Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    08. Prosinac 2015. 10:41

Segy možda je ovulacija. 
    Aaa... lijepo je čuti da curke koje su bile s nama na forumu i bile i još uvijek su uz nas,  drže svoje anđeliće u rukama! 😍💗 želim im sve najbolje! 😘😘

Minions
    08. Prosinac 2015. 10:49

A neznam, onda je možda kasnija ovulacija. Neznam,nisam baš stručna,al želim ti sve najbolje i da ti se bebica primi i ma ugledaš plusić!

Minions
    08. Prosinac 2015. 10:51

A ako imaš ovulaciju od 9dc moguće je da je implatancija, nadam se da je to to! 😊 držim palčeve!😘

Minions
    08. Prosinac 2015. 10:53

Implantacija, krivo sam prije napisala! 😉

Obama2009
    08. Prosinac 2015. 11:04

Pa ti najbolje poznajes svoje tijelo. Drzimo Palceve da se zaljepilo 
    Meni sve isto, nista se ne dešava a i imam takav osjećaj. Inače, on me nikad ne prevari ali vidjet ćemo šta nam ovaj mj donosi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.