Ej cure bok,nova sam ovdje pa imam jedno pitanje..danas mi 8 dpo i napravim ujutro trat. Clearblue i negativan..dodem sa posla i bezveze idem pogledati kad ono vidim plus ali do pola..znam da se te treba gledati nakon toliko i da ne vrijedi ali tako sam se ponadala..sta vi mislite? Ima li tko slicna iskustva?? Sutra ponavljam test
Ej cure bok,nova sam ovdje pa imam jedno pitanje..danas mi 8 dpo i napravim ujutro trat. Clearblue i negativan..dodem sa posla i bezveze idem pogledati kad ono vidim plus ali do pola..znam da se te treba gledati nakon toliko i da ne vrijedi ali tako sam se ponadala..sta vi mislite? Ima li tko slicna iskustva?? Sutra ponavljam test
Plus do pola može značiti i da nisi ispravno napravila test...radije ponovi🤞🤞🤞🤞
Ali mi je u prvih 10 min. Bila i kotrolna crta uredu i ona sta pokazuje da je negativan..i onda dodem doma i vidim drugu crtu plusa i padnem skoro u nesvjest 😂 sutra cu ponovno i nadam se cijelom plusu..
Mozda je prerana trudnoća da test jos ocita,vadi krv..ako trudnoća je test ju odmah pokaze,slabija,tamnija crta nebitno ali je
I nakon 8 sati? Jaooo kako sam uzbuđena,nemogu se docekati da zaspim pa da se probudim i napravim novi..zovem sutra dokotoricu odma da vidimo hvalaa curke
Evo jutros napravila test i -..:(
Bas sam se razocarala..skroz mi je onaj test pomutio sve..
Probat cu kroz par dana opet mozda bude sta..
Dok menga ne zakasni sve prije je lutrija,ne rade se prije nego sta ne dode
Koji jos jeftiniji testovi postoje a da nisu First sign iz dm-a? Ima sta u Mulleru za kupiti? Vidim da se cesto spominje Gravignost...gdje njega kupujete i koliko kosta?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji