Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    20. Studeni 2015. 20:23

dobro dosla Rozica2810  i sto krace ostala 

Schinin
    20. Studeni 2015. 20:42

Anchy: ja se jos nadam plusicu   i nadam se da neces procuriti- al muza mozes ipak zaskociti 

Chichita: sorry zbog pominjana  ab i t, rekoh vec jednom, profesionalna deformacija  nadam se da se ne ljutis! zelim ti i dalje brz oporavak i vibram za plusic 

zabica: gle, znam za toliko trudnoca i svaka je bila razlicita - od simptoma od prakticki zaceca pa do "nisam skuzila da je t" u 4mjesecu  tak mozda se i kod tebe nesto primilo i mala mrvica ti daje do znanja da je tu?  zelim ti od sveg   da je tako 

Mallla
    20. Studeni 2015. 21:14

Rozica2810 dobrodosla!
    Starim hvala na lijepim zeljama!
    Schinin ja mislim da to je neka poruka tj. Trebamo na odmor u planine hahaha :)

url=https://lilypie.com]

Rozica2810
    20. Studeni 2015. 21:19

Hvala Vam drage moje na dobrodoslici ! Citam propustene postove i sve vise imam zelju i jedva cekam svoj + i naravno Vaseee 

Mallla
    20. Studeni 2015. 23:02

Evo cure da podjelim svoje trenutno mozganje.
    Znaci prije sam pratila plodne dane po kalendaru i otprilike po boli u jajnicima "znala" kad je ovulacija! Onda sam ovdje cula za lh trakice i pocela ih koristit. Ispalo da "je" ovulacija tocno kako pokazuje kalendar. Ali nista od trudnoce. Onda sam ukljucila i bilingsovu metodu pracenja sluzi, imala sam nokte pa je to bilo jednostavno za prikupiti sluz...i upoznavala sluz i kad je bila rastezljiva zakljucila da je to ovulacija. Pred kraj proslog ciklusa procitam kako se ciklus moze pratiti po polozaju cerviksa...naravno pocela sam se upoznavati s tim. Pocela sam mjeriti i bazalnu temperaturu. Neki dan mi dodju lh trakice koje inace ne koristim, neke druge. Nokte osisala....i sad ispadne da nemogu zahvatiti sluzi dovoljno da vidim jel rastezljiva il ne, na lh trakici stalno slaba crtica sto bi bilo da ovulacija tek treba bit, a cerviks jucer skoro pa neopipljiv, a danas u potpunosti neopipljiv (sto znaci ovulacija po teoriji) da bi otklonila sumnje veceras cerviks opipljiv...tocno po teoriji za nakon ovulacije....lh trakica i dalje bez pika. Jedva cekam jutro da vidim bazalnu temp. Ako skoci znaci da je cerviks i moj zakljucak o ovulaciji tocan, a da lh trakice pokazuju nakon ovulacije...a to bi znacilo da sam cijelo vrijeme faljivala ovulaciju.
    Sorry na romanu, al samo ovako mogu to izbaciti iz glave!

Mallla
    21. Studeni 2015. 00:41

E pa to je to definitivno mislim da ove trakice ne valjaju! Jer vec 3-4 dana je druga crtica svjetlo roza i to je to....po dosadasnjima je to znacilo da za dan dva slijedi pik...a ovdje ostaje upitnik!
    Hocu rec da se lako zafrknit i propustit ovulaciju....npr. da sam vjerovala tim trakicama nebi ovaj mjesec nista postigla nit bi znala kad je bila ovulacija

JanaH.
    21. Studeni 2015. 08:46

Jutro!
    Već sam ranije pisala, probajte s digitalnim testom za ovulaciju, jednostavan je za očitavanje maximalno... 
    Meni M gotova, za koji dan krećem s testom za O...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Rozica2810
    21. Studeni 2015. 08:58

Jutro curke 
    Kad smo vec kod ovulacije, ja sam jednom dobila preporuku za onaj Maybe baby uredaj za ovulaciju, pa ako s trakicama ne ide provajte s njim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.