Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    29. Listopad 2015. 21:53

Dobro dosle nove trudilice 

da vam se malo izjadam: upravo sam telefonirala sa mojim roditeljima (zivimo daleko jedni od drugih) i opet se povela prica o prosirenju familije.... sta cekamo, kako sam blesava sto jos nismo, pa necu nikada ni imati djece, ako bude kao kod mame, svi vlakovi su odavno otisli itd...mislim, mi smo tek sad odlucili pokusati i nikome osim najboljoj prijateljici nismo ni rekli da krecemo (do sada je bilo komplikovano, mm i ja zivimo tek zadnjih 6 mjeseci ponovo zajedno, iako smo u braku 5 god, posao nas razdvoji), ali me takve price i raztuze i ljute, nekako se osjecam pod pritiskom i prije nego sto su se pojavili problemi. a ja kakva sam, vec sam i sama totalno u panici, da nece uspjeti, da ce nesto biti sa plodom, itd...znam da sam luda, ali eto
    nekako mi lakse kad se izjadam  iako mm ne razumije bas, on kaze "samo se ti opusti..."

Schinin
    29. Listopad 2015. 21:54

orhideja: nada jos tu? nadam se da jeste!

Schinin
    29. Listopad 2015. 21:56

zao mi je cure (da vas ne nebrajam pojedinacno ) da vas je vjestica "iznenadila". ali proci ce i to, i uzivajte u akciji  , pa slijedeci mjesec slavimo kisu ++++ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.