Moooooorning curkeeee ❤️
Evo opet mi neda sliku u komentar. Kako da ju stavim???
Vasa Nessah ima ⏸ (dvije crtice) i ➕ ko' kuća kao što sam i osjecala. 🎉🎉
Veselje je od 6h jutros i muž je otišao presretan na put ❤️
Dakle evo proslo je 2 ipol mjeseca od spontanog i ja ugledah opet sreću. Neizmjerno sam zahvalna Bogu na ovoj sreći i želim vam što prije ovaj osjećaj. Molim se za sve vas!
Sad čekam vas sa lijepim vijestima! Puse od vase Nessah 💋💋💋
Drage moje trudilice pratim vas redovno, i nisam mogla a da se ne javim našoj dragoj Nessah i da joj od srca čestitam na njenoj sreći, na njenoj malenoj točkici.. Draga moja želim ti urednu i zdravu trudnoću, veselim se tvom plusiću kao da je moj vlastiti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Draga moja Nessah cestitam ti iz sveg srca, zapravo iz ova dva srceka u meni. Zelim ti urednu i zdravu trudnocu.
Cure citam cijelo vrijeme, navijam, vibram. Ljubim vas sve.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Mene samo znoj oblijeva, muka mi dolazi i opet placem. Inace, baka mi je juce izasla iz bolnice, stanje kriticno, samo cekam kad ce mi javiti losu vijest pa smo svi malo ko na iglama.
Nessah, nemaš pojma koliko mi je drago ajmee, naježila sam se i baš si mi izmamila osmijeh na lice Sretno draga i da za 9 mjeseci držiš svoju mrvicu u rukama, svu sreću ti želim !!
Onaj gore zna šta radi !!!
Draga naša Nessah od najiskrenije čestitke, presretna sam zbog tebe, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji