Maja bas mi je zao da nista od +, ali kako kazu cure barem je na vrijeme stigla i ide novi ciklus,nema gore nego kad nikako da dode a -, pa se mislis jel bila kasnije ovulacija, pa cekas par dana pa opet - i tako se jos vise zivciramo. Sad lijepo opusteno 12.mj.i drzim fige za ovaj ciklus :)
Ajde stavite mene 24.12.za ne dobiti (to mi je 35.dan ciklusa i neki prosjek jer mi je 29-42 dana ciklus).
Sjuskica hvala za opis bazalnih :) dal mjeris uvijek uvijek u isto vrijeme? Ispod jezika ili pazuha?
I sve koje ste me dodale na face-u bas vas je lijepo gledati :D
Ja od vrkute imam bolju probavu, nisam inace imala problema ali s njom idem cesce. Ali sam primjetila da kad ju popijem da sam malo kao osamucena :/
Mjerim uvijek ujutro u 7.55h (tad sam si navila budilicu i u 8h ustajanje....bazalna se mjeri ili analno ili oralno,nikako pod pazuhom...ja mjerim oralno...
A OVO JE MOJ GRAF KOJI JE U BITI IDENTIČAN ONOM PROFI GORE SAMO ŠTO PO MOM JE OVULACIJA BILA 15dc ( PONOVNO NAPOMINJEM I LH TRAKICE SU ULOVILE PIK TADA)
Hvala vam cure na podrsci i ohrabrenju. Ma bit ce jednom vec hoce....sigurno Anđeli rade na tome ili na nekom puno boljem planu za mene!
Zelim i vama ugodne i opustene blagdane i da bude novi val plusica....
Ljubim vas sve od reda!
url=https://lilypie.com]
Cure, evo meni je fibra vec 7. Dan 37 do 37.3. Trebala sam dobiti u petak, no jos joj nema ni traga. Jutros sam radila test i negativan je. Ne znam vise sta bi mislila 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji