Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Obama2009 24.11.
Darliv 26.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Zabica25 05.12.
MajaSocka 07.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Chichita 25.12.
Imanx, kakvo je stanje kod tebe??

Mislim da moja M dolazi, lagani pritisak u donjem djelu stomaka i smeckasti trag na wc papiru..mislim da mi je i ovulacija uranila ovaj mj pa ce i ona..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
ach Anchy, bas mi je zao a tako smo se nadali.... "odboluj" svoje, pa onda u nove pobjede
predblagdansko vrijeme cuda cini
ach Anchy, bas mi je zaoa tako smo se nadali…. "odboluj" svoje, pa onda u nove pobjede
predblagdansko vrijeme cuda cini
Hvala ti i ja sam već mislila da je to to...
Anchy30

Ne trebam dobit 10.12
Moram vam se pojadati.. baš sam loše volje danas, tužna.. amiga mi prošli tjedan javlja da ima + , sretne skupa, jučer prvi put prokrvari, na hitnu i oni ništa specijalno, dali su joj duphaston, danas ponovo prokrvarila i gotovo.... izgubila je bebicu
Ne trebam dobit 10.12
Moram vam se pojadati.. baš sam loše volje danas, tužna.. amiga mi prošli tjedan javlja da ima + , sretne skupa, jučer prvi put prokrvari, na hitnu i oni ništa specijalno, dali su joj duphaston, danas ponovo prokrvarila i gotovo…. izgubila je bebicu
Tina draga zao mi je zbog prije sretno joj bilo iduci put ... a tebi drzimo placeve da ne dobijes 10.12
Tina0110
divim vam se da ste vec u tom blagdanskom "feeling" -u...kod mene jos nista, danas je kod nas prvi dan da je onako bas hladan, ja se ne mogu nekako "ufurati'" u te bozicne osjecaje ak idem van samo u majici i jos mi vruce. a sto se tice kolaca, lista samo raste ja sad moram na neki kongres al kad se vratim , 2 prijateljice i njihove kcerkice (6 i 3god) kao i nasa susjeda sa kcerkicom dolaze kod mene i pravimo pravu malu radionicu bozicnih keksica i kolaca
jucer sam kupila neki vjenac od borovih grana, pa cu i ga ukrasiti, vidjecemo sto ce na kraju ispasti

Anchy torta se bas zove tri vrste cokolade....mljac mljac! Utipkaj u google!
Nadam se da ce moj trud urodit plodom....doslovno! :)
Larimara sretno ujutro!
Anchy torta se bas zove tri vrste cokolade….mljac mljac! Utipkaj u google!
Nadam se da ce moj trud urodit plodom….doslovno! :)
Larimara sretno ujutro!
Uuuu baš ću sad vidjetiNavijam za tvoj trud
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Jutro moje vrijedne tipkalice,
Anchi žao mi je što nisi ugledala svoj plusić kao ni ja svoj ali 12 mjesec je naš....
ja ću ovo odbolovati...(mislim da mi curi i za ovaj i za prošli mjesec hahah) lagano počinjem piti vrkutu uz folacil....
Jedno pitanje idem danas po digitalni "test" za ovulaciju. Neka od cura ga koristi pa jel mi možete napisati u par crta kako se koristi. Znam da pišu upute ali voljela bi to čuti od vas, ipak imate iskustva.
Anchi žao mi je što nisi ugledala svoj plusić kao ni ja svoj ali 12 mjesec je naš….
ja ću ovo odbolovati…(mislim da mi curi i za ovaj i za prošli mjesec hahah) lagano počinjem piti vrkutu uz folacil….
Jedno pitanje idem danas po digitalni "test" za ovulaciju. Neka od cura ga koristi pa jel mi možete napisati u par crta kako se koristi. Znam da pišu upute ali voljela bi to čuti od vas, ipak imate iskustva.
Ah,hvala draga...ma bit će...nadam se da je 12 mj. moj i svih vas!!Ponadala sam se baš i mislila da je to to....uz sve grčeve,mučnine,od papanja slastica(inače mi ne traži slatko nego slano kad trebam dobiti M-kod mene sve naopako heheh
),kašnjenja,bolnih bradavica i promjene boje.....a ono ništa...ah sad se čekaju plodni dani i akcija...hihi
Anchy30
Anchi žao mi je što nisi ugledala svoj plusić kao ni ja svoj ali 12 mjesec je naš….
ja ću ovo odbolovati…(mislim da mi curi i za ovaj i za prošli mjesec hahah) lagano počinjem piti vrkutu uz folacil….
Tako i meni curim i za prošli mj....zato mislim da slj.mjesec ne treba doći i naravno sljedećih 9.mj.
Anchy30
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji