Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pticica2
    17. Studeni 2015. 19:55

Baš sam se posteno zavukla... 
    A da i imam 35god tako da me panika zaista pocinje hvatati.

miska
    17. Studeni 2015. 20:14

Pticica2

Baš sam se posteno zavukla… 

Znam da ti to sad sve zvuci strasno ali gledaj to tako da si otkrila moguci probem. Nije to nista strasno sto se ne moze rijesit. Nemoj se sad opterecivat godinama, znas da mozes zatrudnit, nazalost dogodilo se to sto se je, mozda je zbog toga sto pise u nalazima, mozda je cisto slucajno. Sad rijesi to, dobiti ces terapiju i sve ce biti ok. Probaj si malo poradit i na imunitetu (ja recimo pijem sok od aronije i maticnu mlijec) ako nisi na nikakvoj hormonalnoj terapiji pocni piti vrkutu i stolisnik. Drzim prste da cim prije ponovno ugledas +, ovaj put s sretnim zavrsetkom 

Schinin
    17. Studeni 2015. 20:23

Pticica2

Baš sam se posteno zavukla… 

ne opterecuj se uopste godinama, nista nije izgubljeno! u mom okruzenju je sve puno "starih" trudnica i prvoridilja - najmladja 37g. 
    bi ce sve u redu, vjeruj cvrsto u to!

Mallla
    17. Studeni 2015. 20:20

Hvala vam cure na podizanju raspolozenja. Bit cu ja opet pozitivna...ocito mi treba koji dan da se malo prodrmam.....osjecam se ko u jakom pms-u po ponasanju i osjecajima a nisam ni blizu.
    Ako me mozete dodat na listu za ne dobit 7.12
    Zabice drago mi je da si se vratila i da zelja za bebom pobjeduje :)

url=https://lilypie.com]

• Pticica2
    17. Studeni 2015. 21:08

Cure hvala na podrsci i odgovorima,kod ginekologa me mogu naručiti tek za januar pa cu izgleda opet morati tražiti neke druge kanale da dođem do njega. Naravno sad se koncentrisem na liječenje i dizanje imuniteta. Puno pozdrava vam šaljem i želim puno plusica u nadolazećem periodu.

Schinin
    17. Studeni 2015. 21:19

vidim da tabela nije bas uspjela - sorry
    evo je opet 

sedmica poslije zadnje m     HCG u IE/l
    3-4                                            0-130
    4-5                                          75-2600
    5-6                                          850-20800
    6-7                                          4000-200000
    7-12                                        11500-289000
    12-16                                       18300-137000

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI