Hvala vam curke na dobrim željama!
Vecka- tamo prije ljeta sam vadila one neke FSHove, LHove, estrogen...i ne znam što još. I to u onom razdoblju od 2-5 dana ciklusa ili kako je već bilo. I svi su bili u okvirima normalnog, ginićka mi je još komentirala kao da imam hormonsku sliku osobe koja se ne stresira- što god to značilo.
Al mi je ipak zbog jako neredovitih ciklusa dala vrkutu za piti i kao, ako nakon godine dana ne uspijem začeti, da ćemo vaditi još jedan hormon, koji tada nisam vadila- a zaboravila sam kako se zove.
Tad sam si rekla kako ću počet to sve piti odmah nakon ljeta, ali kako sam našla tu cistu i odmah su mi zakazali operaciju, odgodila sam i ispijanje čajeva i rad na bebi dok to ne prođe.
I sad postajem već jaaaaako nestrpljiva...
MajaSokca, nemaš potrebe za ispričavanjem jer je istina što si napisala..ja sam toliko zavoljela vas sve, ovaj forum da sam postala ovisna :)
Ako sam obećavajuća i ako odem sad s ovog pdfa, onda moraš i ti sa mnom :)
JanaH, i ja sam okolica ČKa :) Po imenu bih te možda prepoznala i prvo slovo prezimena...a možda to stvarno jesi ti :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
JanaH tu si potpuno u pravu da se jako izmjenjujemo i cim se ugleda plusic, put pod noge, neke cure se tu i tamo jave, ali ne bas jako cesto! Malo mi je zao sto je tako, pa cu ja svakako nastavit tipkat tu, jer mislim da stvarno mogu pomoc i odg na puno pitanja, ipak sam dobila nesto iskustva u ovih 18. ciklusa trudenja.
Ja sam jucer navecer zabrijala sama sebi u glavi da su meni prodali u kutiji test za ovulaciju a ne trudnocu i da ja mozda uopce nisam trudna! Kupila sam ona dva u pakiranju iz dm za 29 kn i naravno popisala oba, ali me kopalo zasto je meni dr. naglasio da napravim clear blue a ja glupaca kupila tamo neki jeftini! Nije mi vrag dao mira i poposkim ja i LH trakicu kad i ona smrtno ozbiljno pozitivna, da pozitivnija ne moze biti! Nikad mi ni nije bila tako tamna crta, skoro pa tamno crvena. Panika totalna, a posto je bilo 10 navecer nisam mogla po taj clear blue! Nekako otisla spavat i kao ujutro trcim tih 20 m do ljekarne! Ali ja se probudila u 6 a ljekarna od 8 radi, ali laboratorij od 7, i nista spakirala se i picim vadit betu, opet bi bila nesigurna i da taj treci test pokaze poz, a test kosta 10 e, beta 13e! 3 e vise za sigurnost! Naravno dosli nalazi, beta 1543.9, taman kolika i treba biti sada, tako da sam sad mirna. Sto ce mi past na pamet do navecer neznam
Eto cisto da znate da je moguce i da ovulacijski test potvrdi trudnocu ali crta mora biti izrazito tamna. I naravno, da vas s porastom bete ocekuje i porast hormona za ludost!
JanaH tu si potpuno u pravu da se jako izmjenjujemo i cim se ugleda plusic, put pod noge, neke cure se tu i tamo jave, ali ne bas jako cesto! Malo mi je zao sto je tako, pa cu ja svakako nastavit tipkat tu, jer mislim da stvarno mogu pomoc i odg na puno pitanja, ipak sam dobila nesto iskustva u ovih 18. ciklusa trudenja.
Ja sam jucer navecer zabrijala sama sebi u glavi da su meni prodali u kutiji test za ovulaciju a ne trudnocu i da ja mozda uopce nisam trudna! Kupila sam ona dva u pakiranju iz dm za 29 kn i naravno popisala oba, ali me kopalo zasto je meni dr. naglasio da napravim clear blue a ja glupaca kupila tamo neki jeftini! Nije mi vrag dao mira i poposkim ja i LH trakicu kad i ona smrtno ozbiljno pozitivna, da pozitivnija ne moze biti! Nikad mi ni nije bila tako tamna crta, skoro pa tamno crvena. Panika totalna, a posto je bilo 10 navecer nisam mogla po taj clear blue! Nekako otisla spavat i kao ujutro trcim tih 20 m do ljekarne! Ali ja se probudila u 6 a ljekarna od 8 radi, ali laboratorij od 7, i nista spakirala se i picim vadit betu, opet bi bila nesigurna i da taj treci test pokaze poz, a test kosta 10 e, beta 13e! 3 e vise za sigurnost! Naravno dosli nalazi, beta 1543.9, taman kolika i treba biti sada, tako da sam sad mirna. Sto ce mi past na pamet do navecer neznam
Eto cisto da znate da je moguce i da ovulacijski test potvrdi trudnocu ali crta mora biti izrazito tamna. I naravno, da vas s porastom bete ocekuje i porast hormona za ludost!
Miska, sad si me toliko nasmijala, podsjetila si me na mene prije 6 godina, meni je pet dana kasnilo i kaze meni moj muz daj napravi test vise, a ja sam imala onaj isto najfetniji iz dm-a i napravim ja i ono pozitivno, e sad ja kazem mom muzu ja u to ne virujem ajmo mi u ljekarnu i dodjemo mi u ljekarnu i kazem ja zeno dat cete mi najskuplji test, kaze ona meni gospodjo ako vam je jeftini pokazo i sve ijedan ce,ja opet nema problema samo vi meni dajte najskuplji i vidi zena ludu zenu isprid sebe i da mi test i ja doma i naravno opet pozitivan. Zovem ja ginicku i ona mene naruci za par dana i kaze mi 100% trudnoca. I ode meni muz ujutro na posao i meni vrag neda mira i ja opet u ljekarnu al drugu da se ne brukam opet kod one zene i opet ja test kupim i opet narsvno pozitivan, muzu nisam ni rekla sta sam napraviöa mislim da bi me poslao u pm :)))
Tako da ti ja nisam bila mirna dok nisam otisla na pregled i ugledala to na uzv :)))
Eto cisto da znate da je moguce i da ovulacijski test potvrdi trudnocu ali crta mora biti izrazito tamna. I naravno, da vas s porastom bete ocekuje i porast hormona za ludost!miska
Nisam vam se sjetila nikad to napisati,ali ja sam znala da i trakica za ovulaciju pokazuje u slučaju trudnoce....naisla sam na tu teoriju kad sam bila trudna pa sam iskusala!!! I stvarno je reagirala!!!
Ovo prvi puta čujem, da lh trakice pokazuju trudnoću...
Ja sam ujutro upropastila digitalac za očitavanje ovulacije, ode 200kn... Misim, imam još devet trakica ali dogodila se greška na uređaju i peše da se trakice morau koristiti s novim nikako s ovim uređajem... Kao, greška u koracima kod korištenja i odmah nevalja...
Napokon vikend! uh kolko volim vikende od kad imamo dva školarca, kao nikad dosad... I još k tome sutra u graz u shoping :)
tina - ja bih rekla da je to + !
Kad je rađeni test? Ja nekako više volim digtalni, on pokaže plus ili minus i to je to ... I još k tome tjedne trudnoće...
Ja sam si samo potvrdila da se radi o spontanome.. Kad sam napravila test pisalo 2-3tj trudnoće, nakon 4 dana krvarenja opet napravila isti test i pisalo 1-2tj znači beta je padala i bila sam poprilično sigurna da je T izgubljena....

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5

Slonchice, zato ćeš ti kad krenete u akciju odmah ugledati plusić, radi tolikog čekanja će te se nagraditi
Miska, baš se radujem kad nam se javiš Dobro si se usudila opet piškit testić, ja bi se vjerojatno bojala da ne bi pokazao minus, hahahhahaha... al nek si ti potvrdila, sad je srce na mjestu sigurno

Drage moje, da vam se javim i zahvalim na saucescu. Da se i unaprijed izvinem sto ne mogu svkoj pojedinacno odgovoriti al vjerujte da sm toliko nervozna i nekako bas lose volje. Citam vas sve redovno, radujem se sa vama i tugujem al sam premorena da idem unazad i pojedinacno pisem. Sinoc sina vodila na vakcinu, muz ne moze veceras stici kuci tek sutra, sahrana u nedj.al ne mogu ici jer je u Bosni. Stomak me boli al ne kao menstrualni bol nego kao da se donji stomak napuhao i na dodir boli. Stalno piskim.
Budite mi dobro, sretnu operacuju zelim, sretan put...i ja sam u okolini Ljubljane ☺ sretne plodne dane i sve u svemu, uzivajte u svakom danu. Dok radite na mrvici, znate da se imate cemu radovati i nadati. Ljubim vas sve i javim se s +ili -
Vecka trenutno je na mjestu da, samo kazem ti, ne znam sto cu smislit do veceras, a di je jos 8 mjeseci...imam vremena na pretek za gluposti! Hahah
Segy stvarno smo lude mi zene, pod hormonima jos gore! Meni je u biti najgore sto mi prakticki m nije kasnila, tj na progesteron vaginaletama sam jos od ovulacije, tako da mi m nije mogla ni doci dok ih uzimam, iako sam po ovulaciji jos u subotu mogla radit test, ja sam ga iz straha radila tek u srijedu i bila uvjerena da ce cim potrosim zadnju tabletu m stici, jer me je skroz (i jos uvijek me) probada kao pred m! I jos kad se sjetim onog kako trudnice osjecaju da su trudne, definitivno nisam ta, jer mi nis nije drugacije od pmsa, bas obrnuto, vise sam se osjecala trudnom kad nisam bila nego sad hahah. Jedino drugacije sto sam osjetila je to stipkanje u maternici negdje 6-7 dpo, ocito je bila implantacija, ali uopce to tada nisam povezivala!
Vecka trenutno je na mjestu da, samo kazem ti, ne znam sto cu smislit do veceras, a di je jos 8 mjeseci…imam vremena na pretek za gluposti! Hahah
Segy stvarno smo lude mi zene, pod hormonima jos gore! Meni je u biti najgore sto mi prakticki m nije kasnila, tj na progesteron vaginaletama sam jos od ovulacije, tako da mi m nije mogla ni doci dok ih uzimam, iako sam po ovulaciji jos u subotu mogla radit test, ja sam ga iz straha radila tek u srijedu i bila uvjerena da ce cim potrosim zadnju tabletu m stici, jer me je skroz (i jos uvijek me) probada kao pred m! I jos kad se sjetim onog kako trudnice osjecaju da su trudne, definitivno nisam ta, jer mi nis nije drugacije od pmsa, bas obrnuto, vise sam se osjecala trudnom kad nisam bila nego sad hahah. Jedino drugacije sto sam osjetila je to stipkanje u maternici negdje 6-7 dpo, ocito je bila implantacija, ali uopce to tada nisam povezivala!
Ma da, hormoni cine svoje..
Aha, sad kuzim.. a to sta te boli ili propada kao menga, to ti je normanlo..
A za simptome mislim da je jos rano, one prave trudnicke, tamo u sedmom tj ces sigurno vec osjecati.
Tako je meni bill, sad moze biti da si i trudnica koja nece imati bas neke prevelike simptome, ja sam povracala od sedmog do 16-tod tjedna, ujutro cim bi oci otvorila..
A nikad necu zaboraviti taman sam bila trudna 6 tj, i ja se ujutro probudila sa tolikom boli, ja se nisam mogla dignuti koliko me boli, i ja vec gotova plac, jer sam zabrijala da je spontatni, i moj muz je dosao doma cim sam ga zvala i rekla da ne mogu od bolova i ti pogotovo u desnom dijelu trbuha, i odemo ti mi u bolnicu i oni mene odma prikljucimi na uzv i ja od straha ne mogu gledati i kaze meni dr ne bojte se sa plodom je sve ok, vidite tu srcekl vec kuca, i pita moj muz zasto je boli i on uzv okrene na desnu stranu i kaze vidite ovo veliko kao mjehur i stvarno se vidilo, ksze on to je trudnicka cista koja ce joj pukniti u 12 tjednu i povuci se, tocno tako je i bilo. Al taj strah, uzas.. I sad se najezim kad se sjetim..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji