Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    28. Listopad 2015. 19:17

Cure drage, danas ste mi jako vrijedne u tipkanju!
    Najprije pažnju usmjeravam na najljepše vijesti. Draga Nessah od srca čestitam, prelijepe vijesti, neka ovaj put bude sve u redu, neka malo srce snažno prokuca i za 9 mj raduje i noću budi mamu i tatu. Draga moja ovo ti je nagrada za svu tvoju pozitivu i to što si u najtežim trenucima dignula glavu i krenula naprijed! Javi nam se ponekad i kad odeš na drugu temu. Baš, baš, baš mi je drago!

Orhidejice, evo malo ti tepam pošto vidim da si malo u magli pa da ti unesem malo sunca barem tepanjejm! Ja ti isto mislim da je kod tebe vrlo vrlo moguć +, temperatura, simptomi.....ma sve nade polažem u to. Ne želim ti gajit lažnu nadu, ali dok ne procuriš nada postoji i postojat će!

Žao mi je za pristigle M, Dao Bog da ne došle idući mjesec!
    Cure u plodnim danima, bježte s foruma....akcija, akcija!

Crnokosa kako si, gdje si?
    Očekivalice, nek nam stigne poplava plusića!

A sad najprije sorry na romanu, nema me cijeli dan pa se sad raspisala!
    Imam "problem" točnije brigu, ja sam danas 19 dc, 5dpo. Već sam spominjala da je rano za bilo kakve simptome ali grudi me već 5 dana bole, u trbuhu me žica, posebno zadnja dva dana na desnoj strani, a prekjučer mi je bio dole pritisak. Sve sam to primjetila ali i zanemarivala. Uglavnom danas sam bila cijelo popodne vani, vozila sam i biciklo (nikakva velika relacija). Dođem kući i idem piškit a na gaćicama iscjedak smeđe-krvav, ne previše al opet ga ima...i pored toga točka krvava!? 
    Zbunjena sam sada i lagano preplašena. znači nikad, nikad nisam imala takav iscjedak u ovoj fazi ciklusa....niti mi je M ikad tako uranila. jedino kad se kod mene javlja smeđe-krvavo je nekad dan dva pred M. Čitala sam o implataciji ali uopće neznam kako bi to izgledalo..... osjećam se zbunjeno

url=https://lilypie.com]

Mallla
    28. Listopad 2015. 19:17

pardon...ispravak 20dc, 6 dpo

Crnokosa
    28. Listopad 2015. 19:35

Hej curee,evo mene sa lijepom vijesti! Doktor je potvrdio trudnoću,beta je 600,61....sreća do neba
    Sutra idem opet vaditi krv da vidim dali sve dobro napreduje,do sutra bi se trebala udvostručiti! Da vam budem iskrena još sam u šoku,ne mogu da vjerujem da smo nakon 3 godine uspjeli! Ali nisam još totalno uživljena,malo me strah tih njegovih komentara o biokemijskoj i da nastavim piti tablete pa da se naručim na uzv 6 tj.od očekivane menge,pa tad ću biti trudna 8 tj.šta se uzv ne radi prije...kako da znam da je sve u redu....i dali ja da sad podijelim tu lijepu vijest sa obitelji ili da čekam uzv jer je sad kao još rano?????

Nesaah draga,znala sam da će biti +, jako sam sretna zbog tebe i želim ti brdo sreće da ti ova trudnoća super prođe! Imala sam filing za tebe...da ćeš mi se pridružiti!
    MajaSocka ja mislim da bi mogla biti implatacija...po simptomima a i po danima pos.O! Držim fige da nam se pridružiš!

baby♡girl
    28. Listopad 2015. 19:35

MajaSocka izgleda mi kao da ćeš mi se jako brzo pridruziti na Ljetnim. 12 DPO radi test. Kazu da bi se tad sigurno trebalo vidjeti. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    28. Listopad 2015. 19:39

Crnokosa draga cestitam, to je po meni velika beta. Koji ti je dan ciklusa? Ja sam isla na uzv s 5 tj i nisam vidjela nista. Pa sam isla sa 6+4 i cula srce. U prvoj trudnoci. Isla sam kod privatnika kod kojeg cu voditi i ovu trudnocu jer se zbilja trudio oko svega i sve pazio i objasnjavao i ima jako dobre aparate (za razliku kod soc.ginekologa gdje je sve iz proslog stoljeca) mislim i bio je takav zato sto zaradjuje na svemu tome. Jako sam sretna zbog tebe, pridruzi nam se na Ljetnim. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pupa2
    28. Listopad 2015. 19:46

Ja se malo ubacujem ko padobranac! Nessah sam vec cestitala, a sad zelim cestitati Crnokosoj! I utjesit te i reci da i moja ginekologinja narucuje tek u 8.tjednu! Razlog je u tome sto se kod nekoga moze cuti s 6tt, kod nekoga sa 7, a najsigurnije je doci u 8.tjednu jer tad bi se svakako trebalo cuti!!! O je zeznuta stvar i puno zna setati pa izracuni nisu cesto tocni... Tako da ginekolozi po zadnjoj M racunaju koji su tjedni, bez obzira znali mi kad je O bila ili ne!!!! Sto se tice govorenja drugima, mi smo nasima odmah rekli! Poslije sam se prepala jer sam prokrvarila i svasta nesto, ali eto, hvala Bogu sve je bilo u redu... 
    Posebno ti cestitam sto ste uspjeli nakon 3godine!!!! Nema razloga da to ne bude dobro i samo hrabro naprijed!

darliv
    28. Listopad 2015. 20:18

Crnokosaaaaa  čestitam ti i jedva čekam da čuješ srčeko, nadam se da će ti ovi dani do toga brzo proći...ti si dokaz da ne treba odustajati i treba nositi vjeru u sebi, presretna sam...želim ti prekrasnu trudnoću i da ti sljedeće ljeto u naručju bude to najslađe maleno biće... 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Mallla
    28. Listopad 2015. 20:46

Crnokosa, prelijepe vijesti! ČESTITAAAAAAAMMMMM! Neka ti trudnoća bude uredna i ugodna! Uspjeh do neba, ma danas samo dobre vijesti! Ulijeva nadu svima nama što još čekamo svoj +!

Baby i crnokosa....iz vaših misli u Božje djelo....bila bih presretna da je to to...al pomalo, imam još vremena za čekanje....nebih htjela pretjerati s uzbuđenjem! Uh, Uh, stavljam se pod povećalo ovih dana!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.