Sjuskica eto sad sam si i ja to potvrdila, kasnije sam citala da u biti HCG hormon ima dio lanca identican kao i LH hormon. Iz tog razloga lh moze pokazati trudnocu ali hcg ne moze ovulaciju, tj hcg je samo pokazatelj trudnoce! Eh di mi je ta pamet bila jucer?!

Segy mislim da je taj strah aktiviran s pogledom na pozitivan test i da ce potrajat dozivotno!
Svaki tjedan trudnoce donosi neki novi strah, a vjerujem da je jos gore kad se beba rodi! Ocito je posao mama brinut i biti u strahu ali sve su to neke posebne cari

Netko je pitao za mjesta koja smo isprobali Mi nikad nismo u autu,pravila sam se "fina" pa sam se tako i ponašala,a zapravo sam divlja što je suprug tek u braku uvidio. Nekad jako mlada,konzervativna,imala sam neke principe,ali da se vratim na ta vremena prešla bi sve
Kod njegovih dok smo bili krevet je bio zakon,ali kad smo preselili u kuću svaki čošak je naš
Netko je pitao za mjesta koja smo isprobaliMi nikad nismo u autu,pravila sam se "fina" pa sam se tako i ponašala,a zapravo sam divlja što je suprug tek u braku uvidio. Nekad jako mlada,konzervativna,imala sam neke principe,ali da se vratim na ta vremena prešla bi sve
Kod njegovih dok smo bili krevet je bio zakon,ali kad smo preselili u kuću svaki čošak je naš
Draga,nikad nije kasno!!Još ti sve stigneš!!
Anchy30

evo curke, pokušat ću stavit sliku tog svog testa...
evo curke, pokušat ću stavit sliku tog svog testa…
Imam 4 para ociju (nosim naocele hahahha ) i ja tu crticu bome jasno vidim !! Pa ti si nam trudnaaaa cestitaaaaaaaaaammmmmmm
Tina0110
Joj ja napisem kilometarsku potuku i izbrizem jaoooo

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji