Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iivanaat27
    07. Prosinac 2015. 07:27

MayaLena drzimmm ti fige da nakraju bude velikiiiiii plus 

Segy
    07. Prosinac 2015. 08:40

Jutro 😉
    MayaLena, drzim fige da ipak na kraju bude plusic 👏🏻
    Tanija, sad smo slizbeno i fb frendice :)))

Ostale curke, kako ste?

Minions
    07. Prosinac 2015. 09:07

Jutreko! ☺ evo da se i ja aktivnijn uključim na forum nakon kraćeg vremena od 3 mj koja sam radila,a sad sam opet doma i tako...  svima koje su ugledale plusić čestitam od srca i želim urednu trudnoću,a cure koje su iščekivanju da taj plusić što prije ugledaju! 
    Stanje kod mene je takvo da mi je damas 57 dc i prijd par dana mi je opet test bio negativan,a pošto neznam zašto M tako dugo kasni naručila sam se na pregledam koji je idući ponedjeljak,pa nebum stala dok nebudem saznala zašto je to tako i zašto nam već 6 mj nejde. Al držim se, najviše radi muž on mi je jedina i najveća podrška! 😊 kako ste mi vi curke danas?

miska-r
    07. Prosinac 2015. 09:18

Jutro drage moje, vidim bile ste mi vrijedne, puno ste mi tipkale
    Vidim Sv.Nikola nije donjeo nekim curama +, znaci da ce djed Bozicnjak , ili tri kralja donjeti
    Vidjela sam,negdje ste pisale o vrkuti, ja sam vam je ovaj ciklus pila od negdje 3-5dana po 2-3 salice dnevno,(bilo je dana i kad sam preskocila jednostavno nisam stigla), pila sam ga toplog neko je spominjo mucnine od toplog caja vrkute ali meni jednostavno nije bilo, bila sam cak stovise i smirenija, i ja sam ga secerila, sa 1-2žličice jer jednostavno ne mogu pit caj a da nije bar malo sladak...sad, kako kojoj pase...
    tko nam je slijedeci za + ??
    Jos sam uvijek van sebe pa nisam u toku ali sam u mislima sa svima vama i drzim vam fige za +++++  i vibram na najjaceee    

sjuskica30
    07. Prosinac 2015. 09:20

AJMOOOO MayaLeya!!!!!!!!! Držimo fige za jedan veliki +!!!! Kakva je danas temperatura?

Da, đumbir je odličan za smirivanje želuca i probavne smetnje (vjerujte, sa mojim nervoznim crijevom i refluksom nikad nisam bez njega), a sjemenke bundeve su odlične ako imate žgaravicu i probleme samo sa kiselinom!

• MayaLena
    07. Prosinac 2015. 10:26

Hvala svim dragim curama na dobrim vibrama 😊 danas je opet 37.2. Stvari nisan dobila jos. No, jutros sam dobila uputnicu za vadit betu pa cu pricekat jos koji dan jer mi je guzva na poslu, i ako ne dodje krajem tjedna ic izvadit krv pa sta god bude, samo da se rjesim vise ovog osjecaja. Cilo jutro me doli lagano probada, sve mislim evo je, kad jos nista :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.