Dobro jutro cure drage
još jedno kišno jutro je osvanulo, a petak, o lajkam
Crnokosa dobro nam došla i čim prije s ove teme prešla na pdf trudnoća
Miska užas, eto neznam kako drugčije prokomentirat doktore, ispada da moraš sam znat šta sve trebaš napravit od pretraga i onda pohodit privatnike da to sve i uspiješ riješit, stvarno su idioti svi od reda, pa ti ostani normalan i smiren u cijeloj toj borbi, kao da nije dovoljno što iz mjeseca u mjesec boli neuspjeh
Vecka ima li što nova*?
Dunya,Orhideja ima li kakvih naznaka?
Tynchy trudnice
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lista za NE dobit:
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.
Sanjarka, ništa novo, mengi ni traga, temp je jutros 36,1, porasla je s obzirom da je jučer bila 35,9.
Kad dođem doma s posla vidjet ću šta kaže lh trakica
Kod mene ne pada kiša al je oblačno, nadam se da neće padati , al opet ništa mi neće ovi dan pokvatit, pa petak je
Kako se trudnice osjećate, Sanjarka, Tynchy, Marie?
Daaaaaaa petak, ti isto ne radiš vikendom?
kod nas nešto sitno pada nije strašno, al baš je lipo osvježilo, napokon gotove vrućine
a bemu miša nikako da krene ta m, ja se nadam da i neće 9mj, al ako hoće nek dođe čim prije
ja sam superiška, muž me stalno mazi i pazi ne žalim se hehehhehe
Jutro cure!!
Prvo da čestitam našoj drugoj trudnici! Tynchy, čestitke od srca!! Da ti trudnoća bude mirna i bez komplikacija! Naravno da to želim još jednom i Sanjarki! Čekajte nas curke na ljetnim bebama, planiramo se ubrzo preseliti tamo!
Miska, što se tiče briseva- inzistiraj na njima, jer te nebuloze da bi se vidjelo na papa testu su zbilja nebuloze!! Ti imaš zdravstveno osiguranje, a ovo je primarna zdravstvena zaštita i imaš prvo jednom godišnje na papa test, uzv i briseve!! Zaprijeti joj se prijavom u HZZO-u i pozovi se na svoja prava, uz činjenicu da ne ostaješ trudna! Samo inzistiraj na tome, pa to su osnovne pretrage koje žena mora obaviti!!
Sad sam tako ljuta da vam to ne mogu opisati!! Rade od nas budale i na kraju se mi bojimo tražiti ono što je naše pravo!! Moja bivša primarna ginićka mi nije htjela napraviti briseve prije t, a ova nova kod koje sam sad je PRVO to napravila, da vidi je li tu sve u redu!!
Crnokosa, dobro došla k nama, i što kraće ostala! Što se tiče duphastona, nemam ti tu što reći jer nisam nikad koristila duphastone za taj problem.
Što se mene tiče, ne znam što da vam kažem... Nema ništa novo osim sna da sam trudna. Jčr nvčr izmjerila temperaturu jer sam se osjećala toplo (36,9) a jutros je bila 37 iako sam ju mjerila kad sam već ustala i tako to, pa mislim da nikako nije relevantna. Mislim da me cice manje bole, ali moja je psiha sad već toliko prenapregnuta da svašta može biti a i ne mora..
Ugodan vam dan cure, petak je!! Pusa svima!
Dunya dobro jutro temp ti je odlična, meni je već 9. dan tj jutro zaredom 37
Koji ti je dpo danas?
Pa mislim da nema veze to dizanje iz kreveta, jer 37 temp je već povišena,a razlog povišenja mora bit, nije sigurno dizanje iz kreveta
imaš li kakvih simptoma za m?
držiš se i dalje testa u nedjelju?
Jutro svima! pozdrav novim curama i uz želju da što kraće ostanete ovdje..
Naravno, Sanjarka i ja ostajemo s vama, spremne odgovoriti na sva pitanja...
Btw, ja sam valjda jedna od onih koje su imale 95% svih simptoma koji se mogu imati prije očekivane M, tako da ... samo pucajte sa pitanjima! :)
Dunyasha, ja bih na tvom mjestu test napravila sutra ujutro, ili nedjelju najkasnije, ali obavezno CB...
Temperatura je itekako relevatna, ja sam od 5.tog dana prije imala u rasponu od 36,9-37,2.
i sad ju imam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji