Eh nase tijelo je tako nepredvidivo, kad mi hocemo ono nece ... trebalo bi pustit sva ta pusta brojenja, mjerenja i zivciranja ... Opustiti se i kad tijelo bude spremno da tad i bude... bar sam vidila, da je tako puno zena ostvarilo svoj cilj lako je rec, ali opet je to istina ...
Drzim palceve da nijedna ne doceka vjesticu iducih 9 mj hihihihi
Mene zapravo iznenađuje kojom sam lakoćom ostala trudna tri puta.. Dogovorili se, hoćemo bebu, i odmah taj ili sljedeći ciklus ostala trudna... A sad evo, nikako od proljeća...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Rozica slazem se s tobom! Od novog ciklusa planiram napustit sva brojanja i mjerenja. Malo odmorit od svih tih opterecenja!
Rozica slazem se s tobom! Od novog ciklusa planiram napustit sva brojanja i mjerenja. Malo odmorit od svih tih opterecenja!
Draga mislim da i najmanja doza stresa utjece, jer se meni zna dogodit da mislim da sam opustena, ali nesto u tijelu i dalje treperi, a sve to od velike zudnje za necim ! Opusti se i uzivaj i plusic ce sigurno doci ! Sretnoo

url=https://lilypie.com]
E cure zanima me jeste li Vi obavljale koje preglede prije pocetka pokusavanja (mislim ono ginekolog,zubar ... )??
Ja nisam niš posebno,
kod zubara sam ionako svakih 6mj na kontroli, a kod gin početkom svake godine redovno....

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Hvala ti Rozica na lijepim zeljama. Opustila bih se da mogu...nije mi to u ovom trenutku bas lako...ali nadam se da ce mi 12 mj biti u potpunosti mjesec mira :)
Hvala ti Rozica na lijepim zeljama. Opustila bih se da mogu…nije mi to u ovom trenutku bas lako…ali nadam se da ce mi 12 mj biti u potpunosti mjesec mira :)
Mora biti vec se nekako u zraku osjeca neka pozitiva, valjda ova predblagdanska euforija mene ceka pregled stitnjace sada u 12., a i ginekologa bi usput obavila da vidim jeli sve u redu, ja se nekako volim uvjeriti da je sve u redu, tako da mozemo u miru raditi na bebici

url=https://lilypie.com]
Držim fige da svaka ispod bora dočeka pozitivan test :)
Mene su bradavice počele jako boljeti...a tek za 2 tjedna (ne) trebam dobiti M...Jajnici rasturaju....sve mi je nekako čudno...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Drage sve, ne znam da li ću moći dobro objasniti, ali voljela bi čut što mislite i znate..jer sam sam valjda više poludila od ciklusa, mjerenja, brojenja, .... i svega
Odmah ispod trbuha, u predjelu jajnika pretpostavljam, osjetim jako tvrdo na dodir? normalno? inače po ciklusu bi trebala bit u plodnim danima... a ovulacija 26.11
Tina0110
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji