sad sam imala malo raspravu sa MM, ništ on ne vjeruje dok ne vidi potvrdu od pravog testa...
Sanjarka, dal da čekam ujutro ili ima smisla da pišnem CB popodne? Piše na CB da 99% pokaže točno na prvi dan kašnjenja...
sad sam imala malo raspravu sa MM, ništ on ne vjeruje dok ne vidi potvrdu od pravog testa…
Sanjarka, dal da čekam ujutro ili ima smisla da pišnem CB popodne? Piše na CB da 99% pokaže točno na prvi dan kašnjenja…
Takvi su muški, ništa to njima nije jasno bar mome nije bilo hehhehehe na onu prvu crtu, kad sam piškila drugu trakicu jutro poslije, namjerno sam ostavila jednu do druge u kupaonici, i odmah je sad skužio i vikao, vidi potamnila je vidi potamnila je
Joj znaš kakva sam ja, misliš da možeš izdržat do sutra ujutro? ja sam piškila ukupno 4 testića u 4 dana od ta četri, 3 sam piškila popodne/navečer i svi su bili pozitivni.
uostalom tebi već kasni dan tako da....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tynchy vidi se vidi 😊 jos ponovi pa da bude 100% i ajd s Sanjarkom na ljetne bebe cekat nas ...vecka hvala na pozitivi..nadam se tome sa svima vama

Kupi sing duo u dm-a 30kn, dvi su trakice unutra, one su dosta osjetljive ako ti je teško potrošit clearblue
Tynchy vidi se vidi 😊 jos ponovi pa da bude100% i ajd s Sanjarkom na ljetne bebe cekat nas …vecka hvala na pozitivi..nadam se tome sa svima vama
ok.. vas tri ste već potvrdile da vidite :) ... lakše mi je.. pomislila sam da mi se priviđa!
Kupi sing duo u dm-a 30kn, dvi su trakice unutra, one su dosta osjetljive ako ti je teško potrošit clearblue

U dm-u se mogu kupiti testovi za t? Pa ja sam bila uvjerena da ne mogu...

Sanjarka i Tynchy cesitam vam
U prvoj trudnoći sam prvi test radila oko podne nakon sto sam sigurno 10 puta mokrila, pa sam nakon pola sata hodala do ljekarne, bila sam preuzbuđena za bus 😆😆 kupila jos jedan, vratila se doma, napravila opet, pa sutradan jos jedan, i opet treci dan jos jedan i mislim da niti jedan nije bio s prvom mokracom, i svi su bili pozitivni. 😊😊😊
Eto malo mog iskustva. Svim drugim curama koje uskoro ne ocekuju drzim fige da je to to
U prvoj trudnoći sam prvi test radila oko podne nakon sto sam sigurno 10 puta mokrila, pa sam nakon pola sata hodala do ljekarne, bila sam preuzbuđena za bus 😆😆 kupila jos jedan, vratila se doma, napravila opet, pa sutradan jos jedan, i opet treci dan jos jedani mislim da niti jedan nije bio s prvom mokracom, i svi su bili pozitivni. 😊😊😊
Eto malo mog iskustva. Svim drugim curama koje uskoro ne ocekuju drzim fige da je to to
a koliko ti je kasnila kad je pokazalo pozitivno?
U prvoj trudnoći sam prvi test radila oko podne nakon sto sam sigurno 10 puta mokrila, pa sam nakon pola sata hodala do ljekarne, bila sam preuzbuđena za bus 😆😆 kupila jos jedan, vratila se doma, napravila opet, pa sutradan jos jedan, i opet treci dan jos jedani mislim da niti jedan nije bio s prvom mokracom, i svi su bili pozitivni. 😊😊😊
heheheh vidim ima nas još koji volimo piškit.
Ja sam jutros još jedan, i crtica je baš lijepo potamnila
želim ti babygirl isto što i sebi
Majo jelda da se baš vidi ctica, čim mi je slikicu otvorilo odmah sam je vidila, super se vidi i super je debljine i boje, po meni je to to

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji