Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    29. Listopad 2015. 12:05

Da ne pisem svakoj pijedinacno 😊
    Sto se kafe tice...pila sam je i kad sam ostala trudna zgadila mi se pa sam prestala. Pijem je ponovo..al pi 2 solje dnevno i to senzeo kafu.
    Kg...na 173 cm sad vidim da mi je mojih 75 kg s kojim sam se udala, na moju gradju tijela, bilo sasvim ok. Sa 81 kg sam ostala trudna drugi put. 23 kg dobila u trudnoci. Smrsala bila do 85 i sad nagurala na 90. Uzas blago receno. Kad bi bar na 80 uspjela doc, to bi bilo fantazija.

• orhideja
    29. Listopad 2015. 12:16

Chichita koja tacno Ana Grujic...ima ih dosta pa ne mogu da nadjem. Godio bi mi plan prehrane. Sto se vjezbi tice..nula bodova. Nit snage nit volje imam.

Chichita
    29. Listopad 2015. 14:29

ANA GRUJICA   to ti je Splitska glumica.

ancicaa27
    29. Listopad 2015. 12:59

orhideja bude brzo prošlo pa opet ponovno u akciju  

Ja sam naručila isto ovulacijske trakice preko ebay-a 50 kom za cca 3$.
    I također testiće isto 50 kom za 3$. 
    Mislim da je to super povoljno s obzirom da sam ja svaki test plaćala 45 kn (Clearblue)
    Uostalom čitala sam feedback i pišu za testiće da su u redu :)
    Drage koje nemate kartice koje prihvaća paypal imate ''Monika posredovanje'' uzimaju proviziju 5-15 kn :)  
    Tak sam si i ja naručila :)

LuKi5
    29. Listopad 2015. 14:35

Pepita, evo ja sam ok. Obavila pregled kod kardiologa, pokusavam uspavat ovog svog malog divljaka, od 6 ujutro je u pogonu haha 
    Kako si ti? Je li ti  da bebica spavati ili izvodi akrobacije? 

Crnokosa, cestitam. Neka ti trudnoca prode uredno I bez stresa. 

Orhideja, zao mi je zbog M. Bila sam uvjerena da je kod tebe T u pitanju. Zelim ti ju sto prije. 

miska-r, ja sam uvjerena da ce se svakoj od nas ostvariti zelja I da cemo ponosno hodati s bebicama u trbuhu, a kasnije u narucju po prvi, drugi, treci, ...put. 

Sto se tice teme o kavi, dijeti I trudnoci. U periodu kada sam ostala trudna ispijala sam kave ko u prici radi dijetnog rezima zbog dijabetesa. Kad god bi me copila glad popila bi kavu. Ne znam ni sama koliko je te kavurine ispijeno u tom razdoblju, ali bebonja se primio.

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    29. Listopad 2015. 14:38

MajaSocka, nadam se da je to  smeckarenje pozitivanznak da se ovaj mjesec priblizava plus. 

Anchy30
    29. Listopad 2015. 14:51

Pozz trudilice moje!Evo mene,nova sam ovdje!8.10 mi je bio kraj idealnog razdoblja a 9.kraj plodnog razd.!E sad iskoristili smo 8.Sve je otišlo u mene,ništa van!Mislila sam TO je TO!Ali M je došla 19,navečer nešto malo i crveno…E sad 20,21,22 sve nešto nikako,zadnja dva dana smeđe i malo nešto.Nikad mi nije bilo tako.Čitala sam da to može značiti i upalu!Jel bilo tako nekoj od vas???Vidjet ću sad još malo pa trebam dobiti..NE očekujem je 15.11 Želim svakoj od vas punoooooo puslića kao i sebi!! 

Anchy30

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI