Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malenaaa
    28. Listopad 2015. 14:52

Bok curke evo i mene među vama. Ja čekam mengu poslje nažalost kiritaze pa da malo sačekam i krenem u nove pobjede. Bila sam trudna Al nažalost nije beba prezivila. Pa sada sam digla napokon glavu i idem dalje. Nadam se da ću i ja uskoro imati plusic

Jasmina

Ivyp
    28. Listopad 2015. 15:15

Malena dobrodosla.. Jako mi zao zbog bebe al sigurno ce biti plusic ponovo :*

Orhideja mozda je to tek sad implantacija?!!!:))

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

miska-r
    28. Listopad 2015. 16:15

Drage moje pratim vas redovno ali ne stizem pisati 
    Zabica25 kako se danas osjecas posto smo u dan razlike sa terminima za NE dobit M? Ja sam danas nekako na pogled napuhnuta u donjem dijelu trbuha ko da cu vec dobit.a tek bi trebala 2.11 pa me to nekako buni,izgleda da ni ovaj mj nista od + 
    Nessah cestitke i od mene bas mi je drago zbog tebe 
    Ancicaa27 i Kruskice drzim vam"fige" za ovaj ciklus bit ce plusica za sve :-* 
    Orhideja da mozda ponovis test kroz par dana.mozda je kako kazu lazno negativan? 
    Malenaaa zao mi je zbog toga ali vidjet ces bice ubrzo +  
    Drage moje kad bi mi sve dobile sad plusice,pa se prebacile na drugi forum odmosno temu,tko bi ostao na ovoj temi?  
    Bit ce + i za nas samo treba cekatiii 

• orhideja
    28. Listopad 2015. 16:51

Ne znam sta da vam kazem. Par puta je na papiru bio kao trag krvi, kao konac u sluzi nekoj. Ne boli me vise ni stomak, muka mi i dalje dolazi pogotovo u zatvorenom prostoru. Idem bas bas cesto u wc al i pijem cini mi se vise nego inace. Ponovit cu test u svakom slucaju ako vjestica ne dodje a bilo bi dobro da ne dodje 😊
    Hvala vam na lijepim rijecima i pozitivnim mislima. Zelim vam sto i sebi.

kika832013
    28. Listopad 2015. 17:13

I zaboravila sam čestitati curama koje su dobile plusić, baš mi je drago zbog vas 

LuKi5
    28. Listopad 2015. 17:40

Nessah, pa ceeestitaaam!!! Predivno, neka ti trudnoca prode uredno I sa sto manje tegoba. Presretna sam zbog tebe 

Paula, draga moja, jesi li obavila pretrage, kakvi su nalazi? Pusa draga

orhideja, iskreno se nadam da  je samo bilo prerano za test I da ce ti iduci pokazati plus ko kuca. 

miska-r, samo se vi selite na pdf trudnoca, sto krace bile trudilice, a sto prije trudnice. Od srca vam to svima zelim. Kako je krenulo budem ja jos godinama cekala svoj red opet biti trudilica. Mora netko cuvat ovaj pdf 

Pozdrav drage trudilice I trudnice. 

Pepita, tvoj termin za upoznavanje sa princezicom je prakticki pred vratima. Kako je brzo proletilo. 

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 17:49

LuKi da da, ostaje nam sve manje dana 2u1 hehe i prošlo je jaaaako brzo, mislila sam da če sporo prolaziti 
    kako si ti?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• orhideja
    28. Listopad 2015. 18:00

Aj kal9 mi je doslo ruzno. Uhvati me glad i mucnina i poce mi magliti i treperiti pred ocima. Cim jedoh prestade. Za sad krvi cise nema pa dalje cemo vidjeti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.