Petra dobrodosla i sto prije otisla na drugi pdf. Ponovi test kroz nekoliko dana ukoliko M ne dodje 😊
Žabica i ja sam ti imala takav iscjedak tako da vibram na najjače za sve cure koje spominju tamnije bradavice, evo meni nisu tamne. Sad mozda jer su s prvom trudnocom narasle i mrvicu potamnile, ali sad apsolutno nista. To ionako kasnije krece. I samo me bole sise i imam iscjedak prisutan cijelo vrijeme, to je isto skroz normalno. Znaci od drugih simptoma nista. Vibram za sve vas
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Evo drage moje..samo da javim da je vjestica na pomolu. Pojavilo se krvi a ja sam ko slomljena. Sad u nove pobjede. Krenula sam odma sa planom dijete. Danas je dan za odmor...mozak mi je blokirao.
Meni je vjestica danas zavrsila napokon. I ja se Bacam Ovaj mjesec u akciju😂😂 nadam Se da cemo i Mi uskoro imati +++
plan dijete u smislu bebica ili plan dijete u smislu gubljenje kg....
Evo drage moje..samo da javim da je vjestica na pomolu. Pojavilo se krvi a ja sam ko slomljena. Sad u nove pobjede. Krenula sam odma sa planom dijete. Danas je dan za odmor…mozak mi je blokirao.
I mene je danas za dobro jutro razočarala vještica, i baš sam razmišljala kako ću malo pripaziti na prehranu ako dođe M, i eto sad mi je prilika...ja sam uvijek bila na 48,49 kg i zadnju godinu sam dobila oko tri kg gore i ginekolog mi odmah rekao da je moguće da "nešto", ne znam što točno zadeblja pa je to nešto teško probiti spermićima..sad da li je to tako ili jednostavno neće iz drugih razloga...Držim fige da nam se posreći ovaj mjesec...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Zabica 25 hvala na objašnjenju iako sada vidim da sam tele jer sam to mogla i sama pretpostaviti kod mene je iscjedak prije 23 dana bio bijel a sada je proziran isto kao da je O. nadam se da je kod tebe nekakav znak
Chichita i samoj mi je tako jer mi pokušavamo dvije godine i meni također drago što postoje cure koje će uputiti u sve.i sama se nisam ranije uključila u ovu temu jer me bilo sram što ne znam toliko o svemu.ali sada vidim da sam pogrijesila jer mi je vec bolje.cak mi je dragi rekao sto se dogada da sam toliko bolje volje.hehe
Orhideja zao mi je sto je ipak dosla dabog da se ne vratila iduci mj.sada odmaraj pa kad nspunis baterije javi nam see i Obama2009 kako i sama kazes bacaj se u akciju mi cemo zeljno s tobom iscekivati + ♡
Ako je plan gubljenja kg onda imam odličnu preporuku..na fejsu imate blog od Ane Grujice.
Ana svaki dan objavljuje jelovnik i vježbe koje radi na treningu. Ona je u fazi skidanja kila i vraćanja u formu nakon poroda pa je nekad dosta extremna po pitanju vježbanja ali jelovnik je odličan, objavljuje i slike.
mama su je puno puta napadale po pitanju vježbanja i odlaska u teretanu ali rezultati su stvarno vidljivi. Ja sam na njezinom režimu prehrane tek 2 tjedna,( napisala sam vam u predhodnim postovima da imam "opaki" plan vraćanja u formu i čišćenja od stresa hahahah) i jako sam zadovoljna.
oduvijek imam koji kg viška, a čitala sam da i to može utjecati na začeće pa se idem i te prepreke riješiti...i naravno nema više kave...kofein i tein van... ovo sa kavom mi je preporučio ginić pa me zanima i vaše mišljenje...jel to stvarno točno.
E moja Chichita da ti meni posaljes te tvoje viska? Ja sam u osnovnoj skoli imala 63kg na 165cm visine i strina me ubjedi da sam debela ja kupila neki prah u mulleru il dm-u i smrsavim na 48 i sad se sa 21godinom nikak udebljat mrsava sam onako normalno ali bi volila da sam malo deblja.da mi je bar do 55dogurat ali neide
Sto se kave tice i ja sam smanjila nakon razgovora sa gin.1salica ujutro na poslu i to je to ali i tu jednu zadnja 2tjedna tesko pijem ne pase mi iz nekog nepoznatog razloga..
Ja sam nažalost ovisnik o kavi i stvarno je jako puno pijem tako da mi ovo teško pada. Imam jake glavobolje ali sve je to ništa ako će pomoći budućem plusiću. A što se tiče kg da mogu šaljem poštom + gratis dva broja sa košarice grudnjaka...zbog kojih mi je PMS nepodnošljiv...Ah slatke brige.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji