Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    21. Studeni 2015. 16:47

Anchy, ja budem te keksiće pekla u raznim oblicima, obavezan nam je kuglof (obožavamo od naranče), možda dodam kremšnite i još nešto čokoladno :)

I ja sam već neke poklone nabavila budući da sam ostala bez posla pa se sad snalazim s muževom plaćom...

Anchy30
    21. Studeni 2015. 22:39

zabica25

Anchy, ja budem te keksiće pekla u raznim oblicima, obavezan nam je kuglof (obožavamo od naranče), možda dodam kremšnite i još nešto čokoladno :)

I ja sam već neke poklone nabavila budući da sam ostala bez posla pa se sad snalazim s muževom plaćom…

Uf ja obožavam mramorni kolač(nabavila recept,a do sada sam imala mramorni kuglof)ali nikako da dođe na red!I to ću jedan dan,ali poslije ovih blagdana jer već dosta imam koje ću pravitiTako i ja...ostala bez posla pa sad s njeg. plaćom..

Anchy30

Rozica2810
    22. Studeni 2015. 03:08

zabica25

I ja sam već neke poklone nabavila budući da sam ostala bez posla pa se sad snalazim s muževom plaćom…

Zabica zelim ti od  da uskoro nades neki poslic, a vise od toga drzim palceve za tvoj + takoder ja imam jos nesto ostataka od ljeta pa se snalazim 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mallla
    21. Studeni 2015. 17:05

Nisam jos nista isplanirala...ovaj tjedan sam zadala sebi izradu adventskog vijenca...koracic po koracic!
    Anchy onda cemo cekat s tobom kraj mj 

Anchy30
    21. Studeni 2015. 22:42

MajaSocka

Nisam jos nista isplanirala…ovaj tjedan sam zadala sebi izradu adventskog vijenca…koracic po koracic!
    Anchy onda cemo cekat s tobom kraj mj 

Joj i ja trebam svoj srediti,već sam kupila sve za njegaali nikako da počnem...uvijek nešto drugoDok sam se tuširala,vidjela sam malo crveno...opet onako kao konac ,crvene boje....jel to znaći da M uskoro dolazi?Da li je netko imao tako?!

Anchy30

url=https://lilypie.com]

• orhideja
    21. Studeni 2015. 18:20

Drage moje, ja sve hocu da pisem...i udjem, dok vas iscitam, moram za obavezama i svaki put tako.
    Anchy, ja danas samo zbog tebe ulazim na forum 😊 zelim ti debeli plus.
    Ostalim naravno takodje.
    Mene stomak boli, kao pms, imam neka blaga probadanja, volja za odnosom me prosla, grudi pomalo bole, neki pristici po licu se pojavili i da...danas nakon odnosa, 2 puta mi se kap nit krvi na papiru pojavila. 30.10.bila menstr. A ne ocekujem je opet 30.11. Oni bolovi su prosli vikend vjerovatno bili ovulacijski i pokrili smo vikend.

Anchy30
    21. Studeni 2015. 22:47

orhideja

Drage moje, ja sve hocu da pisem…i udjem, dok vas iscitam, moram za obavezama i svaki put tako.
    Anchy, ja danas samo zbog tebe ulazim na forum 😊 zelim ti debeli plus.
    Ostalim naravno takodje.
    Mene stomak boli, kao pms, imam neka blaga probadanja, volja za odnosom me prosla, grudi pomalo bole, neki pristici po licu se pojavili i da…danas nakon odnosa, 2 puta mi se kap nit krvi na papiru pojavila. 30.10.bila menstr. A ne ocekujem je opet 30.11. Oni bolovi su prosli vikend vjerovatno bili ovulacijski i pokrili smo vikend.

Hvala ti draga mojasržim ti fige da i kod tebe bude +!!E tako i meni bilo...nit krvi neki dan i još kao blijedo blijedo crveno....i danas za vrijeme tuširanja nit krvi...što bi to moglo značiti?

Anchy30

Rozica2810
    21. Studeni 2015. 18:51

Kolacii mmmm  nemam jos nista u planu, ali mozda bi mogla neki kremasti napravit jer ih obozavam, pogotovo ako su od visnje 
    Koji su Vama drazi suhi ili kremasti ???

Anchy30
    21. Studeni 2015. 23:00

Rozica2810

Kolacii mmmm  nemam jos nista u planu, ali mozda bi mogla neki kremasti napravit jer ih obozavam, pogotovo ako su od visnje 
    Koji su Vama drazi suhi ili kremasti ???

Ja volim sve,nisam izbirljiva heheheVolim kremaste-nutella tortu,ledeni vjetar,poseban kolač(ide kuhani krumpir pa ima okus kao kesten pire...predobar je)Ma volim ja sve...sve keksiće..meni nije teško zadovoljiti heheheh

Anchy30

Obama2009
    21. Studeni 2015. 19:18

Mene je vec prosli tjedan ulovila ta bozicna euforija. U dm- u du bili neki akcijski paketici pa sam uzela da ne moram zadnji dan kao Inace trcati kupovati. Od
    Kolaca radim obavezno vanilin roscice( volim Kad cijeli zgrada na njih mirise), onda standardne bozicne, suhe kolace. Ove kremaste prepustim Mami. Ona to Meni ipak najbolje spremi.
    A Sto Se tice vijenca… Hm, ja sam ga prosli tjedan napravila. Imala sam dosta slobodnog vremena Pa sam Se malo opustala da zaboravim na svo to racunanje oko plodnih. Bas me opustilo to. Ja vam savjetujem da i sebi napravite Ako ste Sa vremenom.
    Ja sam napravila Ovaj put cijena of kokica. Bas je lijepo ispao. Dekorirala sam ga Sa crvenim svijecama.
    Najbitnije od svega, zadovoljna sam Kako je ispao, a stvarno jeftino prosla 

Anchy30
    21. Studeni 2015. 22:54

Obama2009

Mene je vec prosli tjedan ulovila ta bozicna euforija. U dm- u du bili neki akcijski paketici pa sam uzela da ne moram zadnji dan kao Inace trcati kupovati. OdKolaca radim obavezno vanilin roscice( volim Kad cijeli zgrada na njih mirise), onda standardne bozicne, suhe kolace. Ove kremaste prepustim Mami. Ona to Meni ipak najbolje spremi.A Sto Se tice vijenca… Hm, ja sam ga prosli tjedan napravila. Imala sam dosta slobodnog vremena Pa sam Se malo opustala da zaboravim na svo to racunanje oko plodnih. Bas me opustilo to. Ja vam savjetujem da i sebi napravite Ako ste Sa vremenom.Ja sam napravila Ovaj put cijena of kokica. Bas je lijepo ispao. Dekorirala sam ga Sa crvenim svijecama.Najbitnije od svega, zadovoljna sam Kako je ispao, a stvarno jeftino prosla 

Ja dok sam kupila ukrase za vijenac,mogla sam i kupiti novi...ali nema ovakav kao što imam....U Konzumu obićni dođe 69kn...tako da...to ću sad ovih dana srediti...od pon.dragi radi popodne pa sam cijeli dan sama,pa ću se s tim zabavljati!Malo da ubijem vrijeme hihi

Anchy30

Rozica2810
    22. Studeni 2015. 03:16

Obama2009

Mene je vec prosli tjedan ulovila ta bozicna euforija. U dm- u du bili neki akcijski paketici pa sam uzela da ne moram zadnji dan kao Inace trcati kupovati. OdKolaca radim obavezno vanilin roscice( volim Kad cijeli zgrada na njih mirise), onda standardne bozicne, suhe kolace. Ove kremaste prepustim Mami. Ona to Meni ipak najbolje spremi.A Sto Se tice vijenca… Hm, ja sam ga prosli tjedan napravila. Imala sam dosta slobodnog vremena Pa sam Se malo opustala da zaboravim na svo to racunanje oko plodnih. Bas me opustilo to. Ja vam savjetujem da i sebi napravite Ako ste Sa vremenom.Ja sam napravila Ovaj put cijena of kokica. Bas je lijepo ispao. Dekorirala sam ga Sa crvenim svijecama.Najbitnije od svega, zadovoljna sam Kako je ispao, a stvarno jeftino prosla 

Jooooj ja kazem da se bas u zraku osjeti neka pozitiva  najljepse doba u godini ! I bravo za vijenac, rucni radovi su uvijek unikatni i posebni, a sto je najvaznije bar si se malo opustila i odmorila glavu ... Kad bi se manje opterecavale bilo bi plusica na sve strane 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI