digitalni mije potvrdio 1-2 sta to znaci
trudna si 1-2 nedelja, tako je i meni bilo, srecno cuvaj se i pazi, misli na sebe i bebicu🩷
hvala vam puno i zelim vama sto pre jedan veliki plus neznam jos nemoze da mi ulazi u glavu ja sam mislela da od ovog meseca nema nista ali eto kad se najmanje nadas i prosto nemoguce

Pozdrav ženee,jutros sam radila tesr obični sa drugim urinom i pokazalo je dvije crtice,ja u nevjerici odem kupim digitalni pokazalo 1-2,nakon dvije i po godine pokušavanja ugledah i ja plusić.
Pozdrav ženee,jutros sam radila tesr obični sa drugim urinom i pokazalo je dvije crtice,ja u nevjerici odem kupim digitalni pokazalo 1-2,nakon dvije i po godine pokušavanja ugledah i ja plusić.
cestitam trudna si i ja sam zasnala pre dva dana. pa sad neznam nista ni da racunam jer meni je ciklus bio 26 dan tacno i tako cestitam ti od srcaaa tu smo blizu ja i ti kad si imala poslednju menstruaciju

Pozdrav. Je li nekoj od vas test bio lazno negativan? Menstruaciju obicno dobijem 26-27 dan ciklusa, danas je 29.dan ciklusa i jos je uvijek nema. 27.dan imala sam neko krvarenje tri roze kapi na donjem rublju i to je to. Test sam radila jucer i danas, oba negativna (nije jutarnji urin).
Pozdrav. Je li nekoj od vas test bio lazno negativan? Menstruaciju obicno dobijem 26-27 dan ciklusa, danas je 29.dan ciklusa i jos je uvijek nema. 27.dan imala sam neko krvarenje tri roze kapi na donjem rublju i to je to. Test sam radila jucer i danas, oba negativna (nije jutarnji urin).
moguce da je rana trudnoca ne znam sta bih ti rekla, meni se nije desilo , uvijek bi mi negativno pokazalo negativno
cestitam trudna si i ja sam zasnala pre dva dana. pa sad neznam nista ni da racunam jer meni je ciklus bio 26 dan tacno i tako cestitam ti od srcaaa tu smo blizu ja i ti kad si imala poslednju menstruaciju
Imala sam 02.11 a po kalendaru mi ovulacina kao bila 14.-tog a mislim da je bila dva dana kasnije,pa sam kontala da će i menstruacija kasnit,odem jutrps onako da kupim test,nije bio prvi urin kad ono šok,ja još nmg da vjerujem.
Imala sam 02.11 a po kalendaru mi ovulacina kao bila 14.-tog a mislim da je bila dva dana kasnije,pa sam kontala da će i menstruacija kasnit,odem jutrps onako da kupim test,nije bio prvi urin kad ono šok,ja još nmg da vjerujem.
razumem te ja sam zadnju meng imala 5 i to nisam imala bas kao normalnu menstruaciju sta znam sve na prekid sam imala i meni kao pokazala ovulacija 11 dana ciklusa pa ja imala odnos 7 dan i 9 dan ciklusa i 14 dana ciklusa kazem ma nema sance da zatrudnem od tih 3 odnosa znas i ono kazem sebi ma daj da napravim test na 21 dan i ono imam sta da vidim test pozitivan i ja sam pravila isto poslepodne i to je to cestitam ti i lepu trufnocu a dobijas na svakih 28 dana ili

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji