MAJO, a dajj...Neeeeeeeeeeee.... a baš sam bila sigurna! Glupi Krampus...
al tu je Nova godina, Tri kralja, Valentinovo...doći će i tvoj +
Miska draga, i meni ti se mirisi gade. Kuham juhu i osjećam svaki sastojak...kad perem suđe, bljak! Diže mi se trbuh i ne migu dalje...Ja baš imam apetita i stalno mi se nešto jede
Ali za mrvice naše se sve isplati :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Majo baš mi je žao, nekako sam vjerovala i molila se da tebi dođe plusić…ali nemoj biti obeshrabrena, doći će naše mrvice kad se najmanje budemo nadale…
Kod mene su krenuli plodni dani, jučer baš obilno sluzi poslijepodne, izgleda da je vrkuta odradila malo, nisam skoro toliko vidjela, i opaka akcija sinoc ;) po kalendaru mi je O trebala doći danas, ali nekako danas nema toliko vlažnosti, izgleda mi sada kao da je to trajalo samo jedan dan bez ikakvih simptoma koji dan prije…ali pokrit ćemo i današnji dan za svaki slučaj..i još koji dan iza ako bude potrebno :) dragi i ja preselili spavanje u novu kućicu, iako još pola stvari nemamo i baš uživamo…njegov komentar da nam samo još bebica nedostaje kako bi bili potpuno ispunjeni…i slažem se, ali doći će ona nama… Ljubim vas djevojke i ako je koja imenom Nikolina, Nina, neka joj je sretan imendan!!
Majo baš mi je žao, nekako sam vjerovala i molila se da tebi dođe plusić…ali nemoj biti obeshrabrena, doći će naše mrvice kad se najmanje budemo nadale…Kod mene su krenuli plodni dani, jučer baš obilno sluzi poslijepodne, izgleda da je vrkuta odradila malo, nisam skoro toliko vidjela, i opaka akcija sinoc ;) po kalendaru mi je O trebala doći danas, ali nekako danas nema toliko vlažnosti, izgleda mi sada kao da je to trajalo samo jedan dan bez ikakvih simptoma koji dan prije…ali pokrit ćemo i današnji dan za svaki slučaj..i još koji dan iza ako bude potrebno :) dragi i ja preselili spavanje u novu kućicu, iako još pola stvari nemamo i baš uživamo…njegov komentar da nam samo još bebica nedostaje kako bi bili potpuno ispunjeni…i slažem se, ali doći će ona nama… Ljubim vas djevojke i ako je koja imenom Nikolina, Nina, neka joj je sretan imendan!!
Darliv
Jel i tebi O? Ja Ne trebam dobiti 24-25
I od jucer Mi ookazuju trakice crtice deblje.
Sinoc smo pokrili i bogami jutros. Heheh, budemo i veceras mozda 😉😉
Ja sam na vrkuti vec 2 dana i stalno trcim piskiti. A cim ja popijem gorim i znojim Se.tako da cure Koje ste pitale za znojenje mislim da je od caja 😝
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
darliv, doći će bebica...i onda će vam kuća biti potpuna!
obama, i ja sam od vrkute stalno išla piškit...čitala sam da ona pozitivno utječe na bubrege i često mokrenje izbacuje loše bakterije...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Maja bas mi je zao da nista od +, ali kako kazu cure barem je na vrijeme stigla i ide novi ciklus,nema gore nego kad nikako da dode a -, pa se mislis jel bila kasnije ovulacija, pa cekas par dana pa opet - i tako se jos vise zivciramo. Sad lijepo opusteno 12.mj.i drzim fige za ovaj ciklus :)
Ajde stavite mene 24.12.za ne dobiti (to mi je 35.dan ciklusa i neki prosjek jer mi je 29-42 dana ciklus).
Sjuskica hvala za opis bazalnih :) dal mjeris uvijek uvijek u isto vrijeme? Ispod jezika ili pazuha?
I sve koje ste me dodale na face-u bas vas je lijepo gledati :D
Ja od vrkute imam bolju probavu, nisam inace imala problema ali s njom idem cesce. Ali sam primjetila da kad ju popijem da sam malo kao osamucena :/
Mjerim uvijek ujutro u 7.55h (tad sam si navila budilicu i u 8h ustajanje....bazalna se mjeri ili analno ili oralno,nikako pod pazuhom...ja mjerim oralno...

To bi bio moj graf po aplikaciji Fertility Friend.... vidite kako mi obilježava ovulaciju na 19 dc....sad ću probat poslikat i učitat moj graf...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji