Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska-r
    07. Prosinac 2015. 09:18

Jutro drage moje, vidim bile ste mi vrijedne, puno ste mi tipkale
    Vidim Sv.Nikola nije donjeo nekim curama +, znaci da ce djed Bozicnjak , ili tri kralja donjeti
    Vidjela sam,negdje ste pisale o vrkuti, ja sam vam je ovaj ciklus pila od negdje 3-5dana po 2-3 salice dnevno,(bilo je dana i kad sam preskocila jednostavno nisam stigla), pila sam ga toplog neko je spominjo mucnine od toplog caja vrkute ali meni jednostavno nije bilo, bila sam cak stovise i smirenija, i ja sam ga secerila, sa 1-2žličice jer jednostavno ne mogu pit caj a da nije bar malo sladak...sad, kako kojoj pase...
    tko nam je slijedeci za + ??
    Jos sam uvijek van sebe pa nisam u toku ali sam u mislima sa svima vama i drzim vam fige za +++++  i vibram na najjaceee    

sjuskica30
    07. Prosinac 2015. 09:30

miska-r

Vidim Sv.Nikola nije donjeo nekim curama +, znaci da ce djed Bozicnjak , ili tri kralja donjeti
    Vidjela sam,negdje ste pisale o vrkuti, ja sam vam je ovaj ciklus pila od negdje 3-5dana po 2-3 salice dnevno,(bilo je dana i kad sam preskocila jednostavno nisam stigla), pila sam ga toplog neko je spominjo mucnine od toplog caja vrkute ali meni jednostavno nije bilo, bila sam cak stovise i smirenija, i ja sam ga secerila, sa 1-2žličice jer jednostavno ne mogu pit caj a da nije bar malo sladak…sad, kako kojoj pase…
    Jos sam uvijek van sebe pa nisam u toku ali sam u mislima sa svima vama i drzim vam fige za +++++  i vibram na najjaceee

Evo MayaLena je trebala ne dobiti u petak....danas je ponedjeljak i još nema vještice pa čekamo da se javi sa jednim velikim plusom nakon prvog negativnog testa!!! Povišena temperatura je na njenoj strani.....
    Sljedeća koja ne očekuje vješticu je Mimica24 10.12., pa ja 12.12.....no vidjet ćemo....kod mene ovaj mjesec nikakvih simptoma PMS-T ( nema ni učestalog mokrenja,ni gladi,ni bolnih grudi koje su prošli mjesec bolile i natekle kao da nisu moje)...samo je bazalna povišena....jutros je 36.9,a moja normalna tjelesna je 36,3...ha vidjet ćemo....

Segy
    07. Prosinac 2015. 09:31

miska-r

Vidjela sam,negdje ste pisale o vrkuti, ja sam vam je ovaj ciklus pila od negdje 3-5dana po 2-3 salice dnevno,(bilo je dana i kad sam preskocila jednostavno nisam stigla), pila sam ga toplog neko je spominjo mucnine od toplog caja vrkute ali meni jednostavno nije bilo, bila sam cak stovise i smirenija, i ja sam ga secerila, sa 1-2žličice jer jednostavno ne mogu pit caj a da nije bar malo sladak…sad, kako kojoj pase…

Hej, ja sam se zapisala da trebam dobiti 24.12, al mengs mi je ranije stigla prosli mjesec, tako da mi ne treba doci 20.12.. 
    Sad cemo vidjeti.
    Temp tu i tamo izmjerim, jer imam onaj digitalni, a citala sam da je najbolje oralno, a bas tog nemam..

sjuskica30
    07. Prosinac 2015. 09:20

AJMOOOO MayaLeya!!!!!!!!! Držimo fige za jedan veliki +!!!! Kakva je danas temperatura?

Da, đumbir je odličan za smirivanje želuca i probavne smetnje (vjerujte, sa mojim nervoznim crijevom i refluksom nikad nisam bez njega), a sjemenke bundeve su odlične ako imate žgaravicu i probleme samo sa kiselinom!

• MayaLena
    07. Prosinac 2015. 10:26

Hvala svim dragim curama na dobrim vibrama 😊 danas je opet 37.2. Stvari nisan dobila jos. No, jutros sam dobila uputnicu za vadit betu pa cu pricekat jos koji dan jer mi je guzva na poslu, i ako ne dodje krajem tjedna ic izvadit krv pa sta god bude, samo da se rjesim vise ovog osjecaja. Cilo jutro me doli lagano probada, sve mislim evo je, kad jos nista :/

Segy
    07. Prosinac 2015. 10:33

MayaLena

Hvala svim dragim curama na dobrim vibrama 😊 danas je opet 37.2. Stvari nisan dobila jos. No, jutros sam dobila uputnicu za vadit betu pa cu pricekat jos koji dan jer mi je guzva na poslu, i ako ne dodje krajem tjedna ic izvadit krv pa sta god bude, samo da se rjesim vise ovog osjecaja. Cilo jutro me doli lagano probada, sve mislim evo je, kad jos nista :/

Samo se opusti..
    Jel ti se vec desavalo da ti je ovako kasnilo ili je ovo prvi put?

• MayaLena
    07. Prosinac 2015. 10:39

Jel zna mozda neko, ukoliko je doslo do trudnoce, kad ta fibra triba past uopce?

Segy
    07. Prosinac 2015. 10:42

MayaLena

Jel zna mozda neko, ukoliko je doslo do trudnoce, kad ta fibra triba past uopce?

Ja stvarno to nisam pratila ni u prvoj trudnoci, sad sam pocela al opet kazem imam onaj digitalni za uho i jutros sam mjerila cim sam se probudila i 36,1 sam imala..
    Tako da ti se ja bas u to ne kuzim.. Cure ce sigurno koje to prate bolje znati.. Jel mjeris samo ujutro ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI