Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    08. Prosinac 2015. 09:51

mommy89 i SuperVeki  dobro nam dosle i sto prije ugledale svoje plusicee 

Minions
    08. Prosinac 2015. 10:16

Jutreko! Hvala vam na podrški, super ste! Niti danas nema naznaka da dolazi M,a niti drugih simptoma osim sto me od jucer nesto pika oko lijevog jajnika povremeno! A što je to neznam niti sama više. U ponedjeljak ću ginekologici postavit 1o1 pitanje kak se meni čini! Kako ste mi vi curke? 😘

Anchy30
    08. Prosinac 2015. 14:59

mommy89 ,SuperVeki i Minions
    dobro došle  želim da što prije ugledate svoje +!!

Anchy30

Segy
    08. Prosinac 2015. 10:35

Da vas ne zaboravim pitati, sinoc i jutros do maloprije me bas onako malo bolilo kao da cu dobiti mengu.. A za mengu je prerano jer mi je tek 14dc, sta to moze biti? Sad me je malo popustilo, al bas sam osjetila bol ne prejaku, al ono kao menga..

Rozica2810
    08. Prosinac 2015. 10:37

Jutroo curkee !!
    Zaboravila Vam rec, da nam je Pepita rodila i doslo je jos punooo zimskih bebica, pa im ovim putem zelim cestitati i zazeljeti sve najbolje mamicama, taticama i njihovim andelcicima 

Segy
    08. Prosinac 2015. 10:38

Rozica2810

Jutroo curkee !!
    Zaboravila Vam rec, da nam je Pepita rodila i doslo je jos punooo zimskih bebica, pa im ovim putem zelim cestitati i zazeljeti sve najbolje mamicama, taticama i njihovim andelcicima 

Cestitke Pepiti i naravno ostalima 😘😘😘🎉🎉🎉🎉

Minions
    08. Prosinac 2015. 10:41

Segy možda je ovulacija. 
    Aaa... lijepo je čuti da curke koje su bile s nama na forumu i bile i još uvijek su uz nas,  drže svoje anđeliće u rukama! 😍💗 želim im sve najbolje! 😘😘

Segy
    08. Prosinac 2015. 10:44

Minions

Segy možda je ovulacija. 
    Aaa… lijepo je čuti da curke koje su bile s nama na forumu i bile i još uvijek su uz nas,  drže svoje anđeliće u rukama! 😍💗 želim im sve najbolje! 😘😘

Ovulacija mi je prosla..
    Ja ti ovuliram od 9-12 dc, jer ti meni ciklus traje najduze 27 dana, rijetko 28..

Minions
    08. Prosinac 2015. 10:49

A neznam, onda je možda kasnija ovulacija. Neznam,nisam baš stručna,al želim ti sve najbolje i da ti se bebica primi i ma ugledaš plusić!

Obama2009
    08. Prosinac 2015. 10:52

Minions

A neznam, onda je možda kasnija ovulacija. Neznam,nisam baš stručna,al želim ti sve najbolje i da ti se bebica primi i ma ugledaš plusić!

Segy 
    Moze biti kasna ovulacija? Znam da Samo tu negdje na listi zajedno. Mein je od 06. pokazao pik na trakicama za plodne. Jesi koristila trakice? Ili sluz mozda?

Minions
    08. Prosinac 2015. 10:51

A ako imaš ovulaciju od 9dc moguće je da je implatancija, nadam se da je to to! 😊 držim palčeve!😘

Segy
    08. Prosinac 2015. 10:57

Minions

A ako imaš ovulaciju od 9dc moguće je da je implatancija, nadam se da je to to! 😊 držim palčeve!😘

Hvala ti 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI