Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    23. Studeni 2015. 00:25

Anchy torta se bas zove tri vrste cokolade....mljac mljac! Utipkaj u google!
    Nadam se da ce moj trud urodit plodom....doslovno! :)
    Larimara sretno ujutro!

url=https://lilypie.com]

Chichita
    23. Studeni 2015. 08:21

Jutro moje vrijedne tipkalice,
    Anchi žao mi je što nisi ugledala svoj plusić kao ni ja svoj ali 12 mjesec je naš....
    ja ću ovo odbolovati...(mislim da mi curi i za ovaj i za prošli mjesec hahah) lagano počinjem piti vrkutu uz folacil....
    Jedno pitanje idem danas po digitalni "test" za ovulaciju. Neka od cura ga koristi pa jel mi možete napisati u par crta kako se koristi. Znam da pišu upute ali voljela bi to čuti od vas, ipak imate iskustva.

zabica25
    23. Studeni 2015. 09:43

Jutro 
    Kako ste mi? Gdje je nestala Paua5? Pa ona je 12.11. trebama dobiti, t. ne dobiti...ni ImaX se ništa ne javlja...možda su trudne, pa čekaju prvo da svojima vele a onda i s nama podijele radost :)
    Meni sve isto, bole me bradavice za poludit....sve mi je jako čudno...
    Zar od ovulacije kreću simptomi za M? Pa nikad mi se to nije dogodilo...još uvijek sve prisutno: bol oko pupka, jajnici vode bitku, glavobolja, žgaravica, vjetrovi, podrigivanje, diže mi se trbuh kad perem suđe, promjene raspoloženja, umor....(možda još nešto ali se ne mogu sjetiti)
    bazalnu ne mjerim jer bih skroz poludjela  Upravo mjerim temp (nije bazalna) i iznosi: 37,2

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

JanaH.
    23. Studeni 2015. 10:40

anchy -  držim fige za ovaj ciklus, isto kao i ostalima :)

Meni pms počinje odmah nakon ovulacije, i to me tj puca onako pošteno.... 
    Što se godina tiče, prvo sam rodila s 24, drugo s 25,5 i treće s 28 - sve tri trudnoće ostavarene prvi/drugi ciklus.. Sad imam evo 33, i već 8mj pokušavamo (uz jedan spontani).... 

Sad sam skroz opuštena što se tiče ovog ciklusa, neke lijepe stvari nam se događaju s najmlađim djetetom, skroz smo euforični što se njega tiče tako da se nekako nadam i trudnoći ovaj ciklus.... 
    S nikim ne pričam o trudnoći , osim što tu napišem pokoji post... :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• tanijatravan
    23. Studeni 2015. 11:58

Pozdrav svima, evo mene nove ovdje.

Imam 29 godina i sinčića od 4,5 godine, a 20.8.2015. sam imala spontani u 9+5tj :(
    Od kad sam napravila test za drugu trudnoću imala sam osjećaj da nešto nije u redu, čak sam rekla mužu nemoj ni svojima govoriti dok ne odem na pregled jer imam osjećaj da nešto nije u redu (inače nemam negativna mišljenja, ali valjda svaka mama osjeća nešto...), 31.7. otišla na pregled i sve je bilo u redu, na kraju 3.8. prokrvarila, ali i tad je bilo sve u redu sa plodom, dobila duphaston i kućno mirovanje. Krvarenje se zaustavilo nakon jednog dana. Na kontroli za 5 dana sve bilo u redu ali nastaviti mirovanje i tražila druge tablete jer duphaston ima laktozu koju nepodnosim i bilo mi je još više muka od njih.... Uglavnom 19.8.sam opet mrvicu prokrvarila, i taj dan napokon mi je proradila probav, uz to sam imala i neke lagane bolove u trbuhu ali sam prepisivala sve tom radu crijeva jer sam u ovoj trudnoći imala problema sa zatvorom. I tako mene bolilo cijelo popodne ali kad bi legla ne, odem spvati i kroz san sve nekako me boli i jaka bol me probudila oko 3 u noći, odem piškiti, krvarenja nema, jedino mi se jako jako zamantalo i na jako povraćanje par sekundi (kasnije čitala da su to simptomi spontanog). Legla u krevet i nekako si mislim ako ne prestanu bolovi budim muža i na hitnu. ALi nekako se bolovi smirili i napokon zaspala. U 5:30 se muž ustao za posao, ja za njim na wc piškiti i kako sam sjela na wc u 2/3 navrata ispalo iz mene jož se muž okrenuo sav u šoku da šta je to... i ništa kod svoje gin.oko 7 i potvrdila spontani i slala na čišćenje. Još dok smo stigli do bolnice je dosta toga otišlo samo tako da u dogovoru sa dr. u bolnici nismo ni radili čišćenje i mislim da mi je to pomoglo nekako da se barem malo bolje osjećam psihički...

Prva menstruacija mi je došla 45 dana nakon i nakon što je završila išla sam na pregled čisto da ja budem mirna i da vidim da li je sve u redu, jer još uz to imam i anomaliju maternice, tzv.dvoroga maternica, ali u prvoj trudnoći sva sreća nije bilo problema. I sve je bilo ok i rečeno nam je da nemoramo čekati i da možemo početi na novoj bebi raditi.

Danas je 50.dan i menstruacije još nema (inače imam neredovite cikluse, variraju od 29-42dana), 3 testa pokazala negativno. Jučer sam se ponadala da će krenuti jer sam imala roskasti iscjedak  dva puta, i danas dva puta i to je to.

Želim svima što prije da ugledaju svoje + i da imaju pravu tzv. školsku trudnoću 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.