Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    28. Listopad 2015. 10:49

meni se lagano približavaju plodni dani...grudi polako počinju boliti...lijevi jajnik lagano štipka....nadam se da ćemo ovaj put uspjeti...

ancicaa27
    28. Listopad 2015. 10:55

Draga Nessah čestitam od srca  želim ti da sve prođe u redu i da imaš laganu trudnoću te da bebica bude zdrava 

ancicaa27
    28. Listopad 2015. 10:57

A ja sam se jutros probudila na japanskoj zastavi 
    Brzo ce to proci pa opet akcija 
    Cure koje bi trebale (NE) dobiti želim vam plusice na testovima 

Kruskica78
    28. Listopad 2015. 11:11

Joooj Nessah čestitaaaam od ..prekrasne vijestiii 😊😊😊 sad se cuvaj i pazi i uzivaaaj 😘😘 svima koji cekaju takodjer zelim plusiceee, puno plusica 😁
    Ancicaa27, zao mi je 😞 isto ka i meni..ja se jutros probudila ka i ti 😞 al nema tuge, idemo dalje..bit ce sljedeci mjesec 😊😊😘😘

Ivyp
    28. Listopad 2015. 11:30

Nessah cestitam od 

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Schinin
    28. Listopad 2015. 12:46

Nessah: cestitke od ! zelim ti da sve prodje u najboljem redu!!!!

Schinin
    28. Listopad 2015. 12:48

orhideja: ne zelim Ti davati laznu nadu, alil zar nismo imali primjera da je "sjena sjenine sjene" bila bas to! Drzim fige da je to i kod Tebe slucaj!

Schinin
    28. Listopad 2015. 13:51

ajme, kako ste me zarazile  sad ja sjedim i izgorjeh od nervoze i iscekivanja   pa ja cu kompletno izluditi do kraj slijedeceg mjeseca

orhideja: kao sto rekoh drzim fige, saljem pozitivne vibre i svasta nesto da je ogrebotina, a ne M. a temp daje nadu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.