Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    18. Studeni 2015. 09:48

Zabice u ovom svjetu sve je moguce! Ja ti svim srcem zelim da se kod tebe nesto odvija i da ce do kraja mj biti +!
    Ja i dalje pratim sve, ali nekako bezvoljno....jedva cekam blagdansko vrijeme da se opustim i uzivam, malo zaboravim na sve brige, probleme i uzivam u lampicama, kuglicama i opcenito dobrom raspolozenju :)

url=https://lilypie.com]

miska-r
    18. Studeni 2015. 10:08

drage moje, ja sam vam pukla jedan dan i uzela vrkutu, stolisnik i marulju (cajeve), kako u apoteci u svom gradu nisam uspjela dobit informacije zvala sam Zagreb (kao specijalizirane apoteke) i nebiste vjerovali dobijem ljekarnu koja je specijalizirana za ove nase "probleme", ako kojoj treba adresa i broj javite pa cu vam napisati. ali uglavnom, ja njoj fino sve objasnila, sta je i kako je, zelimo bebu ovo ono, i neka fina gospodica meni sve objasni kako i sta bi bilo najbolje da pijem, u  mom slucaju je to vrkuta, mogla bi i marulju ali kaze neka pocnem sa vrkutom, sad, sto vi mislite o tome svemu? koji je najbolji izbor za vase misljenje?
    Kaze mi gospodica, da probam sa tim, ako vidim da nema pomaka da se javim njima kako su specijalizirani za to da oni tamo rade nekakve mjesavine cajeva i sta vam ja sve znam kako bi se tijelo opustilo i lakse doslo do zaceca.
    a sad, evo probat cemoi sa tim..imate li vi koji savjet osim da pijem cjeli ciklus osim eventualno dok imam M (a nadam se da necu imat)da radim pauze?
    marulja je navodno dosta jaka i ako dode do zaceca ona ne utjece dobro na plod i trebala bi se pit od 5-25 dc.
    al se i ja raspisala....
    Cure moje, vasa misljenja?

Obama2009
    18. Studeni 2015. 10:54

Hm, zanimljivo. Ja iskreno od Kad sam na ovom forumu saznat masu info o Cajevima, trakicama…
    Ovaj tvoj post me Bas potice na Razmisljanje.
    Iskreno, u zadnjih dva mjeseca otkako planiramo bebicu Pokusala sam eto od ovog mj  samo trakice. Iskreno, nisam uvjerena da Mi ista pomazu. Nikakvih simptoma nazalost za T nemam, a nadala sam Se. 
    Ja bi Bas htjela probati Sa Tim. Imas li vec iskustva sa Tim?
    S obzirom da sam imala ubrzani rad  stitnjace zanima me dali smijem piti? Stitnjaca je redovito kontrolirana, hvala bogu Pa ne uzimam vec 6 mj  nista posto Se regulirala skroz. Doktorica kaze da probam bez Pa da vidimo ponasanje. Zasad jos uvijek sve super.

Pticica2
    18. Studeni 2015. 11:01

miska-r

drage moje, ja sam vam pukla jedan dan i uzela vrkutu, stolisnik i marulju (cajeve), kako u apoteci u svom gradu nisam uspjela dobit informacije zvala sam Zagreb (kao specijalizirane apoteke) i nebiste vjerovali dobijem ljekarnu koja je specijalizirana za ove nase "probleme", ako kojoj treba adresa i broj javite pa cu vam napisati. ali uglavnom, ja njoj fino sve objasnila, sta je i kako je, zelimo bebu ovo ono, i neka fina gospodica meni sve objasni kako i sta bi bilo najbolje da pijem, u  mom slucaju je to vrkuta, mogla bi i marulju ali kaze neka pocnem sa vrkutom, sad, sto vi mislite o tome svemu? koji je najbolji izbor za vase misljenje?
    Kaze mi gospodica, da probam sa tim, ako vidim da nema pomaka da se javim njima kako su specijalizirani za to da oni tamo rade nekakve mjesavine cajeva i sta vam ja sve znam kako bi se tijelo opustilo i lakse doslo do zaceca.
    a sad, evo probat cemoi sa tim..imate li vi koji savjet osim da pijem cjeli ciklus osim eventualno dok imam M (a nadam se da necu imat)da radim pauze?
    marulja je navodno dosta jaka i ako dode do zaceca ona ne utjece dobro na plod i trebala bi se pit od 5-25 dc.
    al se i ja raspisala….
    Cure moje, vasa misljenja?

Drag moja i ja sam počela piti marulju, posto ovaj mjesec uopće nismo imali odnose piti cu je 40 dana do sl. ovulacje a u međuvremenu i vrkutu, dok cu od sljedeće ovulacije piti samo vrkutu. 
    Cula sam za dobra iskustva sa tim travama pa vrijedi pokušati.

Obama2009
    18. Studeni 2015. 12:37

Ja sam Pila donedavno austrijske jedne Kapi. Zovu Se agnofem tropfen. To svako jutro Pijes Ali moras 40 kapi u vodu ili nesto tekuce stavljat Pa popit. Otkako planiramo bebaca sve sam nekako to pustila. NASA Mi Se malo M regulirala pomocu njih. Ali vise ne zanima Taj tvoj caj. Mislis li da ima za kupiti u Austriji?

Chichita
    18. Studeni 2015. 10:42

jutrić,
    ja kao danas trebam NEdobit...ali ni traga ni glasa od vještice....cice još boleee, i imam nekakav žućkasti iscjedak.....neću se previše veselit...

Anchy30
    18. Studeni 2015. 11:26

Chichita

jutrić,
    ja kao danas trebam NEdobit…ali ni traga ni glasa od vještice….cice još boleee, i imam nekakav žućkasti iscjedak…..neću se previše veselit…

Neka ni NE dođe!!

Anchy30

Mallla
    18. Studeni 2015. 11:24

Jutro cure!
    Vec sam spominjala da sam od ovog ciklusa pocela piti vrkutu i stolisnik. Trazila sam po trgovinama i marulju ali je nisam nasla pa sam ostala uz vrkutu i stolisnik. Cula sam pozitivna iskustva tako da sam smatrala da vrijedi probati, nastetit ne moze. Toliko su dobri za zenski organizam da vjerujem da ih je dobro piti ne vezano zeljeli trudnocu ili ne. Stolisnik mi je malo gorak ali izdtzljivo nista puno, a vrkuta mi je bas pitka. Nekada ih pomjesam, nekada popijem samo stolisnik, nekada samo vrkutu. Za stolisnik sam citala da nije preporucljiv u trudnoci pa cu s njim stat kad bude ovulacija a s vrkutom sve do pred M....za koju se nadam da nece doc hehe :) Inace za vrkutu vecinom pise da je preporuvljiva kroz trudnocu iako na kutiji pise da se ne preporuca u T...to me malo buni! Piju se 2-3 salice dnevno. A za vrkutu je preporuka piti 6tj pa pauza 4tj, tako nekako.
    Meni ih za sada pase piti, zima je, djeluju na mene umirujuce! Od drugih popratnih simptoma koje vjerujem da su potaknute cajevima a citala sam da jesu, malo mi se apetit povecao al to se smirilo...drzalo me koji dan! A sise su mi povecane, cvrste, bradavice velike i tamne, a vide se dosta zile po sisama....vjerujem da je to reakcija na cajeve! I moram priznat da mi pasu te na oko "silikonske" dude inace su male pa imponira hahah! Ja se raspisala, sorry, inspiracija!

darliv
    18. Studeni 2015. 13:21

MajaSocka

Jutro cure!
    Vec sam spominjala da sam od ovog ciklusa pocela piti vrkutu i stolisnik. Trazila sam po trgovinama i marulju ali je nisam nasla pa sam ostala uz vrkutu i stolisnik. Cula sam pozitivna iskustva tako da sam smatrala da vrijedi probati, nastetit ne moze. Toliko su dobri za zenski organizam da vjerujem da ih je dobro piti ne vezano zeljeli trudnocu ili ne. Stolisnik mi je malo gorak ali izdtzljivo nista puno, a vrkuta mi je bas pitka. Nekada ih pomjesam, nekada popijem samo stolisnik, nekada samo vrkutu. Za stolisnik sam citala da nije preporucljiv u trudnoci pa cu s njim stat kad bude ovulacija a s vrkutom sve do pred M….za koju se nadam da nece doc hehe :) Inace za vrkutu vecinom pise da je preporuvljiva kroz trudnocu iako na kutiji pise da se ne preporuca u T…to me malo buni! Piju se 2-3 salice dnevno. A za vrkutu je preporuka piti 6tj pa pauza 4tj, tako nekako.
    Meni ih za sada pase piti, zima je, djeluju na mene umirujuce! Od drugih popratnih simptoma koje vjerujem da su potaknute cajevima a citala sam da jesu, malo mi se apetit povecao al to se smirilo…drzalo me koji dan! A sise su mi povecane, cvrste, bradavice velike i tamne, a vide se dosta zile po sisama….vjerujem da je to reakcija na cajeve! I moram priznat da mi pasu te na oko "silikonske" dude inace su male pa imponira hahah! Ja se raspisala, sorry, inspiracija!

hahahhahahah baš si me dobro nasmijala :D silikonske dude bi i meni odgovarale :D također sam planirala početi kroz koji dan s vrkutom da vidim kako će djelovati na mene pa da podjelim i svoja iskustva.. ja sam jucer imala žuti žuti iscjedak, dosad još nikada takav, no raila sam test par dana iza menge jer mi je bila sumnjiva i bio je negativan..ali me lijevi jajnik i donji dio stomaka još od menge štrecaju bez prestanka, čak najjače ujutro kad mi se mjehur napuni, pa me opet škaklja unutra ono zrnce nade....i škakljat će do sljedeće menge :) 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Mallla
    18. Studeni 2015. 11:26

Anchy vibriramo za cvrsti +

Anchy30
    18. Studeni 2015. 11:49

MajaSocka

Anchy vibriramo za cvrsti +

Hvala dragaKad napravim,javim što je bilo!Želim si plusić kao i tebi draga moja i ostalim trudilicima!

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI