Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    25. Rujan 2015. 09:43

Dobro jutro cure :) prvo želim svima čestitati na plusićima :) baš je lijepo pročitati da je krenuo novi val...
    Svim trudnicama želim što manje tegoba i da izgurate trudnoću s lakoćom.
    Ostale cure, brzo će i kod vas plusić... Paula, Peppe i ostale "stare" trudilice, od srca vam želim da se preselite s ove teme!
    Nadam se da ste sve skupa dobro :) Pratim vas, ali majko mila, ako ne pogledam jedan dan na temu, već ima 10ak stranica :D

Sanjarka88
    25. Rujan 2015. 09:47

Pupa kako ste nam vas dvoje?

Ja isto razumim strah od razočaranje, no jača mi je bila želja za veseljem.... strah se ionako nastavlja cijelu trudnoću pa i cijeli život nakon što ih rodiš. Ne želim ni u jednom segmentu razmišljat da nešto može krenuti krivo, al ako dođe do toga spremna sam na to

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Rujan 2015. 09:50

Dunya zar ti nije lakše znat na čemi si, nego se svako jutro probudit s novim idejama, analzama , simptomima?
    no hadje nismo svi isti, i ako si ti tako odlučila, mi ćemo biti skupa s tobom strpljive

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa2
    25. Rujan 2015. 09:55

Sanjarka, dobro smo :) sve je ok zasad, samo što sam malo u stresu s poslom i stručnim i svačim nečim, ali barem mi vrijeme brzo prođe! Još ne znamo jel nosim curicu ili dečka... Ma svejedno je, samo nek je tu! :)

Tynchy
    25. Rujan 2015. 10:00

uh, tek kad ostaneš trudna kreću strahovi.. ja sam sinoć imala čitavu paletu osjećaja i misli..

danas odmah moram doktoru s obzirom na moju situaciju sa štitnjačom, imam hypotireozu par godina...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.