Mene grlo toliko skaklja..uhh...
Stalno mi se podriguje, diže trbuh i oprostite, vjetrova jako puno...
Glavobolja je tu od jutra. Ne vjerujem da ako je T u pitanju da su nakon 5 dana prisutni prvi simptomi...Ili....
Boli me cijeli predio ispod prsa do kraja trbuha.
Mišljenja?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Chicita zao mi je, al sto prije dodje prije ce i proc. Mislim da ce ove godine pod jelkom bit puuuno plusica :)
E da Anchy da je i meni znati kako ne razmisljat....ja nisam tako odlucna i uopce sposobna ne razmisljat o necem sto zelim. Da bi to postigla trebala bi u izolaciju da nikog ne sretnem radi pitanja jesi li trudna, da nemam mob. Sve u svemu to onda nebi bila ja!
Ina...hvala na utjehi...kazes bilo je s prvim djetetom tako a na kraju je uspjelo...nadam se i meni tako.
A da vidite kako sam ja fino zamislila da cu imat proljetnu ili ljetnu bebu a ono corak!
url=https://lilypie.com]
Zabice Daj Boze da su simptomi T! Bas bi bilo lijepo :)
Po meni je moguce zasto ne
url=https://lilypie.com]
Mi smo poceli raditi na bebi prije dvije i pol godine...i onda prije dvije godine na Badnjak mi kasnila 4 dana..bili smo preuzbudjeni i nadali se da je to to..iza Bozica sam napravila test i nije bilo plusica, ubrzo je dosla i M...i od tada evo sad ce za blagdane biti pune dvije godine kako mi nije kasnila vise od jednog dana, gotovo tocno 28. dan dolazi...i bude mjeseci da ne razmisljam o tome, ali ne na nacin da se opustim nego u razocaranju odustanem, i onda dodje vrijeme kao sada kad se sve okrece obiteljskom okupljanju i ponovno me hvata tuga da dolazi i treci Bozic, a od moje mrvice jos nista.. No nadam se da cemo uspjeti cim odvojimo vremena samo za sebe, zasad nam je to neizvedivo...
Navijam za sve ostale trudilice da imaju najljepsi poklon ove godine
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cao trudilice samo da vas pozdravim i pozelim vam puno srece jer dolazi vrijeme kad se dobija najvise +
u rodilistima se najeze 9-og mjeseca jer tad u jednom danu rada po 30 zena,kazu "bozicne i novogodisnje bebe" hihihi
Bokic drage moje !
Pratim Vas vec vise od 2 god, ali nikako da se uclanim
Eto dosao je i taj trenutak. Ja i moj dragi planiramo bebicu, ali pokusavanje ce poceti tek nakon sto obavim pregled stitnjace i ginekologa ... Patim od usporene stitnjace i PCO i nekako mi pomisao na trudnocu ulijeva strah, ali uz vjeru i nadu i to ce proci Veliki sam panicar tako mi je vec i sada trema, a jos nismo ni poceli hahhaha
Svaki puta kad bi procitala da je neka od Vas ugledala plusic ja bi se veselila ko da se to meni dogada Drzim fige svima Vama da sto prije ugledate svoje ++++ i da uvijek budemo jedna drugoj podrska ! P.s jako se veselim cavrljanju s Vama i ispricavam se na duzem postu !
Sortiraj odgovore
Najstariji