Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    27. Studeni 2015. 13:23

Drage moje, da vam se javim i zahvalim na saucescu. Da se i unaprijed izvinem sto ne mogu svkoj pojedinacno odgovoriti al vjerujte da sm toliko nervozna i nekako bas lose volje. Citam vas sve redovno, radujem se sa vama i tugujem al sam premorena da idem unazad i pojedinacno pisem. Sinoc sina vodila na vakcinu, muz ne moze veceras stici kuci tek sutra, sahrana u nedj.al ne mogu ici jer je u Bosni. Stomak me boli al ne kao menstrualni bol nego kao da se donji stomak napuhao i na dodir boli. Stalno piskim. 
    Budite mi dobro, sretnu operacuju zelim, sretan put...i ja sam u okolini Ljubljane ☺ sretne plodne dane i sve u svemu, uzivajte u svakom danu. Dok radite na mrvici, znate da se imate cemu radovati i nadati. Ljubim vas sve i javim se s +ili -

miska
    27. Studeni 2015. 13:26

Vecka trenutno je na mjestu da, samo kazem ti, ne znam sto cu smislit do veceras, a di je jos 8 mjeseci...imam vremena na pretek za gluposti! Hahah

Segy stvarno smo lude mi zene, pod hormonima jos gore! Meni je u biti najgore sto mi prakticki m nije kasnila, tj na progesteron vaginaletama sam jos od ovulacije, tako da mi m nije mogla ni doci dok ih uzimam, iako sam po ovulaciji jos u subotu mogla radit test, ja sam ga iz straha radila tek u srijedu i bila uvjerena da ce cim potrosim zadnju tabletu m stici, jer me je skroz (i jos uvijek me) probada kao pred m! I jos kad se sjetim onog kako trudnice osjecaju da su trudne, definitivno nisam ta, jer mi nis nije drugacije od pmsa, bas obrnuto, vise sam se osjecala trudnom kad nisam bila nego sad hahah. Jedino drugacije sto sam osjetila je to stipkanje u maternici negdje 6-7 dpo, ocito je bila implantacija, ali uopce to tada nisam povezivala!

miska
    27. Studeni 2015. 14:21

Sjuskica eto sad sam si i ja to potvrdila, kasnije sam citala da u biti HCG hormon ima dio lanca identican kao i LH hormon. Iz tog razloga lh moze pokazati trudnocu ali hcg ne moze ovulaciju, tj hcg je samo pokazatelj trudnoce! Eh di mi je ta pamet bila jucer?! 

miska
    27. Studeni 2015. 14:26

Segy mislim da je taj strah aktiviran s pogledom na pozitivan test i da ce potrajat dozivotno! 
    Svaki tjedan trudnoce donosi neki novi strah, a vjerujem da je jos gore kad se beba rodi! Ocito je posao mama brinut i biti u strahu ali sve su to neke posebne cari 

mimica24
    27. Studeni 2015. 14:50

Netko je pitao za mjesta koja smo isprobali Mi nikad nismo u autu,pravila sam se "fina" pa sam se tako i ponašala,a zapravo sam divlja što je suprug tek u braku uvidio. Nekad jako mlada,konzervativna,imala sam neke principe,ali da se vratim na ta vremena prešla bi sve

Kod njegovih dok smo bili krevet je bio zakon,ali kad smo preselili u kuću svaki čošak je naš

Tina0110
    27. Studeni 2015. 15:28

evo curke, pokušat ću stavit sliku tog svog testa...

Tina0110

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.