Joj Obama nemam ti sto zamjerit sve sam razumila :)
Cini se da smo u istom kupusu! Ja sam toliko zbunjena da stvarno pocinjem mislit da se trebam prestat bakcat temperaturama, trakicama i slicnim!
Anchy kad ono ponovno radis test?
url=https://lilypie.com]
Anchy, ja budem te keksiće pekla u raznim oblicima, obavezan nam je kuglof (obožavamo od naranče), možda dodam kremšnite i još nešto čokoladno :)
I ja sam već neke poklone nabavila budući da sam ostala bez posla pa se sad snalazim s muževom plaćom...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Nisam jos nista isplanirala...ovaj tjedan sam zadala sebi izradu adventskog vijenca...koracic po koracic!
Anchy onda cemo cekat s tobom kraj mj
url=https://lilypie.com]
Drage moje, ja sve hocu da pisem...i udjem, dok vas iscitam, moram za obavezama i svaki put tako.
Anchy, ja danas samo zbog tebe ulazim na forum 😊 zelim ti debeli plus.
Ostalim naravno takodje.
Mene stomak boli, kao pms, imam neka blaga probadanja, volja za odnosom me prosla, grudi pomalo bole, neki pristici po licu se pojavili i da...danas nakon odnosa, 2 puta mi se kap nit krvi na papiru pojavila. 30.10.bila menstr. A ne ocekujem je opet 30.11. Oni bolovi su prosli vikend vjerovatno bili ovulacijski i pokrili smo vikend.
Kolacii mmmm nemam jos nista u planu, ali mozda bi mogla neki kremasti napravit jer ih obozavam, pogotovo ako su od visnje
Koji su Vama drazi suhi ili kremasti ???
Mene je vec prosli tjedan ulovila ta bozicna euforija. U dm- u du bili neki akcijski paketici pa sam uzela da ne moram zadnji dan kao Inace trcati kupovati. Od
Kolaca radim obavezno vanilin roscice( volim Kad cijeli zgrada na njih mirise), onda standardne bozicne, suhe kolace. Ove kremaste prepustim Mami. Ona to Meni ipak najbolje spremi.
A Sto Se tice vijenca… Hm, ja sam ga prosli tjedan napravila. Imala sam dosta slobodnog vremena Pa sam Se malo opustala da zaboravim na svo to racunanje oko plodnih. Bas me opustilo to. Ja vam savjetujem da i sebi napravite Ako ste Sa vremenom.
Ja sam napravila Ovaj put cijena of kokica. Bas je lijepo ispao. Dekorirala sam ga Sa crvenim svijecama.
Najbitnije od svega, zadovoljna sam Kako je ispao, a stvarno jeftino prosla
Sortiraj odgovore
Najstariji