Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyp
    28. Listopad 2015. 08:34

Da, znam o cem pricas.. :( cesto mi je ta linija bila uzaludan konac spasa... 
    Al po tvojoj povisenoj bazalnoj M jos nebi trebala stic.. Pa ponovi test za dva dana :** jos ima nade

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Lista za NE dobit:

Nessah 24.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    Miska 24.11.

Veja
    28. Listopad 2015. 08:57

Orhideja, Ivy,Schinin hvala vam, nadam se uspjehu ovaj mjesec.
    Vidila sam pišete o folnoj, meni je doktorica propisala Folacin, trebam ih podignuti i početi piti
    Orhideja, ako je bazalna i dalje povišena neće još stići M, možda je bila O kasnije pa je još rano za testić držim fige da bude plusić ko kuća

Crnokosa, Nessah, čekam vijesti

Tina,
    što kaže beta?

orhideja
    28. Listopad 2015. 09:07

Vecka

Orhideja, Ivy,Schinin hvala vam, nadam se uspjehu ovaj mjesec.
    Vidila sam pišete o folnoj, meni je doktorica propisala Folacin, trebam ih podignuti i početi pitiOrhideja, ako je bazalna i dalje povišena neće još stići M, možda je bila O kasnije pa je još rano za testić držim fige da bude plusić ko kućaCrnokosa, Nessah, čekam vijestiTina, što kaže beta?

Hvala ti draga m9ja al nekako sam izgubila nadu za ovaj mjesec. I nisam ja mjerila bazalnu vec opcenito temperaturu tijela. Jutros je bila 36.8 al sam prespavala cijelu noc a prethodne dvije kada sam se budila oko sina bila je 37. Ma bit ce nesto aBd. Ak9 ne bude t onda moram ovaj mjesec na dijetu jer sam presla granicu i nije pametno ni u trudnocu uci sa dosta viska pogotovo sa mojim problemima.

Veja
    28. Listopad 2015. 09:15

Orhideja, to je još dosta visoka temp, meni se inače poslije O kreće 36,7 -36,8. Tako da ima još nade

Nessah
    28. Listopad 2015. 09:22

Nessah
    28. Listopad 2015. 09:31

Moooooorning curkeeee ❤️
    Evo opet mi neda sliku u komentar. Kako da ju stavim???
    Vasa Nessah ima ⏸ (dvije crtice) i ➕ ko' kuća kao što sam i osjecala. 🎉🎉
    Veselje je od 6h jutros i muž je otišao presretan na put ❤️
    Dakle evo proslo je 2 ipol mjeseca od spontanog i ja ugledah opet sreću. Neizmjerno sam zahvalna Bogu na ovoj sreći i želim vam što prije ovaj osjećaj. Molim se za sve vas! 
    Sad čekam vas sa lijepim vijestima! Puse od vase Nessah 💋💋💋

orhideja
    28. Listopad 2015. 09:48

Nessah

Moooooorning curkeeee ❤️Evo opet mi neda sliku u komentar. Kako da ju stavim???Vasa Nessah ima ⏸ (dvije crtice) i ➕ ko' kuća kao što sam i osjecala. 🎉🎉Veselje je od 6h jutros i muž je otišao presretan na put ❤️Dakle evo proslo je 2 ipol mjeseca od spontanog i ja ugledah opet sreću. Neizmjerno sam zahvalna Bogu na ovoj sreći i želim vam što prije ovaj osjećaj. Molim se za sve vas! Sad čekam vas sa lijepim vijestima! Puse od vase Nessah 💋💋💋

Draga moja, od srca ti cestitam...suze mi krenuse (aj jest meni fazon zaplakati 😂) 
    Zelim ti urednu trudnocu i da rodis zivu i zdravu bebicu.

Chichita
    28. Listopad 2015. 09:51

Čestitke do neba..... ajme što nema više ovih smajlića koji skaču od seće....

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 09:37

Drage moje trudilice pratim vas redovno, i nisam mogla a da se ne javim našoj dragoj Nessah i da joj od srca čestitam na njenoj sreći, na njenoj malenoj točkici.. Draga moja želim ti urednu i zdravu trudnoću, veselim se tvom plusiću kao da je moj vlastiti 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    28. Listopad 2015. 09:39

Draga moja Nessah cestitam ti iz sveg srca, zapravo iz ova dva srceka u meni. Zelim ti urednu i zdravu trudnocu. 
    Cure citam cijelo vrijeme, navijam, vibram. Ljubim vas sve. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI