Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancicaa27
    28. Listopad 2015. 22:23

Draga Crnokosa želim ti urednu i školsku trudnoću.

Mallla
    28. Listopad 2015. 22:57

Zabice, tesko da je ovulacijsko jer je ovulacija bila prije 6 dana, al moguce da je bilo sta drugo, neka zilica ili nesto. Stvarno nemam pojma, nikada nesto takvo nisam srela! Necu se previse nadat al cu se ipak pazit kao da jesam, za svaki slucaj!
    Zelim nam mjesec pun plusica!

url=https://lilypie.com]

• orhideja
    28. Listopad 2015. 23:00

Ja se odjavljujem za veceras. Krvi nema...temp 36.8..izgledah tuzan film pa mi glava puca. Tipkamo se ujutro aBd. Lijepe snove zelim

Ivyp
    29. Listopad 2015. 05:51

Crnokosa cestitam!!!  Predivno 

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Ivyp
    29. Listopad 2015. 05:56

Ja ocekujem M .. Jos u utorak mi temp pala.. Onda sam i ja pala u komu.. Uhvatio me pms i popizditis i nisam vise ni mjerila temp... ;(

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

• orhideja
    29. Listopad 2015. 08:17

Jutro i od mene. Ne mogu da spavam..sinoc oko ponoci zaspala a u 7 se probudila...vjestice jos nema 😆

Veja
    29. Listopad 2015. 08:24

Majo, možda je implatacijsko, držim figeeee

Petra84
    29. Listopad 2015. 08:30

Pozdrav trudilice :) moja situacija je sljedeća... ciklusi su mi u prosjeku od 30 do 32 dana. S tim da mi se u svibnju dogodilo da je vještica došla tek 36 dan. Danas mi je 34 dan ciklusa, vještice još nema. Grudi su mi otečene zadnjih par dana, razdražljiva sam i plačljiva i osjećam dolje neke bolove skoro svaki dan još od subote. Napravila sam test 31 dan ciklusa i bio je negativan. Nakon toga sam imala neki bjelkasto-mliječni iscjedak, uglavnom ujutro i jako slabo (samo na papiru nakon brisanja). Bojim se napraviti ponovo test jer se bojim da neće biti pozitivan i da ću se opet razočarati. Na bebi radimo od svibnja s tim da se jedan mjesec nismo trudili jer sam bila na antibioticima... realno, znam da ne bi trebala paničariti, ali nije mi svejedno :( znam da mi nitko sad neće moći reći da sam trudna ili nisam, ali imam osjećaj da će mi biti lakše uz vas

Veja
    29. Listopad 2015. 08:32

Lista za NE dobit:

Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    Miska 24.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.