Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marie4
    24. Rujan 2015. 12:48

Meni ce sad u petak biti 6 tj. 
    Vadila sam je sad u utorak. I danas mi je bilo zadnje.

MalaKoza
    24. Rujan 2015. 13:20

Jeeeej Tynchy!!!! 
    Bas me veseli vidjeti takve slikice i objave!!!!
    Hocemo jos! Hocemo jos!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Mallla
    24. Rujan 2015. 13:22

Ja neznam nista iskustveno o beti, al druzeci se na ovom forumu saznala sam da povecanje znacajno je uvijek dobar znak I da ne mora nuzno biti dupliranje! Ugl. Marie misli pozitivno!

Sanjarka skicnula sam tamo na vas pdf....aa bit cu naksretnija ako vam se za koji tjedan tamo pridruzim!
    Pir se opako blizi, al sve je manje vise spremno tako da nema nikakve frke! S vremena na vrijeme uhvati malo nervoze ili malo vise kako kad...aal trenutno sam sva u tome sto sam uhvatila pik pa sam mislima u tome! A danas me bas boli I zica na desnoj stranni u predjelu jajnika tako da mislim da se O odvija!

Tynchy jedva cekam da potvrdis dvi crtice :) Vjerujem ja kinezima u vezi testova hahah nije ih bezveze toliko pa da se kaze "iima vas ko kineza"! Malo se salim, ne zamjeri!

url=https://lilypie.com]

Pepita2109
    24. Rujan 2015. 13:26

Pozdrav trudilice
    Mislim na vas i čitam vas svakodnevnoo, čestitam na plusićima curke, lijepo je to počelo samo tako nastavite 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Marie4
    24. Rujan 2015. 13:29

Tynchy
    Prvi put sam je vadila 19dpo.

Veja
    24. Rujan 2015. 13:34

Cure, zanima me vaše mišljenje, mislim vjerojatno je glupo s obzirom na dan ciklusa(46dc), al kako mi je ciklus nikakav, opet nekako mislim da je svašta moguće.
    Evo ovako, pisala sam već da sam imala smečkasti isjedak 2 dana zaredom(jučer i prekjučer), danas ga nema, ali imam prozirni rastezljivi, onakav što navode da je tipičan za plodne dane, a na internetu sam čitala kad je ovulacija da se zna pojaviti smečkasti iscjedak, nisam išla za tim dok se danas nije pojavio prozirni rastezljivi, pa recite sad jesam li luda da je moguća ovulacija ili će stvarno menga napokon doć?!???
    Malakoza, jesi ti imala ovaj iscjedak poslije smečkastog?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.