Vecer zenske 😘
Kako ste, sta ima?
Malo sam citala m, i sve sad pogubila, jer ste toliko toga natipkale :)
Imamo li koju trudnicu? Ko nam je sad na radu za testic?
Luki, Tanija znam da ce proc ali da je neugodno je! Jos cca 6 tjedana pa bi trebalo bit bolje haha. Prislim se stavit bar bananu u usta ili keks, jogurt ali nakon svega treba proc bar pol dana da mogu opet nesto malo pojest. Sva sreca pa ne povracam za sad, vjerovatno jer nemam sto , ali mi stoji u grlu u ne mrda ni gore ni dole. Citala sam da caj od dumbira pomaze pa cu sutra probat skuhat.
Luki, Tanija znam da ce proc ali da je neugodno je! Jos cca 6 tjedana pa bi trebalo bit bolje haha. Prislim se stavit bar bananu u usta ili keks, jogurt ali nakon svega treba proc bar pol dana da mogu opet nesto malo pojest. Sva sreca pa ne povracam za sad, vjerovatno jer nemam sto, ali mi stoji u grlu u ne mrda ni gore ni dole. Citala sam da caj od dumbira pomaze pa cu sutra probat skuhat.
Da vidis to sam zaboravila a 4 mj je tek proslo. Ja sam uzela u apoteci neke bonbone od đumbira,ubiti menta i đumbir, firma Rapunzel, metalna kutijica, tigar nacrtan

Jutro 😉
MayaLena, drzim fige da ipak na kraju bude plusic 👏🏻
Tanija, sad smo slizbeno i fb frendice :)))
Ostale curke, kako ste?
Jutro 😉
MayaLena, drzim fige da ipak na kraju bude plusic 👏🏻
Tanija, sad smo slizbeno i fb frendice :)))
Ostale curke, kako ste?
Jutreko! ☺ evo da se i ja aktivnijn uključim na forum nakon kraćeg vremena od 3 mj koja sam radila,a sad sam opet doma i tako... svima koje su ugledale plusić čestitam od srca i želim urednu trudnoću,a cure koje su iščekivanju da taj plusić što prije ugledaju!
Stanje kod mene je takvo da mi je damas 57 dc i prijd par dana mi je opet test bio negativan,a pošto neznam zašto M tako dugo kasni naručila sam se na pregledam koji je idući ponedjeljak,pa nebum stala dok nebudem saznala zašto je to tako i zašto nam već 6 mj nejde. Al držim se, najviše radi muž on mi je jedina i najveća podrška! 😊 kako ste mi vi curke danas?
Jutreko! ☺ evo da se i ja aktivnijn uključim na forum nakon kraćeg vremena od 3 mj koja sam radila,a sad sam opet doma i tako… svima koje su ugledale plusić čestitam od srca i želim urednu trudnoću,a cure koje su iščekivanju da taj plusić što prije ugledaju!
Stanje kod mene je takvo da mi je damas 57 dc i prijd par dana mi je opet test bio negativan,a pošto neznam zašto M tako dugo kasni naručila sam se na pregledam koji je idući ponedjeljak,pa nebum stala dok nebudem saznala zašto je to tako i zašto nam već 6 mj nejde. Al držim se, najviše radi muž on mi je jedina i najveća podrška! 😊 kako ste mi vi curke danas?
Drzim fige da ti na pregledu bude sve ok i da sta prije ugledas svoj +!!!
Tako je i meni moj muz bas podrska, s njim pricam kao s vama, i on se razumi u sve zenske stvari od menge, do hormona, svega, pa eto moze nas i on savjetovati :))

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji