Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Rujan 2015. 09:24

Ty ja nisam normalna, tako da bi ja već popodne piškila clerablue a za sutra ujutro bi imala pripremljen digitalni

Dunya svaka čast, kapa dolje eto, ja se svaki put borim al svaki put posustanem prerano, a to da ću bit trudna i za 7 dana stoji, samo nemogu dočekat da sam trudna ako jesam, eto moj problem

pitala si me kako sam, sve pet, iscjedak je od jučer tu al hvala Bogu ona točkica se nije ponovila, gust je, normalne boje sve pet.
    ja sam dobro cice i dalje bole jako, temp i dalje povišena, piškim puno, žedna sam za poludit, i tu i tamo me malo zaboli al sudeći po prvoj t to je sve normalno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Rujan 2015. 09:24

Samo nemogu dočekat da saznam da sam trudna ako jesam* to sam mislila napisat

Veja
    24. Rujan 2015. 09:25

Curke drage baš, baš se veselim s vama Sanjarka, Tynchy, Dunyasha
    Al ne brinite, nećete bit same, uvjerena sam da ćemo se i mi pridružiti Paula, MajaSocka, Pepepula, Malakoza, Iva, Orhideja, Miska, Zabica, Babygirl, vjerojatno sam nekoga izostavila, sorry nije namjerno,al mislim i na vas divim se sama sebi da sam i ovoliko uspila zapamtiti, hahahha

Tynchy
    24. Rujan 2015. 09:45

sad sam imala malo raspravu sa MM, ništ on ne vjeruje dok ne vidi potvrdu od pravog testa...

Sanjarka, dal da čekam ujutro ili ima smisla da pišnem CB popodne? Piše na CB da 99% pokaže točno na prvi dan kašnjenja...

iva1989lea
    24. Rujan 2015. 09:49

Tynchy vidi se vidi 😊 jos ponovi pa da bude 100% i ajd s Sanjarkom na ljetne bebe cekat nas ...vecka hvala na pozitivi..nadam se tome sa svima vama

Sanjarka88
    24. Rujan 2015. 09:51

Kupi sing duo u dm-a 30kn, dvi su trakice unutra, one su dosta osjetljive ako ti je teško potrošit clearblue

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.