Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30
    26. Studeni 2024. 20:41

https://ibb.co/CBXzs2T

• Tamara30
    26. Studeni 2024. 20:41

digitalni mije potvrdio 1-2 sta to znaci

• mnce600
    26. Studeni 2024. 21:08

Tamara30

digitalni mije potvrdio 1-2 sta to znaci

trudna si 1-2 nedelja, tako je i meni bilo, srecno cuvaj se i pazi, misli na sebe i bebicu🩷

• Tamara30
    27. Studeni 2024. 01:21

hvala vam puno i zelim vama sto pre jedan veliki plus  neznam jos nemoze da mi ulazi u glavu  ja sam mislela da od ovog meseca nema nista ali eto kad se najmanje nadas i prosto nemoguce

• škorpija
    28. Studeni 2024. 10:17

Pozdrav ženee,jutros sam radila tesr obični sa drugim urinom i pokazalo je dvije crtice,ja u nevjerici odem kupim digitalni pokazalo 1-2,nakon dvije i po godine pokušavanja ugledah i ja plusić.

• Tamara30
    28. Studeni 2024. 11:53

škorpija

Pozdrav ženee,jutros sam radila tesr obični sa drugim urinom i pokazalo je dvije crtice,ja u nevjerici odem kupim digitalni pokazalo 1-2,nakon dvije i po godine pokušavanja ugledah i ja plusić.

cestitam trudna si i ja sam zasnala pre dva dana.  pa sad neznam nista ni da racunam jer meni je ciklus bio 26 dan tacno i tako cestitam ti od srcaaa tu smo blizu ja i ti kad si imala poslednju menstruaciju

• mila20
    28. Studeni 2024. 13:12

Pozdrav. Je li nekoj od vas test bio lazno negativan? Menstruaciju obicno dobijem 26-27 dan ciklusa, danas je 29.dan ciklusa i jos je uvijek nema. 27.dan imala sam neko krvarenje tri roze kapi na donjem rublju i to je to. Test sam radila jucer i danas, oba negativna (nije jutarnji urin). 

• mnce600
    28. Studeni 2024. 14:26

mila20

Pozdrav. Je li nekoj od vas test bio lazno negativan? Menstruaciju obicno dobijem 26-27 dan ciklusa, danas je 29.dan ciklusa i jos je uvijek nema. 27.dan imala sam neko krvarenje tri roze kapi na donjem rublju i to je to. Test sam radila jucer i danas, oba negativna (nije jutarnji urin).

moguce da je rana trudnoca ne znam sta bih ti rekla, meni se nije desilo , uvijek bi mi negativno pokazalo negativno

• škorpija
    28. Studeni 2024. 15:03

Tamara30

škorpija

cestitam trudna si i ja sam zasnala pre dva dana. pa sad neznam nista ni da racunam jer meni je ciklus bio 26 dan tacno i tako cestitam ti od srcaaa tu smo blizu ja i ti kad si imala poslednju menstruaciju

Imala sam 02.11 a po kalendaru mi ovulacina kao bila 14.-tog a mislim da je bila dva dana kasnije,pa sam kontala da će i menstruacija kasnit,odem jutrps onako da kupim test,nije bio prvi urin kad ono šok,ja još nmg da vjerujem.

• Tamara30
    28. Studeni 2024. 20:10

škorpija

Tamara30

škorpija

cestitam trudna si i ja sam zasnala pre dva dana. pa sad neznam nista ni da racunam jer meni je ciklus bio 26 dan tacno i tako cestitam ti od srcaaa tu smo blizu ja i ti kad si imala poslednju menstruaciju

Imala sam 02.11 a po kalendaru mi ovulacina kao bila 14.-tog a mislim da je bila dva dana kasnije,pa sam kontala da će i menstruacija kasnit,odem jutrps onako da kupim test,nije bio prvi urin kad ono šok,ja još nmg da vjerujem.

razumem te ja sam zadnju meng imala 5 i to nisam imala bas kao normalnu menstruaciju sta znam sve na prekid sam imala i meni kao pokazala ovulacija 11 dana ciklusa pa ja  imala odnos 7 dan i 9 dan ciklusa i 14 dana ciklusa kazem ma nema sance da zatrudnem od tih 3 odnosa znas i ono kazem sebi ma daj da napravim test na 21 dan  i ono imam sta da vidim test pozitivan i ja sam pravila isto poslepodne i to je to cestitam ti i lepu trufnocu a dobijas na svakih 28 dana ili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI