Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    28. Listopad 2015. 20:56

Miska-r, ja sam ok, imam neke mučnina bolove, ali to je isto kao i PMS. Ne ulažem velike nade, ali se naveliko nadam jer bi to bio stvarno dar  s neba...Bole me jajnici, kako koji jer se izmijenjuju..
    Crnokosa i Nessah, čestitam od , jako mi je drago zbog vas i želim da sve prođe u najbolje redu..Nadam se da vam se i mi uskoro pridružujemo 

MajaSokca, ja sam ti takvo krvarenje imala prije možda 4-5 godina, netom nakon O. Otišla k ginek. i rekla mi je da je to ovulacijsko krvarenje koje je trajalo 2-3 dana, ali vrlo malo...tek toliko da je bilo..nakon toga mi se pojavilo u 1. mj. ove godine i dalje ne.
    Ali ja ipak navijam da je to implantacijsko.. 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Schinin
    28. Listopad 2015. 21:12

Crnokosa: cestitke od , zelim Ti da je najgori period iza Tebe i da imas ugodnu trudnocu 

orhideja: vrtimo se stalno oko "sjene sjenine sjene"  nada je jos uvijek tu 

MajaSocka: pridruzujem se navijanju, da je implantacijsko krvarenje 

Crnokosa
    28. Listopad 2015. 21:15

Baby,Pupa,Darliv,Orhideja,MajaSocka,Zabica …i ako sam koju zaboravila hvala vam od .....pridružile se vi meni skoro!  Ne idem ja nigdje s ovog pdf-a...pratim vas i dalje....
    Baby danas mi je 33 dan ciklusa....a što se tiče ovulacije Pupa ja točno znam kad je bila jer sam bila na folikulometriji,zato i znam da će mi za 2 dana biti 3 tj.kako sam trudna!

Znači ne trebam se brinuti što mi neće prije raditi uzv!E sad imam pitanjce,pijem folacin od 6 mj.koji mi je propisao gin.dali da sad uz njega krenem piti i prenatal ili tako nešto ili je ovo dovoljno,nedavno sam krenula biti i centravit....pa sad više ne znam šta da pijem,da ostanem na folacinu i centravitu ili??

Pupa2
    28. Listopad 2015. 21:22

U prva tri mjeseca ti je samo folna kiselina dovoljna! Nakon 3.mjeseca ostavi folnu i kreni s ostalim vitaminima! Meni je tako preporucila ginekologinja!
    Folacin je cista folna jel?

Crnokosa
    28. Listopad 2015. 21:30

Da,čista folna i on ide samo na recept koliko ja znam!

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 21:44

Crnokosa pa čestitam od srca, i želim ti najškolskiju i najuredniju trudnoću i da uživaš u svakom trenutku 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Crnokosa
    28. Listopad 2015. 21:53

Schinin i Pepita..hvala vam!

Nessah
    28. Listopad 2015. 22:02

Crnokosa ❤️❤️❤️ ma znala sam da idemo skupa na Ljetne Bebe 2016… Veselim se i tvome i mome plusu i zelim nam zdrave i skolske trudnoce do kraja. Kako bi bilo lipo da smo si blizu pa da izmjenjujemo radosti i brige skupa… Rekla sam ti da ostanes prizemljena i da vjerujes i to se dogodilo! Moj mali savijet; ako vam nije hitno , zadrzi svoju tajnu trenutno samo za sebe i muza. Ne prizivam nista lose, dapače zelim ti sve najbolje no pokusavam biti realna. Ja sam pozalila sto sam rekla vecini da sam trudna jer kao sto si sama rekla , taj osjecaj kad te drugi sazalijeva je uzasan. Sto puta sam požalila sto sam ista ikome rekla. Ne zelim ti to niti zelim nista lose. Budi mudra i razgovaraj sa mužem o tome. Mi necemo nikom reci dok ne izadjem iz prvog tromjesecja (rizicnog razdoblja od 12 tjedana jel)… Nemogu jos jednom proci te poglede da se opet nesto lose desi ( A NEĆE JER JE BOG SAMNOM A I S TOBOM ). Vidimo se na Ljetnim Bebicama 2016 ❤️❤️❤️❤️ Sretno sa Betom. Ja cu jos malo uzivat u ovom osjecaju a onda cu negdje oko 8-og tjedna otici na pregled da po prvi put osjetim kako je to cuti srce svoje bebe u tebi ( jer to nikad nisam stigla sa prvom bebom 😔)
    Ajmo sad po redu ostale cure… Ima da se poredate sa plusicima i da nam brzo dodjete. 
    Ispricavam se na odsustvu ali ovo je buran dan za mene i prepuna sam dojmova. Maloprije sam otvorila ponovo Dnevnik trudnoce koji mi je frendica kupila na dar za moju prvu bebu. Nazalost nisam ga stigla taj put ni popuniti ali sad me jako uveseljava sto cu ovaj put upisivati sve od pocetka ❤️
    Hvala svakoj od srca na cestitkama. Nemogu vas nabrojati ponaosob jer cu vjerovatno nekoga zaboraviti a to ne zelim. Selim se na Ljetne Bebe 2016 no kao i svaka od nas novih trudnica rado cu se vracati ovdje podrzati i ohrabriti one koje to trebaju isto kao sto i mi trebamo bilo kakvu podrsku jer smo mi sve jedna virtualna obitelj koja vrijedi puno u ovakvim trenucima. Hvala vam na bodrenju, ja nastavljam dalje bodriti vas i moliti se za vase pluseke ❤️❤️❤️

Sanjarka88
    28. Listopad 2015. 22:09

Nove trudnice su nam već stigle na temu ljetne bebe no ja im još jednom od srca čestitam  nek im bude školska i dosadna kako se kaže 

A trudilice moje čitam vas redovno, mislim na vas i jedva čekam da nam se sve preselite na temu ljetnih beba pa da se tamo svaki dan tipkamo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Nessah
    28. Listopad 2015. 22:10

Ps. opet ja i moja inspiracija smo oduljile no samo da kažem da ja sad pijem paralelno Prenatal od Natural Wealth i Folnu od Twin Lab. U ljekarnoj su mi rekli da se moze skupa konzumirati bez problema. 
    Sad stvarno idem u snove jer je ovo bio duuuug dan!  Voli vas Nessah❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.