Baš sam se posteno zavukla...
A da i imam 35god tako da me panika zaista pocinje hvatati.
Baš sam se posteno zavukla…
Znam da ti to sad sve zvuci strasno ali gledaj to tako da si otkrila moguci probem. Nije to nista strasno sto se ne moze rijesit. Nemoj se sad opterecivat godinama, znas da mozes zatrudnit, nazalost dogodilo se to sto se je, mozda je zbog toga sto pise u nalazima, mozda je cisto slucajno. Sad rijesi to, dobiti ces terapiju i sve ce biti ok. Probaj si malo poradit i na imunitetu (ja recimo pijem sok od aronije i maticnu mlijec) ako nisi na nikakvoj hormonalnoj terapiji pocni piti vrkutu i stolisnik. Drzim prste da cim prije ponovno ugledas +, ovaj put s sretnim zavrsetkom

Baš sam se posteno zavukla…
ne opterecuj se uopste godinama, nista nije izgubljeno! u mom okruzenju je sve puno "starih" trudnica i prvoridilja - najmladja 37g.
bi ce sve u redu, vjeruj cvrsto u to!

Hvala vam cure na podizanju raspolozenja. Bit cu ja opet pozitivna...ocito mi treba koji dan da se malo prodrmam.....osjecam se ko u jakom pms-u po ponasanju i osjecajima a nisam ni blizu.
Ako me mozete dodat na listu za ne dobit 7.12
Zabice drago mi je da si se vratila i da zelja za bebom pobjeduje :)

url=https://lilypie.com]
Cure hvala na podrsci i odgovorima,kod ginekologa me mogu naručiti tek za januar pa cu izgleda opet morati tražiti neke druge kanale da dođem do njega. Naravno sad se koncentrisem na liječenje i dizanje imuniteta. Puno pozdrava vam šaljem i želim puno plusica u nadolazećem periodu.
vidim da tabela nije bas uspjela - sorry
evo je opet
sedmica poslije zadnje m HCG u IE/l
3-4 0-130
4-5 75-2600
5-6 850-20800
6-7 4000-200000
7-12 11500-289000
12-16 18300-137000

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji