Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyp
    29. Listopad 2015. 05:56

Ja ocekujem M .. Jos u utorak mi temp pala.. Onda sam i ja pala u komu.. Uhvatio me pms i popizditis i nisam vise ni mjerila temp... ;(

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

• orhideja
    29. Listopad 2015. 08:17

Jutro i od mene. Ne mogu da spavam..sinoc oko ponoci zaspala a u 7 se probudila...vjestice jos nema 😆

Veja
    29. Listopad 2015. 08:24

Majo, možda je implatacijsko, držim figeeee

Petra84
    29. Listopad 2015. 08:30

Pozdrav trudilice :) moja situacija je sljedeća... ciklusi su mi u prosjeku od 30 do 32 dana. S tim da mi se u svibnju dogodilo da je vještica došla tek 36 dan. Danas mi je 34 dan ciklusa, vještice još nema. Grudi su mi otečene zadnjih par dana, razdražljiva sam i plačljiva i osjećam dolje neke bolove skoro svaki dan još od subote. Napravila sam test 31 dan ciklusa i bio je negativan. Nakon toga sam imala neki bjelkasto-mliječni iscjedak, uglavnom ujutro i jako slabo (samo na papiru nakon brisanja). Bojim se napraviti ponovo test jer se bojim da neće biti pozitivan i da ću se opet razočarati. Na bebi radimo od svibnja s tim da se jedan mjesec nismo trudili jer sam bila na antibioticima... realno, znam da ne bi trebala paničariti, ali nije mi svejedno :( znam da mi nitko sad neće moći reći da sam trudna ili nisam, ali imam osjećaj da će mi biti lakše uz vas

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Lista za NE dobit:

Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    Miska 24.11.

JanaH.
    29. Listopad 2015. 09:11

Jutro! 
    Cestitam svim curama na plusićima!

Kod mene stanje sljedeće; 12.10. prokrvarila u 6tj, spontani... Krvarila nekih 6 dana, nije bila potrebna kiretaža, sve se samo očistilo...

Jutros dobila M, nakon opakog PMS-a..... Kad pogledam unatrag, da nisam bila trudna, prema ciklusima koji su redoviti 29-32 dana danas bi svakako trebala dobiti M... 
    Dakle lovimo plodne dane za koja dva tjedna :)

miska-r
    29. Listopad 2015. 09:30

Draga JanaH.prije svega dobrodosla,isti slucaj je bio kod mene, samo sam oko 9dana krvarila, i ciklus mi se totalno poremetio, nikako nije stizalo kad treba nego je setalo od 24dana do 32dana kako se M htjelo tako je dolazila  zelim ti da sto prije da ugledas + 

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

miska-r
    29. Listopad 2015. 09:25

Draga moja LuKI5 bit ce i za tebe plusic ,samo polako  jos ces nas rano i napustit sa ove teme, hehe 
    Crnokosa cestitke i tebi, neka sve prode u redu 
    Zabica25 mene jw jucer ta napuhnutos iznenadila, ali bolove u jajnicima nit u grudima jos nemam ali isto kao i ti ne ulazem velike nade ali se ipak nadam, tako da ti zelim isto kao i sebi 
    Drage moje sve ostale da vas ne nabrajam sada, rado bih vam komentirala postove ali se nerazumijem u vitamine i folnu, niti znam sto vam znaci dpo, dc i ostale kratice koje koristite,niti imam pojma o temperaturi koju mjerite, jer se jos nisam susrela s tim, a opet se nadam ako i ja budem morala ista piti od tih vitamina ili sl.da ce opet biti netko da me posavjetuje oko toga hh zato vam saljem samo dobre vibre  

Chichita
    29. Listopad 2015. 10:07

Draga Miska-r, što se tiče kratica ni ja se baš ne snalazim u svemu tome, iako duže vrijeme pokušavam dobit bebu i trebala bi biti upoznata sa svime
    Uvijek sam mislila da treba slušati svoje tijelo, ono će ti najbolje reći i kad su plodni dani i kad je ovulacija.
    neka te ništa ne brine, za sve nejasnoće tu su naše prijateljice koje toliko toga znaju  i samo dok čitam postove već se osjećam bolje i žao mi je što se nisam ranije uključila u ovu temu.

zabica25
    29. Listopad 2015. 09:44

Miska-r, dc je dani ciklusa, a dpo- dani poslije ovulacije 
    Mene su jutros probudili jaki grčevi u donjem dijelu trbuha, bradavice su normalne, ništa tamno.
    Raspoloženja mijenjam često, ali me nešto "škaklja". Naime, svaki put do sad sam imala prije nego je M došla bijeli iscjedak, sad je konstantno prozirni, ljepljivi kao da je O. To je već prisutno od subote kad su svi ti bolovi počeli. Trudnice, je li to neki znak ili opet samo umišljam? 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI