Tynchy, cestitaaaam jeeeee, poceli su plusici 😀😍
Ja piskila lh trakicu i ima crtica ali je dosta svjetlija od testne, tako daaa nemam pojma 😕 cekam mengu..
Uuuu krenuli plusici i crtice, cestitam vam zenskice.
Ja danas dosla od svoje soc. ginekologice. Narucila se za briseve na kraju kad sam dosla ona meni kaze da se to ne radi, da je svaki papa do aad bio uredan, da upala nema i da se jedino rade prije samog postupka za umjetnu.. na kraju mi je na moje moljakanje napravila samo na klamidiju i sad cekam nalaze tjedan dana.
Rekla sam joj i da sam vadila te hormone pa se sva iscudavala zasto su mi radili fsh kad se on radi u slucaju da nema ovulacija i kod policisticnih i da ja to nisam trebala jer da ovuliram i za anti-mul isto, kao da se to radi kod zena preko 40 god zivota. Kad sam joj spomenula povisen tsh, rekla je samo da se to treba rijesit jer je dosta povisen ali da po njoj on nije problem jer ovuliram a obicno je problem koji izaziva povisen tsh, ciklusi bez ovulacija. I sad ja ne znam uopce sto da mislim. Mislila sam da cu biti pametnija nakon tih pretraga ali ja sam sve gluplja
Vecka držim ti fige da je lh test i u tvom slučaju kao i u mom pokazao T nije ni meni bila nešto extra jaka, ja sam piškila par dana za redom
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo da se i ja pridružim nakon puno razmišljanja...ipak je lakše kad te netko može savjetovati!Dakle cure,ako sam na krivom mjestu poslala poruku ispravite me!Prvo ću objasniti moju situaciju,pa slijedi pitanje,možda je netko imao sl.iskustvo!Radimo na bebi nekih 2 i pol godine!U početku je to bilo bez nekog praćenja plodnih dana,a pos.je krenulo sa lh trakicama!Od njih sam odustala nakon par mj.jer mi nikada ništa nisu pokazale čak kad bi i sama znala da je ovulacija nastupila zbog iscjetka i boli s desne odnosno lijeve strane!U 2.mj. smo krenuli sa pretragama,prvi problem moja štitnjača,autoimuni tireoiditis,ali hormoni su ok iako radi planiranja trudnoce pijem eutyroxin da bi tsh držala ispod 2 jer je to kao idealno!Onda sam radila briseve i našli su ureaplasmu,koju smo izliječili nakon antibiotika,napravila pregled prohodnosti jajovoda sve ok,suprugov spermiogram u redu,moj ciklus 28 dana,vještica točna kao švicarac....a i dalje ništa od bebe!Doktor mi dao klomifen od 3-7 dana ciklusa po 2 tablete i u početku je na folikulometriji rekao da misli da ću dobro reagirati,ali onda mi je 13.og i 15og dana bila druga doktorica koja je rekla da je to jako loša reakcija folikuli nisu ništa narasli od zadnja dva puta i da više ne vrijedi pratiti taj ciklus,da nije i neće biti ovulacije!Meni nije bilo jasno zbog čega jer klomifen kao izaziva ovulaciju,a ja sam ju prije njega imala,a s njim očito nemam! Nazovem svog dr.da vidim šta dalje i on kaže da dođem opet da provjerimo šta se dogodilo sa folikulima i dali mi uopće vrijedi opet uzimati klomifen!Kad ono veliko iznenađenje dr.kaže da misli da je bila ovulacija dan prije ili to jutro,što je dobro jer smo večer prije imali "akciju"Rekao je da pijem 14 dana po 2 tabl.duphastona i ako do tad ne dobijem M da napravim test!E sad napokon dolazimo do mog pitanja...pošto su mi ciklusi uredni,danas sam trebala dobiti,ali nisam,a danas mi je 10ti dan kako pijem tablete,znači li to da neću dobiti dok ne prestanem piti tablete,jeli moguće da su one pomaknule inače uredan ciklus ili je možda moguće da sam napokon trudna?Ispričavam se radi ovako dugačke poruke,ali stvarno trebam savjet,pomoć ili samo nadu!
Sortiraj odgovore
Najstariji