Da ne pisem svakoj pijedinacno 😊
Sto se kafe tice...pila sam je i kad sam ostala trudna zgadila mi se pa sam prestala. Pijem je ponovo..al pi 2 solje dnevno i to senzeo kafu.
Kg...na 173 cm sad vidim da mi je mojih 75 kg s kojim sam se udala, na moju gradju tijela, bilo sasvim ok. Sa 81 kg sam ostala trudna drugi put. 23 kg dobila u trudnoci. Smrsala bila do 85 i sad nagurala na 90. Uzas blago receno. Kad bi bar na 80 uspjela doc, to bi bilo fantazija.
orhideja bude brzo prošlo pa opet ponovno u akciju
Ja sam naručila isto ovulacijske trakice preko ebay-a 50 kom za cca 3$.
I također testiće isto 50 kom za 3$.
Mislim da je to super povoljno s obzirom da sam ja svaki test plaćala 45 kn (Clearblue)
Uostalom čitala sam feedback i pišu za testiće da su u redu :)
Drage koje nemate kartice koje prihvaća paypal imate ''Monika posredovanje'' uzimaju proviziju 5-15 kn :)
Tak sam si i ja naručila :)

Pepita, evo ja sam ok. Obavila pregled kod kardiologa, pokusavam uspavat ovog svog malog divljaka, od 6 ujutro je u pogonu haha
Kako si ti? Je li ti da bebica spavati ili izvodi akrobacije?
Crnokosa, cestitam. Neka ti trudnoca prode uredno I bez stresa.
Orhideja, zao mi je zbog M. Bila sam uvjerena da je kod tebe T u pitanju. Zelim ti ju sto prije.
miska-r, ja sam uvjerena da ce se svakoj od nas ostvariti zelja I da cemo ponosno hodati s bebicama u trbuhu, a kasnije u narucju po prvi, drugi, treci, ...put.
Sto se tice teme o kavi, dijeti I trudnoci. U periodu kada sam ostala trudna ispijala sam kave ko u prici radi dijetnog rezima zbog dijabetesa. Kad god bi me copila glad popila bi kavu. Ne znam ni sama koliko je te kavurine ispijeno u tom razdoblju, ali bebonja se primio.

14.06.2014. L ♥
MajaSocka, nadam se da je to smeckarenje pozitivanznak da se ovaj mjesec priblizava plus.
Pozz trudilice moje!Evo mene,nova sam ovdje!8.10 mi je bio kraj idealnog razdoblja a 9.kraj plodnog razd.!E sad iskoristili smo 8.Sve je otišlo u mene,ništa van!Mislila sam TO je TO!Ali M je došla 19,navečer nešto malo i crveno…E sad 20,21,22 sve nešto nikako,zadnja dva dana smeđe i malo nešto.Nikad mi nije bilo tako.Čitala sam da to može značiti i upalu!Jel bilo tako nekoj od vas???Vidjet ću sad još malo pa trebam dobiti..NE očekujem je 15.11
Želim svakoj od vas punoooooo puslića kao i sebi!!
Anchy30

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji