Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    22. Studeni 2015. 08:11

Jutro cure, vidim da svako jutro ja započnem brbljaonicu :)
    Ovu i prethodnu noć nikako nisam spavala...probudila sam se u 2, pa u 4, pa u 7...stalno piškit...
    i nikako jedno vrijeme zaspati...nesanica je bila uz mene cijelo vrijeme...
    išla sad malo prije opet piškit, reko da vidim bradavice: TAMNE kao noć...ili mi se već stvarno pričinjava  Glavobolja me prati nekoliko dana, počela mi neka žgaravica...štuca mi se svako malo, opet kad velim da sam trudna mi prestane...mislim da se ne radi o slučajnosti..daj Bože..nemam baš volju za seksom...a MM je svaki dan sve više napaljen kako sam u HOT (tako veli)...ne želim da išta posumnja jer mu je to božićni poklon (ako stvarno jesam trudna)
    Anchy, obje bez posla, znači da je vrijeme za bebača 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.