Halo drage moje, kakvo je stanje Kod vas? Mi smo svoje dane pokrili Ali na meni nikakvih tragova Za T.Od simptoma Bas nista.m bi trebala doci 23. ili 24.
Bas me zanima oce li doc?
Evo Kod mene kisa lagano pada. Tmurno vrijeme, tmurna ja.Ocekujemo jos uvijek snijeg.
Kakvo je vrijeme Kod vas? Jeste Se naspavale?
Bok curee
Bas me zanima ... koliko ste godina imale kada ste prvi puta ostale trudne ili kada ste pocele biti trudilice ??
Bok curee
Bas me zanima … koliko ste godina imale kada ste prvi puta ostale trudne ili kada ste pocele biti trudilice ??
U 26 postala trudilica..i sad u 28 jos uvijek na tome.. Doci ce i nase vrijeme
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Bok curee
Bas me zanima … koliko ste godina imale kada ste prvi puta ostale trudne ili kada ste pocele biti trudilice ??
Prvi put sam ostala trudna u 28-oj godini, odmah čim smo se vjenčali već prva sedmica je bila pogodak i sada imam djevojčicu 6.5god.Onda smo pokusavali vise od godinu da bih u martu ove godine imala spontani. Onda opet pokusavanje i do sada nije urodilo plodom...
Prvi put nisam ni mislila da se djeca tako lako prave, nisam ni planirala odmah djecu ali zato ovo kasnije sto se desavalo bilo je i više nego teško.
Bok curee
Kad sam prvi puta ostala trudna imala sam 28god (trudnoca nakon cini mi se 15 ciklusa), sada imam 30 i eto vec 6mj truda i rada
Bok curee
jooj izgleda da sam ja ovdje najmlada, a sto se truđena tice izgleda najranije sam krenula... mi smo pred moj 19.rođendan krenuli sa pokusavanjem, a u 1.mj.2016.god cu 21.. hahahh, ajmeee
Larimara iskreno i od srca zelim da je sve u redu.. Sigurno ti minute prolaze kao sati i to je razumljivo..usporedno s tobom ja za koji dan ocekujem M i ne mogu docekati taj dan da vidim hoce li doci ili ne, svako jutro brojim dane poput nekog djeteta..uz tebe smo svi, samo hrabro..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Kao što darliv kaže, sve e biti u svoje vrijeme...
Od jutra me prati sirasti bijeli iscjedak...jel to upala ili ipak ima nade za T? O raspoloženju da i ne govorim...danas sam kuhala, došao mi osjećaj za plakanje...i počela ja suzne oči... nisam se mogla suzdržati...a trenutno se smijem ko luda
Cure nas očekuju na ljetnim bebama pa nam je ovo zadnji vlak za njih....dakle, trebamo se teleportirati na drugi pdf
I sama sam u prvoj trudnoći imala uzasne promjene raspoloženja npr. kada smo se uzeli imala sam 59kg a visoka sam 172cm,vec u drugom mjesecu trudnoće sam se prilično udebljala i muz je rekao da mu se bas sviđa a ja sam počela plakati kako me onda u pošte nije volio onako mrsavu, on je onda da ispravi stvar rekao kako se samo šalio a ja sam počela plakati jos i više i rekla kako me onda tek sad ovako debelu neće voljeti. Poslije 5min sam se smijala kao luda i sve tako u krug. U to vrijeme je dobro sto me nisu odveli do psihica svašta bi se čovjek naslušao.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji