucvrsti, a onda cemo vidjeti.. A sutra cekam tvoju vijest, mislila sam da ces danas pa da skupa objavimo. Al nisam mogla vise sutjeti... 
    Mimica pa sve pet, svatko ima svoje misljenje. Nadam se da nam se pridruzujes za koji dan, kao i ostale pa cemo skupa otvoriti jesenske..
    Strah? Pa mene totalna frka! Zelim ovo godinu i pol, imam vec dijete pa opet sto pitanja danas po glavi... kako, sta, kud...
    Nadam se da ce svima ova godina dnijeti srecu, i cvrsto vjerujem da ce se moja mrvica izboriti kao i vase...
    Uh opet suze... 
    Ljubim vas!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.