Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    05. Siječanj 2016. 14:13

LUKI, dobro sam ti ja, jučer opet povraćala prilikom pranja zubiju, ali ok, ništa strašno. Meni je trbuh stalno isti, barem mi se tako čini :)
    darliv, ma pitala sam se gdje si nestala :) Danas akcija i nemoj propustiti priliku! 
    MajaSokca, držim palčeve :)
    Pepita, koje si ime dala bebici? Nisam pročitala kad si napisala...
    Tina, da nije možda cista ili se nešto poremetilo od stresa? Kad ti je pregled kod ginića?
    Obama, a baš mi je žao što si dobila M. Bemu miša!
    tanija, nisam čula za takve toplice, ali ja ne bih tamo zbog mirisa...joj joj

Tina0110
    06. Siječanj 2016. 10:54

zabica25

LUKI, dobro sam ti ja, jučer opet povraćala prilikom pranja zubiju, ali ok, ništa strašno. Meni je trbuh stalno isti, barem mi se tako čini :)
    darliv, ma pitala sam se gdje si nestala :) Danas akcija i nemoj propustiti priliku! 
    MajaSokca, držim palčeve :)
    Pepita, koje si ime dala bebici? Nisam pročitala kad si napisala…
    Tina, da nije možda cista ili se nešto poremetilo od stresa? Kad ti je pregled kod ginića?
    Obama, a baš mi je žao što si dobila M. Bemu miša!
    tanija, nisam čula za takve toplice, ali ja ne bih tamo zbog mirisa…joj joj

Imam pregled krajem mjeseca, al mislim da ću otići privatno.. jer, ako ne dođe do kraja mjeseca to će biti već 2 mjeseca da je nema..

Tina0110

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

bebinjo
    05. Siječanj 2016. 22:52

Pozdrav...evo mene ponovo.
    Muci me sto briga sada...normalno da sam dobila samo ne znam sta..hehe. Ne znam da li sam dobila menstruaciju ili sta jer ne krvarim kao inace, jako slabo ali opet dovoljno za jedan ulozak dnevno. Nabubrila sam kao zabac, moje male sisice su bar dva broja vece (sto nije lose), imala par dana neke cudne mucnine i samo bi nesto slatko jela. A skoro pa sve tak mi je bilo i u prvoj trudnoci. Test sam napravila i negativan je. I sad...dva pitanja. Da li to isto mogu biti simptomi poremecaja rada stitnjace, i da li testu moze proci rok trajanja(cuvam ga vec godinu dana)? Jer ne znam sta da mislim...imala sam odnose skoro svaki drugi dan i bez previse opterecivanja ulazim u to sve ali sad nakon ovih blagdana me malo muci to. Iako krivac mome debljanju moze biti i blagdanska hrana..

Mallla
    05. Siječanj 2016. 23:53

Hvala vam Luki, Paula, Pepita, Zabice, Anchy na zeljama..
    Volila bi titulu trudnice :)
    Obama barem je stigla...al boli jace valjda jer se duze nakupljalo...za koji dan si ko nova pa akcija :)
    Chichita i Tina posteno ta M zafrkava...bice je stres malo stresnuo!

Anchy kavu izbjegavam jer mi je Luki rekla da je pametno izbjegavat u slucaju infekcija mokracnih kanala, a ja se s tim trenutno borim!

Sutra bi trebala dobit...stomak boli, ljevo, desno pa po sredini...neki grcevi....sise i dalje bole, cak su me maloprije bradavice tako pekle da sam ih pritiskala ne bi li prestalo! Vidit cemo sutra sta je na stvari!

Paula to neimanje simptoma je mozda dobar znak....daj Boze!

Tanija

Anchy30
    06. Siječanj 2016. 17:36

MajaSocka

Hvala vam Luki, Paula, Pepita, Zabice, Anchy na zeljama..
    Volila bi titulu trudnice :)
    Obama barem je stigla…al boli jace valjda jer se duze nakupljalo…za koji dan si ko nova pa akcija :)
    Chichita i Tina posteno ta M zafrkava…bice je stres malo stresnuo!

Anchy kavu izbjegavam jer mi je Luki rekla da je pametno izbjegavat u slucaju infekcija mokracnih kanala, a ja se s tim trenutno borim!

Sutra bi trebala dobit…stomak boli, ljevo, desno pa po sredini…neki grcevi….sise i dalje bole, cak su me maloprije bradavice tako pekle da sam ih pritiskala ne bi li prestalo! Vidit cemo sutra sta je na stvari!

Paula to neimanje simptoma je mozda dobar znak….daj Boze!

Tanija

Ahaaaa.... Draga od  ti želim da ugledaš svoj plusić!!
    Kad si odlučila praviti test?
    Kako se danas osjećaš?

Anchy30

url=https://lilypie.com]

darliv
    06. Siječanj 2016. 00:50

Djevojke moje možete li mi reći da li je koja bila na pismenom psiholoskom testiranju za posao? Danas je prvi krug, a ne znam kakva pitanja (ili sto drugo) očekivati? Ljubim vas sve 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

LuKi5
    06. Siječanj 2016. 10:47

Pepita, uf uf, jako znatizeljna curica, imas ti onda s njom borbe za spavanje, si probala joj staviti majicu na kosaru ili di inace spava tako da osjeti tvoj miris dok spava pa da ima osjecaj da si cijelo vrijeme uz nju. Imas malu cicoovisnicu hihi preslatko 

Zabice, nadam se da te puste te mucnine makar po noci da odspavas I odmoris se.  Meni ti se trbuh tek u 6. Mj. trudnoce poceo nazirati. Do tad ravna ko daska haha I onda odjednom preko noci eto ga 

darliv, ne znam koliko ce opsezan psiholoski test biti. Uglavnom, radila sam ga u sklopu lijecnickog za vojsku. 2 sata je trajao, obuhvacao je vise testova licnosti I testove inteligencije. Poceo je s testovima inteligencije. Kod testova licnosti ti se pojedina pitanja ponavljaju, cak I u drugacije formirana tako da vide ako iskreno odgovaras. Dobivas pitanja tipa je li ti zao vidit zivotinju u kavezu, volis li muciti zivotinje, bi li pomogla starijoj zeni preci cestu I tako taj stil pitanja, onda imas na zaokruzivanje pitanja da opises sebe. Tipa izmedu tri ponudena odg. zaokruzis ono koje ti je najslicnije. Dobijes primjer: agresivna, srdacna, sramezljiva, I ti moras zaokruziti sto ti najvise slici, tu ti se pitanja takoder ponavljaju da vide ako se iskreno opisujes, ja sam ih pamtila, znala sam kad mi dode pitanje sto sam odgovorila I da je vec bilo. Stvarno nije nista komplicirano, vise je dosadno. Bila sam I na opseznijem psih. ispitivanju, ali takvo ne daju za posao tako da ne cu te zamarati s tim :))) Samo cu ti reci da su pitanja I testovi takvi da sre da manipulirati s njima I da stvarno nije nista tesko, samo budes ono sto jesi I bez problema prodes :)) 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    06. Siječanj 2016. 11:01

darliv, zaboravila sam napisati, za test inteligencije imas vremensko ogranicenje od 15 minuta, vecina ljudi ne uspjeva rijesiti cijeli test u tom ogranicenju, I za psih. za posao vecinom daju test najmanje razine, najlakse, ima ih vise razina. Pitanja su otprilike, koji geom. lik nastavlja niz, koji broj nastavlja niz...Onako kao na lijecnickom za vozacku :)

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    06. Siječanj 2016. 11:13

Zabica zove se Gabriela
    LuKi ma tješim se da će proći te borbe hehe, nije mi palo na pamet inače spava tako da zagrli tetru, i najčešće joj upalim zvuk fena ili usisavača zaspi u 10 sekundi,ali ne smijem ugasiti, nikako da skužim kad onako duboko zaspi imam osjećaj kao da je uvijek polubudna da prati šta radim hahah btw bili jučer na prvoj kontroli i od izlaska iz bolnice dobili 900grama dakle skoro pa 1kg hehe sada imamo 4550grama 
    bebinjo sad sam te se sjetila, lijepo da si opet ovdje, nadam se da ćeš brzo ugledati plusić... i da test ima rok trajanja sjećam se da sam ja jednom provjeravala...

LuKi5
    06. Siječanj 2016. 11:26

Pepita2109

Zabica zove se Gabriela
    LuKi ma tješim se da će proći te borbe hehe, nije mi palo na pamet inače spava tako da zagrli tetru, i najčešće joj upalim zvuk fena ili usisavača zaspi u 10 sekundi,ali ne smijem ugasiti, nikako da skužim kad onako duboko zaspi imam osjećaj kao da je uvijek polubudna da prati šta radim hahah btw bili jučer na prvoj kontroli i od izlaska iz bolnice dobili 900grama dakle skoro pa 1kg hehe sada imamo 4550grama bebinjo sad sam te se sjetila, lijepo da si opet ovdje, nadam se da ćeš brzo ugledati plusić… i da test ima rok trajanja sjećam se da sam ja jednom provjeravala…

Haha tako I moj spava. Doslovno kao da se pravi da spava I nema sanse da nesto susne, evo njega spreman za akciju haha, a za uspavljivanje da ne pricam, 2 sata minimum vodim borbe s njim da zaspi, da ga ne stavim u krevetic I ne spustam svake 3 sekundi on bi samo hodao u krug I skakao. Bas se pitam od kud toliko energije u tako malom tijelu  Odlicna je, po ovom napretku na kilazi se vidi da je prava papalica. Tamo negdje sa 3 mjeseca oni usvoje neki ritam I onda pocnu bolje spavati.  :)) Drzim fige da ti krvarenje brzo stane I da ti na prvom pregledu bude sve kako treba 

14.06.2014. L ♥

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI