Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    06. Siječanj 2016. 10:47

Pepita, uf uf, jako znatizeljna curica, imas ti onda s njom borbe za spavanje, si probala joj staviti majicu na kosaru ili di inace spava tako da osjeti tvoj miris dok spava pa da ima osjecaj da si cijelo vrijeme uz nju. Imas malu cicoovisnicu hihi preslatko 

Zabice, nadam se da te puste te mucnine makar po noci da odspavas I odmoris se.  Meni ti se trbuh tek u 6. Mj. trudnoce poceo nazirati. Do tad ravna ko daska haha I onda odjednom preko noci eto ga 

darliv, ne znam koliko ce opsezan psiholoski test biti. Uglavnom, radila sam ga u sklopu lijecnickog za vojsku. 2 sata je trajao, obuhvacao je vise testova licnosti I testove inteligencije. Poceo je s testovima inteligencije. Kod testova licnosti ti se pojedina pitanja ponavljaju, cak I u drugacije formirana tako da vide ako iskreno odgovaras. Dobivas pitanja tipa je li ti zao vidit zivotinju u kavezu, volis li muciti zivotinje, bi li pomogla starijoj zeni preci cestu I tako taj stil pitanja, onda imas na zaokruzivanje pitanja da opises sebe. Tipa izmedu tri ponudena odg. zaokruzis ono koje ti je najslicnije. Dobijes primjer: agresivna, srdacna, sramezljiva, I ti moras zaokruziti sto ti najvise slici, tu ti se pitanja takoder ponavljaju da vide ako se iskreno opisujes, ja sam ih pamtila, znala sam kad mi dode pitanje sto sam odgovorila I da je vec bilo. Stvarno nije nista komplicirano, vise je dosadno. Bila sam I na opseznijem psih. ispitivanju, ali takvo ne daju za posao tako da ne cu te zamarati s tim :))) Samo cu ti reci da su pitanja I testovi takvi da sre da manipulirati s njima I da stvarno nije nista tesko, samo budes ono sto jesi I bez problema prodes :)) 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    06. Siječanj 2016. 11:01

darliv, zaboravila sam napisati, za test inteligencije imas vremensko ogranicenje od 15 minuta, vecina ljudi ne uspjeva rijesiti cijeli test u tom ogranicenju, I za psih. za posao vecinom daju test najmanje razine, najlakse, ima ih vise razina. Pitanja su otprilike, koji geom. lik nastavlja niz, koji broj nastavlja niz...Onako kao na lijecnickom za vozacku :)

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    06. Siječanj 2016. 11:13

Zabica zove se Gabriela
    LuKi ma tješim se da će proći te borbe hehe, nije mi palo na pamet inače spava tako da zagrli tetru, i najčešće joj upalim zvuk fena ili usisavača zaspi u 10 sekundi,ali ne smijem ugasiti, nikako da skužim kad onako duboko zaspi imam osjećaj kao da je uvijek polubudna da prati šta radim hahah btw bili jučer na prvoj kontroli i od izlaska iz bolnice dobili 900grama dakle skoro pa 1kg hehe sada imamo 4550grama 
    bebinjo sad sam te se sjetila, lijepo da si opet ovdje, nadam se da ćeš brzo ugledati plusić... i da test ima rok trajanja sjećam se da sam ja jednom provjeravala...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    06. Siječanj 2016. 11:34

LuKi ali fascinantno je to što buka joj ne smeta, ali kada je muž i ja uspavamo i krenemo spuštati otvori oči kao sova hahahah i onda ispočetka tako nekih par puta dok ne popusti, mislim čovjek bi pomislio da smo ju puštali da spava po nama pa da nam je dosta,ali ne ona je shvatila sama kako joj je lijepo hehehe  znači još samo 2mj nespavanja  ma neka su oni nama živi i zdravi  hvala nadam se i ja da će sve proći dobro  btw mislim da sam izgubila otpusno pismo ne mogu ga nigdje naći a bio mi u trudničkoj, zadnje ga patronažna gledala uhhh 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

mimica24
    06. Siječanj 2016. 11:41

Drage,nisam stigla čitati predhodne postove pa nisam u toku, ali trebala sam dobiti u pon,inače je uvijek točna ili urani,sada ništa,trbuh me od ponedjeljka probada,grudi napete i bolne,kao da ću svaki čas dobiti,ali ništa...nisam valjda trudna?!! to ne mogu vjerovati.Ljekarne ne rade danas,ali sutra idem po test. Zbunjena sam,ali se ne želim previše nadati.. eto morala sam podijeliti s vama

ImanX
    06. Siječanj 2016. 11:55

joj cure čitam tu vaše postove i jedva čekam te slatke muke :)

ja se sve više bojim da ni ovo nije moj ciklus. Jajnici me bole svaki dan, a od jutros su ti bolovi prešli u one slične predmenstrualnim... Iako me nikad ne boli toliko prije M, obično bude dan prije. Ne znam, možda urani ovaj mesec... Bole me i leđa, grudi me baš baš bole i jako su napete, ali slično bude i pred M. Ne znam kak ću izdržat do nedelje za test, a sve mi se više čini da ga naću stići ni napraviti, opet :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.