Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    22. Studeni 2015. 17:51

Draga Anchy zao mi je sto nije plus, a nekako smo bas tu navijali! Neka onda bude blagdanski! Sada lijepo odmori i brzo ce plodni dani...novi trud, nova nada :) 

Ja sam danas bila kreativna, odmah se bolje osjecam...radila sam adventski vjenac iii napravila sam 2...nekom cu jedan poklonit!
    Isplanirala sam i tortu koju cu pravit sad za rodjendan....tri vrste cokolade! Obozavam te brze ne pecene torte :)
    A bili smo kreativni i na polju akcije....e sada ostaje samo cekati :) Ako Bog da pocetkom 12 mjeseca cu znati jel je il nije.... :) sva sam pozitivna!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    22. Studeni 2015. 17:51

Draga Anchy zao mi je sto nije plus, a nekako smo bas tu navijali! Neka onda bude blagdanski! Sada lijepo odmori i brzo ce plodni dani...novi trud, nova nada :) 

Ja sam danas bila kreativna, odmah se bolje osjecam...radila sam adventski vjenac iii napravila sam 2...nekom cu jedan poklonit!
    Isplanirala sam i tortu koju cu pravit sad za rodjendan....tri vrste cokolade! Obozavam te brze ne pecene torte :)
    A bili smo kreativni i na polju akcije....e sada ostaje samo cekati :) Ako Bog da pocetkom 12 mjeseca cu znati jel je il nije.... :) sva sam pozitivna!

Anchy30
    22. Studeni 2015. 18:05

MajaSocka

Draga Anchy zao mi je sto nije plus, a nekako smo bas tu navijali! Neka onda bude blagdanski! Sada lijepo odmori i brzo ce plodni dani…novi trud, nova nada :) 

Ja sam danas bila kreativna, odmah se bolje osjecam…radila sam adventski vjenac iii napravila sam 2…nekom cu jedan poklonit!
    Isplanirala sam i tortu koju cu pravit sad za rodjendan….tri vrste cokolade! Obozavam te brze ne pecene torte :)
    A bili smo kreativni i na polju akcije….e sada ostaje samo cekati :) Ako Bog da pocetkom 12 mjeseca cu znati jel je il nije…. :) sva sam pozitivna!

Hvala ti draga moja!Oho ti si bila jakooo vrijedna,na svim poljima…hehehneka.neka tako i trebasad čekam da prođe,pa u akciju!!Hmmm,tri vrste čokolade…Kako se zove torta?Ja svoj nisam ni počela,danas mi se nije dalo…a sutra ću…valjda…dragi radi drugu i to do 22…sutra ću…valjda

Anchy30

url=https://lilypie.com]

zabica25
    22. Studeni 2015. 18:52

Anchy, štooo?? Pa bila sam sigurna da je to to...   Baš si me rastužila....al ima da je 12. mj. TVOJ 
    Vecka draga, ne znam...mislim da ovulacija nije prije bila...sad bi bilo zanimljivo da i ja dobijem M iako mi tijelo govori drugačije...od ovulacije pa do sad svaki dan imam lagane grčeve, bol, štucanja, podrigivanja, žgaravica je počela...zatvor...uhh...jajnici se natječu koji je bolji...ludnica! 
    Rozica, ja imam 25 godina, ovo nam je 5. ciklus kako se trudimo :) Mislim da si ti pitala koliko se koja trudi..ili sam već sve pobrkala

Anchy30
    23. Studeni 2015. 14:47

zabica25

Anchy, štooo?? Pa bila sam sigurna da je to to…   Baš si me rastužila….al ima da je 12. mj. TVOJ Vecka draga, ne znam…mislim da ovulacija nije prije bila…sad bi bilo zanimljivo da i ja dobijem M iako mi tijelo govori drugačije…od ovulacije pa do sad svaki dan imam lagane grčeve, bol, štucanja, podrigivanja, žgaravica je počela…zatvor…uhh…jajnici se natječu koji je bolji…ludnica! 
    Rozica, ja imam 25 godina, ovo nam je 5. ciklus kako se trudimo :) Mislim da si ti pitala koliko se koja trudi..ili sam već sve pobrkala

Da,da draga moja...dobila ja...došla sasvim tiho a kad sam je ugledala počeli grčeviI ja sam baš bila sigurna da je to to i nadala se i imala osjećaj ali eto...ali bit će...mora

Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Rozica2810
    22. Studeni 2015. 19:03

Slazem se sa Zabica-om, Anchy 12. je sigurno tvoj,a i ostalim curama ce bit dobitan, saljem vibrice svima 
    Zabica mislila sam na to koliko ste god. imale kad ste pocele raditi na bebici 
    Dan je neki uspavani pa nije ni cudo hihihi 

Anchy30
    23. Studeni 2015. 14:51

Rozica2810

Slazem se sa Zabica-om, Anchy 12. je sigurno tvoj,a i ostalim curama ce bit dobitan, saljem vibrice svima 
    Zabica mislila sam na to koliko ste god. imale kad ste pocele raditi na bebici 
    Dan je neki uspavani pa nije ni cudo hihihi 

Uh daj Bože,meni jedan plusić i naravno svima vama!!

Anchy30

Veja
    22. Studeni 2015. 19:59

Anchy, joooj ... a bas nekako sam mislila da je ipak to to, al opet nek je vise dosla ako je vec morala doc, tako da sto prije zavrsi i da vec prije Bozica ugledas plusic

Netko je pitao sa koliko smo postale trudilice, ja sam sa ne punih 25, evo sad mi je vec 26 i iza nas je 18 mjeseci trudjena, dugooo, preduugoo traje 

Majo ide to tebi sve od ruke, pravo si vrijedna 

Anchy30
    23. Studeni 2015. 14:50

Vecka

Anchy, joooj … a bas nekako sam mislila da je ipak to to, al opet nek je vise dosla ako je vec morala doc, tako da sto prije zavrsi i da vec prije Bozica ugledas plusic

Netko je pitao sa koliko smo postale trudilice, ja sam sa ne punih 25, evo sad mi je vec 26 i iza nas je 18 mjeseci trudjena, dugooo, preduugoo traje 

Majo ide to tebi sve od ruke, pravo si vrijedna 

Hvala ti dragaI ja tebi želim da ugledaš svoj plusić+ u 12mj.!!Vidim da dan ranije NE očekuješ je,a ja dan poslije!Hehehe,mislim da nam je potreban taj + kao božićni i novogodišnji poklon!

Anchy30

Veja
    22. Studeni 2015. 20:03

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Darliv 26.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.
    Zabica25 05.12.
    MajaSocka 07.12.
    Sjuskica 12.12.
    JanaH. 18.12.
    Vecka 18.12.
    Anchy30 19.12.
    Chichita 25.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI