Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    24. Rujan 2015. 14:03

Nisam imala takav rastezljiv. Meni je 3 dana bio smeckast i onda je poceo biti crven i obilniji. znaci menga...ali cjela ta menga je bila cudna, Trajala je 9 dana, a kolicniski cijelo vrijeme ko inace kad prestaje

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    24. Rujan 2015. 14:31

Majo samo polako s pripremama bit će to sve dobro, uhvati se ti akcije

Ty

Pepita

Vecka joj neznam šta bi ti rekla, a da li se promijenilo što kod bazalne?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    24. Rujan 2015. 14:52

Malakoza, baš sam se nadala da ćeš reć da je i da mogu u miru čekat mengu
    Sanjarka, evo danas bazalna 35,9, katastrofa, ništa mi se ne poklapa... pišnit ću danas lh trakicu da vidim ima li uopće ikakve nijanse, pa da bar budem u miru u vezi toga.

Pepita2109
    24. Rujan 2015. 14:57

Vecka ako su ti ciklusi zbrčkani moguće je itekako da je O.. moja je bila 48 dc po doktoru nažalost se ne mogu sjetiti kako mi je bilo, samo se sjećam iscjetka koji isti ovakakv kakav opisuješ, samo nije bilo ničega smeđkastog...
    Sanjarka 

znači ja sam ostala trudna oko 17.02.2015., test je 5.03. 2015 bio negativan, prvi jutarnji urin i naravno test sa e baya, sjledeći test koji sam radila je lh test za O 12.03.-17.03. i svaki dan mi se pojavljivala ista crtica pa sam pomislila da mi je taj hormon u banani, M nije dolazila nikako, iscjedak i dalje prisutan od tog dana, bockanje u jajnicima i bolne sise baš kao kad trebam dobiti, ee i onda me puklo da 1.04. popiškim test jer sam se osjećala bolesno, bilo mi je muka od moje najdraže hrane, ma skroz čudno, samo ne trudno i upotrjebila ponooovo kineski test ovaj put popodnevna mokraća i druga crtica se pojavila (6tjedana trudna bila)..i evo nas sada 31+2tt  

samo hrabro curke moje, navijam za vaše plusiće kao šta sam navijala za svoj 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Veja
    24. Rujan 2015. 15:14

Pepita, baš ti hvala da si se javila evo ja do jučer nisam imala ni jednog simptoma, jučer me trbuh počeo boluckati, zapravo više neki čudan osječaj, koji je se i danas nastavio, pa sam pomislila da će menga danas stić, ali je nemaa, tako da kad sam maloprije vidila taj iscjedak pomislila sam da je možda kasna ovulacija. A ništa vidit ću šta kažu lh trakice danas. baš se katastrofa osjećam, napuhano, kao burence

Mallla
    24. Rujan 2015. 15:58

Tynchy nadam se onda da I mene ovaj put prati sreca!
    Naravno sanjarka, ne smijem ovo propustit pa sta bude bude!

Hejj pepita....pa tvoja bebica vec velika, kako vrijeme brzo leti! Kako si nam ti?

Vecka ako imas lh trakicu popiski ona ce ti najbolje rec jel vrijeme oko O :)

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    24. Rujan 2015. 17:03

Vecka što kažu trakice? Temp ti je malo pala, što opet može biti znak o, ako se sutra povisi. 

Ty javi seeeeeeeeeeeeee

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    24. Rujan 2015. 17:39

Tynchy cestitam od srca...bas mi je dragoooooooo..

aaaaaaaaaaaaa sretna sam zbog tebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.