Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0110
    17. Studeni 2015. 23:32

Pije li koja elevit pronatal? iskustva?

Tina0110

zabica25
    18. Studeni 2015. 08:36

Dobro jutro trudilice :)
    Ja sam se probudila s jakim bolovima koji se protežu ispod prsiju do kraja trbuha. Odmah sam pomislila (jer meni tako odgovara) da se radi o usađivanju spermija u maternicu...pa me zanima jel bi to uopće bilo moguće...ovulacija je bila 15. ili 16.11. Ne znam točno jer mi je oba ta dana bio bjelanjkasti iscjedak. 
    18 dc. Osjećaj je kao pred M...kao da ću procuriti.
    Ja već zamišljam kako sam T :) Jesam smiješna 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Veja
    18. Studeni 2015. 08:39

Lista za NE dobit:
    Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Darliv 26.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.
    Zabica25 05.12.
    MajaSocka 07.12.
    JanaH. 18.12.

Mallla
    18. Studeni 2015. 09:48

Zabice u ovom svjetu sve je moguce! Ja ti svim srcem zelim da se kod tebe nesto odvija i da ce do kraja mj biti +!
    Ja i dalje pratim sve, ali nekako bezvoljno....jedva cekam blagdansko vrijeme da se opustim i uzivam, malo zaboravim na sve brige, probleme i uzivam u lampicama, kuglicama i opcenito dobrom raspolozenju :)

url=https://lilypie.com]

miska-r
    18. Studeni 2015. 10:08

drage moje, ja sam vam pukla jedan dan i uzela vrkutu, stolisnik i marulju (cajeve), kako u apoteci u svom gradu nisam uspjela dobit informacije zvala sam Zagreb (kao specijalizirane apoteke) i nebiste vjerovali dobijem ljekarnu koja je specijalizirana za ove nase "probleme", ako kojoj treba adresa i broj javite pa cu vam napisati. ali uglavnom, ja njoj fino sve objasnila, sta je i kako je, zelimo bebu ovo ono, i neka fina gospodica meni sve objasni kako i sta bi bilo najbolje da pijem, u  mom slucaju je to vrkuta, mogla bi i marulju ali kaze neka pocnem sa vrkutom, sad, sto vi mislite o tome svemu? koji je najbolji izbor za vase misljenje?
    Kaze mi gospodica, da probam sa tim, ako vidim da nema pomaka da se javim njima kako su specijalizirani za to da oni tamo rade nekakve mjesavine cajeva i sta vam ja sve znam kako bi se tijelo opustilo i lakse doslo do zaceca.
    a sad, evo probat cemoi sa tim..imate li vi koji savjet osim da pijem cjeli ciklus osim eventualno dok imam M (a nadam se da necu imat)da radim pauze?
    marulja je navodno dosta jaka i ako dode do zaceca ona ne utjece dobro na plod i trebala bi se pit od 5-25 dc.
    al se i ja raspisala....
    Cure moje, vasa misljenja?

Chichita
    18. Studeni 2015. 10:42

jutrić,
    ja kao danas trebam NEdobit...ali ni traga ni glasa od vještice....cice još boleee, i imam nekakav žućkasti iscjedak.....neću se previše veselit...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.