Pepita, evo ja sam ok. Obavila pregled kod kardiologa, pokusavam uspavat ovog svog malog divljaka, od 6 ujutro je u pogonu haha
Kako si ti? Je li ti da bebica spavati ili izvodi akrobacije?
Crnokosa, cestitam. Neka ti trudnoca prode uredno I bez stresa.
Orhideja, zao mi je zbog M. Bila sam uvjerena da je kod tebe T u pitanju. Zelim ti ju sto prije.
miska-r, ja sam uvjerena da ce se svakoj od nas ostvariti zelja I da cemo ponosno hodati s bebicama u trbuhu, a kasnije u narucju po prvi, drugi, treci, ...put.
Sto se tice teme o kavi, dijeti I trudnoci. U periodu kada sam ostala trudna ispijala sam kave ko u prici radi dijetnog rezima zbog dijabetesa. Kad god bi me copila glad popila bi kavu. Ne znam ni sama koliko je te kavurine ispijeno u tom razdoblju, ali bebonja se primio.
14.06.2014. L ♥
MajaSocka, nadam se da je to smeckarenje pozitivanznak da se ovaj mjesec priblizava plus.
14.06.2014. L ♥
Dobrodosle nove trudilice!
Ne brinite nista sve sto ne znate ovdje cete naucit. Ja isto nisam pojma imala, jos neznam sve ali dosta znam!
Orhideja, ako je M nek zavrsi sto prije, al jos je meni to sve sumnjivo kod tebe!
Ja vam mislim da je meni od voznje bicikla malo nadrazilo bartolinijevu zlijezdu koja je pustila malo krvi (mucila me prije par mj) po tome nije implatacijsko iako bi ja volila da je! Grudi i dalje bolne ali puno manje i boli samo donji dio..+ žicanje s desne strane trbuha pa povremeno prosiri do sredine. Sve je moguce pa to prepustam u Bozje ruke!
url=https://lilypie.com]
Ne znam sta da vam kazem. Krvi samo malo u tragovima na papiru ima. Vrtoglavanmo se i morala sam povratiti nakon sto sam jela. Uradila sam maloprije ponovo test i negativan je. Il je do testa il mi vkestica nece jos da lrene kako treba pa nabija pritisak.
Nigdje ni trudilica niti trudnica 😊 a ja ne znam okrenuti profilnu sliku.
Sortiraj odgovore
Najstariji