Ali mi je u prvih 10 min. Bila i kotrolna crta uredu i ona sta pokazuje da je negativan..i onda dodem doma i vidim drugu crtu plusa i padnem skoro u nesvjest 😂 sutra cu ponovno i nadam se cijelom plusu..
Mozda je prerana trudnoća da test jos ocita,vadi krv..ako trudnoća je test ju odmah pokaze,slabija,tamnija crta nebitno ali je
I nakon 8 sati? Jaooo kako sam uzbuđena,nemogu se docekati da zaspim pa da se probudim i napravim novi..zovem sutra dokotoricu odma da vidimo hvalaa curke
Evo jutros napravila test i -..:(
Bas sam se razocarala..skroz mi je onaj test pomutio sve..
Probat cu kroz par dana opet mozda bude sta..
Dok menga ne zakasni sve prije je lutrija,ne rade se prije nego sta ne dode
Koji jos jeftiniji testovi postoje a da nisu First sign iz dm-a? Ima sta u Mulleru za kupiti? Vidim da se cesto spominje Gravignost...gdje njega kupujete i koliko kosta?
Pozdrav,
Nova sam ovdje al vas duze pratim, moja situacija je pcos od kad znam za sebe i problemi sa stitnjacom. Muz i ja vec godinu i pol radimo na bebi. E sad, sve pretrage ucinjene i imam samo ljene jajnike, ovaj ciklus ovulacija stimulirana klomifenom, jedna ljepa jajna stanica, ovulacija je bila 5.2., 2 dana kasnije se vidlo zuto tijelo, uhvatili smo lh pik s odnosima i sad cekam 19.2. Da vjestica ne dodje. Radila sam 12 dan PO test gravignost mini (al ne s prvim jutarnjim urinom) i dobila jedan debeli minus. Mozda je jos prerano. Pijem duphastone ako je slucajno doslo do trudnoce, apetit ogroman, i povremeno osjecam jajnike. Ali kao i sve ovdje izludit cu cekajuci taj dugo zeljeni plus nakon godine i pol pokusavanja. Htjela sam podijelit s ovom podupirajucom grupom svoje iskustvo.
Pozdrav,
Nova sam ovdje al vas duze pratim, moja situacija je pcos od kad znam za sebe i problemi sa stitnjacom. Muz i ja vec godinu i pol radimo na bebi. E sad, sve pretrage ucinjene i imam samo ljene jajnike, ovaj ciklus ovulacija stimulirana klomifenom, jedna ljepa jajna stanica, ovulacija je bila 5.2., 2 dana kasnije se vidlo zuto tijelo, uhvatili smo lh pik s odnosima i sad cekam 19.2. Da vjestica ne dodje. Radila sam 12 dan PO test gravignost mini (al ne s prvim jutarnjim urinom) i dobila jedan debeli minus. Mozda je jos prerano. Pijem duphastone ako je slucajno doslo do trudnoce, apetit ogroman, i povremeno osjecam jajnike. Ali kao i sve ovdje izludit cu cekajuci taj dugo zeljeni plus nakon godine i pol pokusavanja. Htjela sam podijelit s ovom podupirajucom grupom svoje iskustvo.
Pozdrav. Moguće da je bilo rano, ima testova koji očitavaju do 5 dana prije očekivane vještice al ako je beta preniska neće ju još očitati. Sad samo strpljenja, a ja ti od srca želim da čim prije ugledaš svoj ➕. Sretno 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji