Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    28. Listopad 2015. 19:39

Crnokosa draga cestitam, to je po meni velika beta. Koji ti je dan ciklusa? Ja sam isla na uzv s 5 tj i nisam vidjela nista. Pa sam isla sa 6+4 i cula srce. U prvoj trudnoci. Isla sam kod privatnika kod kojeg cu voditi i ovu trudnocu jer se zbilja trudio oko svega i sve pazio i objasnjavao i ima jako dobre aparate (za razliku kod soc.ginekologa gdje je sve iz proslog stoljeca) mislim i bio je takav zato sto zaradjuje na svemu tome. Jako sam sretna zbog tebe, pridruzi nam se na Ljetnim. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pupa2
    28. Listopad 2015. 19:46

Ja se malo ubacujem ko padobranac! Nessah sam vec cestitala, a sad zelim cestitati Crnokosoj! I utjesit te i reci da i moja ginekologinja narucuje tek u 8.tjednu! Razlog je u tome sto se kod nekoga moze cuti s 6tt, kod nekoga sa 7, a najsigurnije je doci u 8.tjednu jer tad bi se svakako trebalo cuti!!! O je zeznuta stvar i puno zna setati pa izracuni nisu cesto tocni... Tako da ginekolozi po zadnjoj M racunaju koji su tjedni, bez obzira znali mi kad je O bila ili ne!!!! Sto se tice govorenja drugima, mi smo nasima odmah rekli! Poslije sam se prepala jer sam prokrvarila i svasta nesto, ali eto, hvala Bogu sve je bilo u redu... 
    Posebno ti cestitam sto ste uspjeli nakon 3godine!!!! Nema razloga da to ne bude dobro i samo hrabro naprijed!

darliv
    28. Listopad 2015. 20:18

Crnokosaaaaa  čestitam ti i jedva čekam da čuješ srčeko, nadam se da će ti ovi dani do toga brzo proći...ti si dokaz da ne treba odustajati i treba nositi vjeru u sebi, presretna sam...želim ti prekrasnu trudnoću i da ti sljedeće ljeto u naručju bude to najslađe maleno biće... 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Mallla
    28. Listopad 2015. 20:46

Crnokosa, prelijepe vijesti! ČESTITAAAAAAAMMMMM! Neka ti trudnoća bude uredna i ugodna! Uspjeh do neba, ma danas samo dobre vijesti! Ulijeva nadu svima nama što još čekamo svoj +!

Baby i crnokosa....iz vaših misli u Božje djelo....bila bih presretna da je to to...al pomalo, imam još vremena za čekanje....nebih htjela pretjerati s uzbuđenjem! Uh, Uh, stavljam se pod povećalo ovih dana!

url=https://lilypie.com]

zabica25
    28. Listopad 2015. 20:56

Miska-r, ja sam ok, imam neke mučnina bolove, ali to je isto kao i PMS. Ne ulažem velike nade, ali se naveliko nadam jer bi to bio stvarno dar  s neba...Bole me jajnici, kako koji jer se izmijenjuju..
    Crnokosa i Nessah, čestitam od , jako mi je drago zbog vas i želim da sve prođe u najbolje redu..Nadam se da vam se i mi uskoro pridružujemo 

MajaSokca, ja sam ti takvo krvarenje imala prije možda 4-5 godina, netom nakon O. Otišla k ginek. i rekla mi je da je to ovulacijsko krvarenje koje je trajalo 2-3 dana, ali vrlo malo...tek toliko da je bilo..nakon toga mi se pojavilo u 1. mj. ove godine i dalje ne.
    Ali ja ipak navijam da je to implantacijsko.. 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Schinin
    28. Listopad 2015. 21:12

Crnokosa: cestitke od , zelim Ti da je najgori period iza Tebe i da imas ugodnu trudnocu 

orhideja: vrtimo se stalno oko "sjene sjenine sjene"  nada je jos uvijek tu 

MajaSocka: pridruzujem se navijanju, da je implantacijsko krvarenje 

Crnokosa
    28. Listopad 2015. 21:15

Baby,Pupa,Darliv,Orhideja,MajaSocka,Zabica …i ako sam koju zaboravila hvala vam od .....pridružile se vi meni skoro!  Ne idem ja nigdje s ovog pdf-a...pratim vas i dalje....
    Baby danas mi je 33 dan ciklusa....a što se tiče ovulacije Pupa ja točno znam kad je bila jer sam bila na folikulometriji,zato i znam da će mi za 2 dana biti 3 tj.kako sam trudna!

Znači ne trebam se brinuti što mi neće prije raditi uzv!E sad imam pitanjce,pijem folacin od 6 mj.koji mi je propisao gin.dali da sad uz njega krenem piti i prenatal ili tako nešto ili je ovo dovoljno,nedavno sam krenula biti i centravit....pa sad više ne znam šta da pijem,da ostanem na folacinu i centravitu ili??

Pupa2
    28. Listopad 2015. 21:22

U prva tri mjeseca ti je samo folna kiselina dovoljna! Nakon 3.mjeseca ostavi folnu i kreni s ostalim vitaminima! Meni je tako preporucila ginekologinja!
    Folacin je cista folna jel?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI