Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    29. Listopad 2015. 09:11

Jutro! 
    Cestitam svim curama na plusićima!

Kod mene stanje sljedeće; 12.10. prokrvarila u 6tj, spontani... Krvarila nekih 6 dana, nije bila potrebna kiretaža, sve se samo očistilo...

Jutros dobila M, nakon opakog PMS-a..... Kad pogledam unatrag, da nisam bila trudna, prema ciklusima koji su redoviti 29-32 dana danas bi svakako trebala dobiti M... 
    Dakle lovimo plodne dane za koja dva tjedna :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

miska-r
    29. Listopad 2015. 09:25

Draga moja LuKI5 bit ce i za tebe plusic ,samo polako  jos ces nas rano i napustit sa ove teme, hehe 
    Crnokosa cestitke i tebi, neka sve prode u redu 
    Zabica25 mene jw jucer ta napuhnutos iznenadila, ali bolove u jajnicima nit u grudima jos nemam ali isto kao i ti ne ulazem velike nade ali se ipak nadam, tako da ti zelim isto kao i sebi 
    Drage moje sve ostale da vas ne nabrajam sada, rado bih vam komentirala postove ali se nerazumijem u vitamine i folnu, niti znam sto vam znaci dpo, dc i ostale kratice koje koristite,niti imam pojma o temperaturi koju mjerite, jer se jos nisam susrela s tim, a opet se nadam ako i ja budem morala ista piti od tih vitamina ili sl.da ce opet biti netko da me posavjetuje oko toga hh zato vam saljem samo dobre vibre  

zabica25
    29. Listopad 2015. 09:44

Miska-r, dc je dani ciklusa, a dpo- dani poslije ovulacije 
    Mene su jutros probudili jaki grčevi u donjem dijelu trbuha, bradavice su normalne, ništa tamno.
    Raspoloženja mijenjam često, ali me nešto "škaklja". Naime, svaki put do sad sam imala prije nego je M došla bijeli iscjedak, sad je konstantno prozirni, ljepljivi kao da je O. To je već prisutno od subote kad su svi ti bolovi počeli. Trudnice, je li to neki znak ili opet samo umišljam? 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

baby♡girl
    29. Listopad 2015. 09:50

Petra dobrodosla i sto prije otisla na drugi pdf. Ponovi test kroz nekoliko dana ukoliko M ne dodje 😊
    Žabica i ja sam ti imala takav iscjedak tako da vibram na najjače za sve cure koje spominju tamnije bradavice, evo meni nisu tamne. Sad mozda jer su s prvom trudnocom narasle i mrvicu potamnile, ali sad apsolutno nista. To ionako kasnije krece. I samo me bole sise i imam iscjedak prisutan cijelo vrijeme, to je isto skroz normalno. Znaci od drugih simptoma nista. Vibram za sve vas 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• orhideja
    29. Listopad 2015. 10:30

Evo drage moje..samo da javim da je vjestica na pomolu. Pojavilo se krvi a ja sam ko slomljena. Sad u nove pobjede. Krenula sam odma sa planom dijete. Danas je dan za odmor...mozak mi je blokirao.

miska-r
    29. Listopad 2015. 11:09

Zabica 25 hvala na objašnjenju iako sada vidim da sam tele jer sam to mogla i sama pretpostaviti kod mene je iscjedak prije 23 dana bio bijel a sada je proziran isto kao da je O. nadam se da je kod tebe nekakav znak 
    Chichita i samoj mi je tako jer mi pokušavamo dvije godine i meni također drago što postoje cure koje će uputiti u sve.i sama se nisam ranije uključila u ovu temu jer me bilo sram što ne znam toliko o svemu.ali sada vidim da sam pogrijesila jer mi je vec bolje.cak mi je dragi rekao sto se dogada da sam toliko bolje volje.hehe 
    Orhideja  zao mi je sto je ipak dosla dabog da se ne vratila iduci mj.sada odmaraj pa kad nspunis baterije javi nam see  i Obama2009 kako i sama kazes bacaj se u akciju mi cemo zeljno s tobom iscekivati + ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.