Ako je plan gubljenja kg onda imam odličnu preporuku..na fejsu imate blog od Ane Grujice.
Ana svaki dan objavljuje jelovnik i vježbe koje radi na treningu. Ona je u fazi skidanja kila i vraćanja u formu nakon poroda pa je nekad dosta extremna po pitanju vježbanja ali jelovnik je odličan, objavljuje i slike.
mama su je puno puta napadale po pitanju vježbanja i odlaska u teretanu ali rezultati su stvarno vidljivi. Ja sam na njezinom režimu prehrane tek 2 tjedna,( napisala sam vam u predhodnim postovima da imam "opaki" plan vraćanja u formu i čišćenja od stresa hahahah) i jako sam zadovoljna.
oduvijek imam koji kg viška, a čitala sam da i to može utjecati na začeće pa se idem i te prepreke riješiti...i naravno nema više kave...kofein i tein van... ovo sa kavom mi je preporučio ginić pa me zanima i vaše mišljenje...jel to stvarno točno.
E moja Chichita da ti meni posaljes te tvoje viska? Ja sam u osnovnoj skoli imala 63kg na 165cm visine i strina me ubjedi da sam debela ja kupila neki prah u mulleru il dm-u i smrsavim na 48 i sad se sa 21godinom nikak udebljat mrsava sam onako normalno ali bi volila da sam malo deblja.da mi je bar do 55dogurat ali neide
Sto se kave tice i ja sam smanjila nakon razgovora sa gin.1salica ujutro na poslu i to je to ali i tu jednu zadnja 2tjedna tesko pijem ne pase mi iz nekog nepoznatog razloga..
Da ne pisem svakoj pijedinacno 😊
Sto se kafe tice...pila sam je i kad sam ostala trudna zgadila mi se pa sam prestala. Pijem je ponovo..al pi 2 solje dnevno i to senzeo kafu.
Kg...na 173 cm sad vidim da mi je mojih 75 kg s kojim sam se udala, na moju gradju tijela, bilo sasvim ok. Sa 81 kg sam ostala trudna drugi put. 23 kg dobila u trudnoci. Smrsala bila do 85 i sad nagurala na 90. Uzas blago receno. Kad bi bar na 80 uspjela doc, to bi bilo fantazija.
Chichita koja tacno Ana Grujic...ima ih dosta pa ne mogu da nadjem. Godio bi mi plan prehrane. Sto se vjezbi tice..nula bodova. Nit snage nit volje imam.
orhideja bude brzo prošlo pa opet ponovno u akciju
Ja sam naručila isto ovulacijske trakice preko ebay-a 50 kom za cca 3$.
I također testiće isto 50 kom za 3$.
Mislim da je to super povoljno s obzirom da sam ja svaki test plaćala 45 kn (Clearblue)
Uostalom čitala sam feedback i pišu za testiće da su u redu :)
Drage koje nemate kartice koje prihvaća paypal imate ''Monika posredovanje'' uzimaju proviziju 5-15 kn :)
Tak sam si i ja naručila :)
Sortiraj odgovore
Najstariji