Hvala :) . Ne znam sto sam krivo napravila s ovim, ali imam u paketu jos jedan pa cu njega iskoristiti sutra ujutro, ako do tada ne dode, svaki cas trcim i provjeram :/
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ovo je negativno, je tako? 🤔
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Pozdrav svima ovdje.. Treba mi tuđe oko i mišljenje. Zadnja m je bila 14.12.,odnos 25.12. Ciklus varira,ali prosjek trajanja je 29 dana. M treba doći za 5 dana. Jutros sam napravila test...i puf. Sto vidite?
Pozdrav, molim vas mišljenje 🙈 Jel ovo negativno? Riječ je o first sign duo testu .
Negativno.
@PlavaBorovnica Ja vidim pozitivan test čestitam! Sada ti je sigurno vec ful debela crta.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav, molim vas mišljenje 🙈 Jel ovo negativno? Riječ je o first sign duo testu .
Po tom bi trebalo biti pozitivan...jesi radila još koji test sad ovih dana?
💕💕💜💜👶😍
Negativno.
@PlavaBorovnica Ja vidim pozitivan testčestitam! Sada ti je sigurno vec ful debela crta.
Hvala Omerta! test sam ponovila dva dana poslije, bio je malo izraženiji, odonda nisam. M sada već "kasni" m 5 dan, možda danas opet uradim test čisto za svoj gušt da vidim tu drugu tamnu crtu ko s reklame :))
@Deleted User
Ni s naočalama ne vidim drugu crtu.. Jesi u međuvremenu ponovila test?
Sretno!
Meni je u prvoj trudnoci na dan izostanka i dan poslije, Gravignost pokazao lijepe debele crte.
Od tad je proslo 3 godine, imamo divnu curicu, a ja jos uvijek cuvam ta dva testa.
Trenutno (ne) cekam m. (21.01.) pa sam kupila neki test Onestep Pregny? Nikad cula za njega, nadam se da je pouzdan. Isto jeftin, 20kn.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji