Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    22. Studeni 2015. 14:40

Larimara drzim fige...bit ce sve ok!
    Obama mozda je plusic....nema simptoma, ma nemora ni bit, al nek je plusic! ;)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    22. Studeni 2015. 14:49

Trudilica sam postala prije 5mj...i jos cekam uspjeh :)

Rozica2810
    22. Studeni 2015. 14:54

MajaSocka

Trudilica sam postala prije 5mj…i jos cekam uspjeh :)
    Rozica2810
    22. Studeni 2015. 14:56

MajaSocka

Trudilica sam postala prije 5mj…i jos cekam uspjeh :)

Ko ceka doceka ! Zelim ti takoder od  da ubrzo docekas svoj plusicc !!!

url=https://lilypie.com]

Rozica2810
    22. Studeni 2015. 14:49

Larimara dzimo palceve cvrstoo !!! Sigurno je sve u redu  Takoder navijam i za druge curkeee 

darliv
    22. Studeni 2015. 15:02

A od kolaca....mislim da ce jedna od ispecenih biti i medena pita, stalno mi se mota po glavi :-) i naravno suhi ljepljeni, punjeni, samo da su prhki :-) adventski radim zadnjih nekoliko godina sama, mislim da ce ove godine biti od isprepletenog granja, nesto od prirodnih materijala...jedva cekam da ga napravim :-)

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

larimara
    22. Studeni 2015. 15:21

Drage cure,
    darliv
    Rozica2810
    sjuskica30 i ostale trudilice
    Znam koliko je uzasno iscekivanje plusica,prosla sam to, a i sada muku mucim s iscekivanjem posto eto ni po naravi nisam neka jako strpljiva osoba. Nazalost,okplnosti nas tjeraju da vjezbamo tu strpljivost.
    Sretna sam da ste tu,i svaka si jako dobro moze zamisliti situaciju one druge.
    "Vani" su cesto komentari od okoline grozni; "Sta ce ti djeca"? "Vidi kakva su vremena,ja u takvim vremenima ne bih pravila djecu"; "Mozda ti je Bog odredio nesto sasvim drugo,da pomazes drugima, a ne radanje"...  Zanimljivo,da takvi komentari dolaze od onih koji imaju 2-3 djece!

Svima vam zelim plusice i sto opustenije  "iscekivanje",pohvalite nam se cim ugledate taj plusic!
    Naravno,nece vas ni moje novosti zaobici

Rozica2810
    22. Studeni 2015. 19:09

larimara

Drage cure,
    darlivRozica2810sjuskica30 i ostale trudilice
    Znam koliko je uzasno iscekivanje plusica,prosla sam to, a i sada muku mucim s iscekivanjem posto eto ni po naravi nisam neka jako strpljiva osoba. Nazalost,okplnosti nas tjeraju da vjezbamo tu strpljivost.
    Sretna sam da ste tu,i svaka si jako dobro moze zamisliti situaciju one druge.
    "Vani" su cesto komentari od okoline grozni; "Sta ce ti djeca"? "Vidi kakva su vremena,ja u takvim vremenima ne bih pravila djecu"; "Mozda ti je Bog odredio nesto sasvim drugo,da pomazes drugima, a ne radanje"…  Zanimljivo,da takvi komentari dolaze od onih koji imaju 2-3 djece!

Svima vam zelim plusice i sto opustenije  "iscekivanje",pohvalite nam se cim ugledate taj plusic!
    Naravno,nece vas ni moje novosti zaobici

Ehh te su mi 'najdraze' ... po njima gledat covijek nikad nebi imao djecu ... Joooj to iscekivanje, kakogod okrenes tesko je  bas me fascinira kako je ovdje uvijek jedna za drugu, a ni ne poznajemo se veselimo se zajedno, zajedno odbrojavamo ... Bas ste mi super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI