Larimara drzim fige...bit ce sve ok!
Obama mozda je plusic....nema simptoma, ma nemora ni bit, al nek je plusic! ;)

url=https://lilypie.com]
Trudilica sam postala prije 5mj...i jos cekam uspjeh :)
Trudilica sam postala prije 5mj…i jos cekam uspjeh :)
Ko ceka doceka ! Zelim ti takoder od da ubrzo docekas svoj plusicc !!!

url=https://lilypie.com]
Larimara dzimo palceve cvrstoo !!! Sigurno je sve u redu Takoder navijam i za druge curkeee
A od kolaca....mislim da ce jedna od ispecenih biti i medena pita, stalno mi se mota po glavi :-) i naravno suhi ljepljeni, punjeni, samo da su prhki :-) adventski radim zadnjih nekoliko godina sama, mislim da ce ove godine biti od isprepletenog granja, nesto od prirodnih materijala...jedva cekam da ga napravim :-)
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Drage cure,
darliv
Rozica2810
sjuskica30 i ostale trudilice
Znam koliko je uzasno iscekivanje plusica,prosla sam to, a i sada muku mucim s iscekivanjem posto eto ni po naravi nisam neka jako strpljiva osoba. Nazalost,okplnosti nas tjeraju da vjezbamo tu strpljivost.
Sretna sam da ste tu,i svaka si jako dobro moze zamisliti situaciju one druge.
"Vani" su cesto komentari od okoline grozni; "Sta ce ti djeca"? "Vidi kakva su vremena,ja u takvim vremenima ne bih pravila djecu"; "Mozda ti je Bog odredio nesto sasvim drugo,da pomazes drugima, a ne radanje"... Zanimljivo,da takvi komentari dolaze od onih koji imaju 2-3 djece!
Svima vam zelim plusice i sto opustenije "iscekivanje",pohvalite nam se cim ugledate taj plusic!
Naravno,nece vas ni moje novosti zaobici
Drage cure,
darlivRozica2810sjuskica30 i ostale trudilice
Znam koliko je uzasno iscekivanje plusica,prosla sam to, a i sada muku mucim s iscekivanjem posto eto ni po naravi nisam neka jako strpljiva osoba. Nazalost,okplnosti nas tjeraju da vjezbamo tu strpljivost.
Sretna sam da ste tu,i svaka si jako dobro moze zamisliti situaciju one druge.
"Vani" su cesto komentari od okoline grozni; "Sta ce ti djeca"? "Vidi kakva su vremena,ja u takvim vremenima ne bih pravila djecu"; "Mozda ti je Bog odredio nesto sasvim drugo,da pomazes drugima, a ne radanje"… Zanimljivo,da takvi komentari dolaze od onih koji imaju 2-3 djece!
Svima vam zelim plusice i sto opustenije "iscekivanje",pohvalite nam se cim ugledate taj plusic!
Naravno,nece vas ni moje novosti zaobici
Ehh te su mi 'najdraze' ... po njima gledat covijek nikad nebi imao djecu ... Joooj to iscekivanje, kakogod okrenes tesko je bas me fascinira kako je ovdje uvijek jedna za drugu, a ni ne poznajemo se
veselimo se zajedno, zajedno odbrojavamo ... Bas ste mi super
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji