Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    02. Prosinac 2015. 18:09

ejic i lia cure dobro nam dosle i sto prije presle na drugi PDF ! 
    Aime cure pa nije me bilo par sati, a Vi natipkale toliko toga hihihi  jako mi je drago sto se sirimo, znaci bit ce vise bebica 
    iivanaaa znaci i ti si mi tu blizu godinama ko i miska-r ako sam dobro procitala ..
    A sto se tice ginekologa, ja Vam idem privatno u polikliniku Cito u ST-u cure iz ST-a ce znat  sad bi morala nac kojeg socijalnog gin.  pa bi molila cure koje zive u Splitu da mi preporuce nekog ... Ja na pregled idem bez i jedne dlacice, znaci sve uklonim ... A posto sam panicar po prirodi na pregled idem uvijek pod stresom i opterecena .. A kad mi rece da je sve u redu, sve me prode hahahh i moram priznat da onu vaginalnu sondu nikako ne volim !!! 
    Eh da iako je mozda jos to daleko nisam mogla da ne narucim knjigu SRETNA BEBA (cure na temi zimske bebe su je spominjale) i jedva cekam da mi doodee 

zabica25
    02. Prosinac 2015. 18:27

Čitam vas od jutra ali nikako da nešto napišem 
    Danas sam se malo prestrašila jer sam išla mjerit temp. i ono 36,6  pa mi nije dalo mira i ja zovem seku koja radi u ljekarni nek donese još jedan test...al kad sam ga popiškila sve je bilo u redu..crtice se brzo pojavile...još je moja mrvica u pupi :) A temp je sad opet 37,4 i sve je u redu!!!
    U pon ću zvati ginek da me naruči...ne znam jel prvo pregled ili vađenje bete..vidjet ću što će reći. 
    Ja imam žensku ginekologinju i isto imam naviku obrijati se do kraja :) Joj, koje smo mi sve teme dotakle..haha...baš smo klokanice, ajme...što bi naši klokani mislili kad bi sve to vidjeli što tipkamo..haha

Ejić i Lei, dobro došle.. 
    Danas sam počela uz folnu uzimati i šumeći magnezij...grčevi kao da trebam dobiti M su još prisutni, ali to valjda tako treba biti

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Pticica2
    02. Prosinac 2015. 18:56

Upravo dobila. 
    Znate li smijem li piti vrkutu i za vrijeme menstruacije?

Veja
    02. Prosinac 2015. 19:12

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.
    MajaSocka 07.12.
    Mimica24 10.12.
    Sjuskica 12.12.
    JanaH. 18.12.
    Vecka 18.12.
    Anchy30 19.12.
    Darliv 21.12.
    Segy 24.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Tina220210 25.12.

JanaH.
    02. Prosinac 2015. 19:16

Vrkuta se moze piti stalno, s maruljom ima neko pravilo kad se pije (znam da se nikako nesmije ako postoji sumnja na T)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.