Cao trudilice samo da vas pozdravim i pozelim vam puno srece jer dolazi vrijeme kad se dobija najvise +
u rodilistima se najeze 9-og mjeseca jer tad u jednom danu rada po 30 zena,kazu "bozicne i novogodisnje bebe" hihihi

Bokic drage moje !
Pratim Vas vec vise od 2 god, ali nikako da se uclanim
Eto dosao je i taj trenutak. Ja i moj dragi planiramo bebicu, ali pokusavanje ce poceti tek nakon sto obavim pregled stitnjace i ginekologa ... Patim od usporene stitnjace i PCO i nekako mi pomisao na trudnocu ulijeva strah, ali uz vjeru i nadu i to ce proci Veliki sam panicar tako mi je vec i sada trema, a jos nismo ni poceli hahhaha
Svaki puta kad bi procitala da je neka od Vas ugledala plusic ja bi se veselila ko da se to meni dogada Drzim fige svima Vama da sto prije ugledate svoje ++++ i da uvijek budemo jedna drugoj podrska ! P.s jako se veselim cavrljanju s Vama i ispricavam se na duzem postu !
Bokic drage moje !
Pratim Vas vec vise od 2 god, ali nikako da se uclanim
Eto dosao je i taj trenutak. Ja i moj dragi planiramo bebicu, ali pokusavanje ce poceti tek nakon sto obavim pregled stitnjace i ginekologa … Patim od usporene stitnjace i PCO i nekako mi pomisao na trudnocu ulijeva strah, ali uz vjeru i nadu i to ce prociVeliki sam panicar tako mi je vec i sada trema, a jos nismo ni poceli hahhaha
Svaki puta kad bi procitala da je neka od Vas ugledala plusic ja bi se veselila ko da se to meni dogadaDrzim fige svima Vama da sto prije ugledate svoje ++++ i da uvijek budemo jedna drugoj podrska ! P.s jako se veselim cavrljanju s Vama i ispricavam se na duzem postu !
Dobrodoslaaa nama nijedan post nije predugacak...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Anchy: ja se jos nadam plusicu i nadam se da neces procuriti- al muza mozes ipak zaskociti
Chichita: sorry zbog pominjana ab i t, rekoh vec jednom, profesionalna deformacija nadam se da se ne ljutis! zelim ti i dalje brz oporavak i vibram za plusic
zabica: gle, znam za toliko trudnoca i svaka je bila razlicita - od simptoma od prakticki zaceca pa do "nisam skuzila da je t" u 4mjesecu tak mozda se i kod tebe nesto primilo i mala mrvica ti daje do znanja da je tu?
zelim ti od sveg da je tako
Anchy: ja se jos nadam plusicui nadam se da neces procuriti- al muza mozes ipak zaskociti
Chichita: sorry zbog pominjana ab i t, rekoh vec jednom, profesionalna deformacija
nadam se da se ne ljutis! zelim ti i dalje brz oporavak i vibram za plusic
zabica: gle, znam za toliko trudnoca i svaka je bila razlicita - od simptoma od prakticki zaceca pa do "nisam skuzila da je t" u 4mjesecu
tak mozda se i kod tebe nesto primilo i mala mrvica ti daje do znanja da je tu?
zelim ti od sveg da je tako
Hehehehe,ja ću ga danas hehea što se tiče M,nema je ni danas...nadam se da je to TO ipak...ali neću se previše nadati!Hvala ti draga moja
Anchy30

Rozica2810 dobrodosla!
Starim hvala na lijepim zeljama!
Schinin ja mislim da to je neka poruka tj. Trebamo na odmor u planine hahaha :)

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji