Matea55 lako moguće. Ja 24. trebam dobiti kučku 😂 Onda mantramo 😉 I lh trakice obavezno 🤞🏼Ćao Lunice, jel stigla crvenka? 😂😂 Meni danas 6.dan ciklusa, još 4-5 dana i u akciju .. Muž apstinira do pravog pika ovulacije, da bude što više materijala, da i to isprobamo 😂😂😂
Nijee. PMS bio i prošao, kučkice nema. Doći će sigurno jer smo pazili da ne ostanem trudna. Inače je uvijek točna točna, nadam se da će i sad biti jer između ostalog moram 5. dan ciklusa u Petrovu vaditi krv. Ne bih da mi 5. dan bude za vikend jer bih htjela tocno na taj dan vaditi, školski. I kak to sve vrtim po glavi, menge nema. 🙄
Oćeš pratiti trakicama O?
Meni je O najćešće na 13. dan pa sad eto, ovisi kad M stigne. Malo nakon vas idemo u akciju. 🤭
I to cesto razmisljam i istrazujem, jel bolje apstinirati pa skupiti materijala ili kao svaka dva dana imati odnos da se "obnavljaju". Naišla sam i na jedno i na drugo pa ne znam šta da mislim. 🫠
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
ovako ljudi da ne poverovati od maja meseca kako sam imala spontani od jula krenuli ponovo u akciju nije se nista desavalo svaki meces razlocarenje i to bas smo bili aktivni ovaj msm 5.11 dobila sam mengu koja nije bila normalna i pravila test negativan pravi drugi negativan kazem okei nista ni ovog meseca stim 7 dana i 9 dana imam odnose 11 dan lh traka puna ja nemam odnosi imala sam tek 14 dana i ono bas nisam ni posumljala da mogu lstati trudna samo od 3 nezasticena odnosa inace trebam da dobijem 30 mi pise u kalendaru menstruacija mije 25 dan preskoci 26 je tu i ja danas napravila test kad onooooo imam sta da vidim dve linije jos sam u nevernici majke mi neznam kako ali i radujem se i ne verujem osecanja su mi pomesanaa punooo
ovako ljudi da ne poverovati od maja meseca kako sam imala spontani od jula krenuli ponovo u akciju nije se nista desavalo svaki meces razlocarenje i to bas smo bili aktivni ovaj msm 5.11 dobila sam mengu koja nije bila normalna i pravila test negativan pravi drugi negativan kazem okei nista ni ovog meseca stim 7 dana i 9 dana imam odnose 11 dan lh traka puna ja nemam odnosi imala sam tek 14 dana i ono bas nisam ni posumljala da mogu lstati trudna samo od 3 nezasticena odnosa inace trebam da dobijem 30 mi pise u kalendaru menstruacija mije 25 dan preskoci 26 je tu i ja danas napravila test kad onooooo imam sta da vidim dve linije jos sam u nevernici majke mi neznam kako ali i radujem se i ne verujem osecanja su mi pomesanaa punooo
ovo ti je bas rana trudnoca, pripazi se sad se valjda beba kaci, sacekaj jos malo i uzmi digitalni test, jel ti se rezultat odmah pokazao il?
da napravila sam prvo dva testa linije su mi bile puno slabe roze boje dva razlicita testa i oba su mi pokazale drugu liniju bledu roze pa mi nije dalo mira da sacekam pa odmah navecer skok u apoteku i kupila 3 druge marke i odmah mi isto pokazao samo bolje vidljivu drugu crtu i to je pa rana jer normalno trebam da dobijem 30 novembra proslu mesn sam imala 11.10. drugu sam dobila 05.11
ovako ljudi da ne poverovati od maja meseca kako sam imala spontani od jula krenuli ponovo u akciju nije se nista desavalo svaki meces razlocarenje i to bas smo bili aktivni ovaj msm 5.11 dobila sam mengu koja nije bila normalna i pravila test negativan pravi drugi negativan kazem okei nista ni ovog meseca stim 7 dana i 9 dana imam odnose 11 dan lh traka puna ja nemam odnosi imala sam tek 14 dana i ono bas nisam ni posumljala da mogu lstati trudna samo od 3 nezasticena odnosa inace trebam da dobijem 30 mi pise u kalendaru menstruacija mije 25 dan preskoci 26 je tu i ja danas napravila test kad onooooo imam sta da vidim dve linije jos sam u nevernici majke mi neznam kako ali i radujem se i ne verujem osecanja su mi pomesanaa punoooovo ti je bas rana trudnoca, pripazi se sad se valjda beba kaci, sacekaj jos malo i uzmi digitalni test, jel ti se rezultat odmah pokazao il?
daa kupila sam digitalni test kad idem kuci napravicu ga pa cu vam poslati sliku nadam se plusicuu uzela sam ovaj cleauble test pokazuje i nedzlje msm ono 1-2 2-3 3+ videcemo
ovako ljudi da ne poverovati od maja meseca kako sam imala spontani od jula krenuli ponovo u akciju nije se nista desavalo svaki meces razlocarenje i to bas smo bili aktivni ovaj msm 5.11 dobila sam mengu koja nije bila normalna i pravila test negativan pravi drugi negativan kazem okei nista ni ovog meseca stim 7 dana i 9 dana imam odnose 11 dan lh traka puna ja nemam odnosi imala sam tek 14 dana i ono bas nisam ni posumljala da mogu lstati trudna samo od 3 nezasticena odnosa inace trebam da dobijem 30 mi pise u kalendaru menstruacija mije 25 dan preskoci 26 je tu i ja danas napravila test kad onooooo imam sta da vidim dve linije jos sam u nevernici majke mi neznam kako ali i radujem se i ne verujem osecanja su mi pomesanaa punoooovo ti je bas rana trudnoca, pripazi se sad se valjda beba kaci, sacekaj jos malo i uzmi digitalni test, jel ti se rezultat odmah pokazao il?daa kupila sam digitalni test kad idem kuci napravicu ga pa cu vam poslati sliku nadam se plusicuu uzela sam ovaj cleauble test pokazuje i nedzlje msm ono 1-2 2-3 3+ videcemo
sta bii ,zelim ti da ugledaas +
Sortiraj odgovore
Najstariji