Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    22. Studeni 2015. 20:06

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Darliv 26.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.
    Zabica25 05.12.
    MajaSocka 07.12.
    Sjuskica 12.12.
    JanaH. 18.12.
    Vecka 18.12.
    Anchy30 19.12.
    Chichita 25.12.

Imanx, kakvo je stanje kod tebe??

darliv
    22. Studeni 2015. 21:24

Mislim da moja M dolazi, lagani pritisak u donjem djelu stomaka i smeckasti trag na wc papiru..mislim da mi je i ovulacija uranila ovaj mj pa ce i ona..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Schinin
    22. Studeni 2015. 22:43

ach Anchy, bas mi je zao  a tako smo se nadali.... "odboluj" svoje, pa onda u nove pobjede  predblagdansko vrijeme cuda cini 

Anchy30
    23. Studeni 2015. 14:52

Schinin

ach Anchy, bas mi je zao  a tako smo se nadali…. "odboluj" svoje, pa onda u nove pobjede  predblagdansko vrijeme cuda cini 

Hvala ti i ja sam već mislila da je to to...

Anchy30

Tina0110
    22. Studeni 2015. 22:47

Ne trebam dobit 10.12

Moram vam se pojadati.. baš sam loše volje danas, tužna.. amiga mi prošli tjedan javlja da ima + , sretne skupa, jučer prvi put prokrvari, na hitnu i oni ništa specijalno, dali su joj duphaston, danas ponovo prokrvarila i gotovo.... izgubila je bebicu

Rozica2810
    23. Studeni 2015. 16:45

Tina0110

Ne trebam dobit 10.12

Moram vam se pojadati.. baš sam loše volje danas, tužna.. amiga mi prošli tjedan javlja da ima + , sretne skupa, jučer prvi put prokrvari, na hitnu i oni ništa specijalno, dali su joj duphaston, danas ponovo prokrvarila i gotovo…. izgubila je bebicu

Tina draga zao mi je zbog prije  sretno joj bilo iduci put ... a tebi drzimo placeve da ne dobijes 10.12 

Tina0110

Schinin
    22. Studeni 2015. 22:49

divim vam se da ste vec u tom blagdanskom "feeling" -u...kod mene jos nista, danas je kod nas prvi dan da je onako bas hladan, ja se ne mogu nekako "ufurati'" u te bozicne osjecaje ak idem van samo u majici i jos mi vruce. a sto se tice kolaca, lista samo raste  ja sad moram na neki kongres al kad se vratim , 2 prijateljice i njihove kcerkice (6 i 3god) kao i nasa susjeda sa kcerkicom dolaze kod mene  i pravimo pravu malu radionicu bozicnih keksica i kolaca  jucer sam kupila neki vjenac od borovih grana,  pa cu i  ga ukrasiti, vidjecemo sto ce na kraju ispasti

Mallla
    23. Studeni 2015. 00:25

Anchy torta se bas zove tri vrste cokolade....mljac mljac! Utipkaj u google!
    Nadam se da ce moj trud urodit plodom....doslovno! :)
    Larimara sretno ujutro!

Anchy30
    23. Studeni 2015. 15:01

MajaSocka

Anchy torta se bas zove tri vrste cokolade….mljac mljac! Utipkaj u google!
    Nadam se da ce moj trud urodit plodom….doslovno! :)
    Larimara sretno ujutro!

Uuuu baš ću sad vidjetiNavijam za tvoj trud

Anchy30

url=https://lilypie.com]

Chichita
    23. Studeni 2015. 08:21

Jutro moje vrijedne tipkalice,
    Anchi žao mi je što nisi ugledala svoj plusić kao ni ja svoj ali 12 mjesec je naš....
    ja ću ovo odbolovati...(mislim da mi curi i za ovaj i za prošli mjesec hahah) lagano počinjem piti vrkutu uz folacil....
    Jedno pitanje idem danas po digitalni "test" za ovulaciju. Neka od cura ga koristi pa jel mi možete napisati u par crta kako se koristi. Znam da pišu upute ali voljela bi to čuti od vas, ipak imate iskustva.

Anchy30
    23. Studeni 2015. 15:00

Chichita

Anchi žao mi je što nisi ugledala svoj plusić kao ni ja svoj ali 12 mjesec je naš….
    ja ću ovo odbolovati…(mislim da mi curi i za ovaj i za prošli mjesec hahah) lagano počinjem piti vrkutu uz folacil….
    Jedno pitanje idem danas po digitalni "test" za ovulaciju. Neka od cura ga koristi pa jel mi možete napisati u par crta kako se koristi. Znam da pišu upute ali voljela bi to čuti od vas, ipak imate iskustva.

Ah,hvala draga...ma bit će...nadam se da je 12 mj. moj i svih vas!!Ponadala sam se baš i mislila da je to to....uz sve grčeve,mučnine,od papanja slastica(inače mi ne traži slatko nego slano kad trebam dobiti M-kod mene sve naopako heheh),kašnjenja,bolnih bradavica i promjene boje.....a ono ništa...ah sad se čekaju plodni dani i akcija...hihi

Anchy30

Anchy30
    23. Studeni 2015. 15:02

Chichita

Anchi žao mi je što nisi ugledala svoj plusić kao ni ja svoj ali 12 mjesec je naš….
    ja ću ovo odbolovati…(mislim da mi curi i za ovaj i za prošli mjesec hahah) lagano počinjem piti vrkutu uz folacil….

Tako i meni curim i za prošli mj....zato mislim da slj.mjesec ne treba doći i naravno sljedećih 9.mj.

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI